Skalica – Zvolen 5:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Žilina – Nitra 5:2 (kon.)
Trenčín – Topoľčany 1:2 (kon.) | HC Slovan – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 8:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HK Spišská Nová Ves
Nedeľa 12.01.2014, 10:30 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (12:36:02)
     
    57:31
    Registrovali sme menší technický výpadok, no pozeráme sa už do posledných minút dnešného zápasu. Liptovský Mikuláš aktuálne zachytil puk v strednom pásme.
     
    53:50
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jasná prevaha domácich hráčov, ktorí v krátkom čase udreli už po tretíkrát. Prvý gól v dnešnom zápase si pripisuje MICHAL KABÁČ, ktorý sa dokázal presadiť spomedzi kruhov a namieriť presne. Asistencie: Sebastián Potocký, René Furdek.
     
    51:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako padol predošlý gól prišla v bráne hostí zmena. Spišský brankár čelil prvej strele a ihneď kapituloval. Pokus MATEJA BAČU od modrej roztiahol sieť za jeho chrbátom. Asistencia: Andrej Laco.
     
    51:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči pridávajú ďalší gól, tentokrát je to už štvrtý v poradí. Pri striedaní domácich ostal na ľade iba RENÉ FURDEK, ktorý to skúsil individuálne a po strele od ľavej strany prekvapil aj samotného brankára. Asistencia: Tomáš Pida.
     
    48:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je o dnešnom víťazovi rozhodnuté, ale do konca zápasu je ešte niekoľko minút. Samostatná akcia MARTINA MARCINKA, ktorý to všetko zavŕšil presnou strelou čím navýšil skóre na 3:1. Bez asistencie.
     
    46:59
    Hostia postupujú do útoku, ale puk iba nahodili. Liptovský Mikuláš z následnej akcie zakončuje od mantinelu, brankár Surák prerušil hru.
     
    46:29
    Spišská Nová Ves sa snaží vyrovnať, lenže Liptáci nepúšťajú súpera do zakončenia. Na druhej strane prišiel útok zo strany domácich. Po strele Laca je hra prerušená.
     
    45:27
    V posledných sekundách je hra rozhádzaná. Liptáci teraz za vlastnou bránou mali problém sa dostať do tlaku, avšak hra je prerušená.
     
    43:23
    Začala sa nám aj tretia tretina dnešného zápasu. Liptáci postupujú do útoku. Nahodený puk z ľavej strany skončil u brankára, ktorý prerušil hru.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:27
    V posledných sekundách druhej tretiny sa hrá rýchly hokej na oboch stranách. Liptovský Mikuláš síce nezískal puk v útočnom pásme, no ani z následného útoku Spišiakov sa nič vážne nedeje. Puk sa strieda na oboch stranách.
     
    36:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere druhej tretiny, resp. v posledných minútach sa Liptáci znovu dostávajú do vedenia. Po tom ako si domáci vyprodukovali tlak v útočnom pásme prišlo menšie zaváhanie za vlastnou spišskou bránou čo následne využil JAKUB SUKEĽ, ktorý našiel voľné miesto v bráne Suráka a navýšil stav vedenia svojho tímu na 2:1. Bez asistencie.
     
    35:27
    Vylúčenie na oboch stranách. Na trestnú odchádza Potocký a Osuský, obaja za údery.
     
    33:24
    Pida odchádza na trestnú. Osobne ani ja sám neviem čo za tým bolo, ale je to iba osobný trest počas, ktorého si Pida posedí na trestnej 10. minút.
     
    32:52
    O puk sa bojuje hlavne v strednom pásme, kde sa však veľa stráca. Hovorí o tom aj nepresná prihrávka na strane Liptovského Mikuláša, po ktorej sa bude zahrávať buly v ich vlastnom pásme.
     
    31:59
    Vylučovať sa na strane hostí bude až teraz, keď na trestnú odchádza Skalický za napadnutie.
     
    31:20
    Domáci sa v posledných sekundách sťažovali na rozhodcov, lebo zrejme mali pár vecí odpískať, to sa však nestalo. Liptáci sú v útočnom pásme, kde držia hru po vyhratom buly.
     
    30:05
    Spišská sa dokázala ubrániť a následný útok však skončila v strednom pásme. Po pár sekundách sa opäť dostala k puku, no strelecky to nebolo úspešné.
     
    29:37
    Liptovský Mikuláš v útočnom pásme sa snaží niečo strelecky napraviť. Puk zachytil Furdek, ale ten sa nedostal do zakončenia. Po pár sekundách sú domáci znovu na čele v útoku.
     
    26:37
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Je vyrovnané. Hostia síce v druhej tretine zatiaľ neboli moc hroziví, ale to sa sa v túto chvíľu zmenilo. Z ľavej strany prišlo zakončenie MILOŠA ZAKOPJANA, ktorý bol strelecky úspešný, keď prepálil Kelčíka. Asistencia: Lukáš Hamráček, Martin Osuský.
     
    25:20
    Teraz to skúsil opäť Furdek z ľavej strany, po jeho zakončení sa však puk odrazil na ochrannú sieť. Vhadzuje sa v útočnom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    24:13
    V posledných sekundách sa hra vyrovnala. Spišská síce teraz zle začala útok, ale Furdek nestihol včas zareagovať na puk. Po pár sekundách sa hra dostala do pásma Liptovského Mikuláša.
     
    22:11
    Obrovská šanca na vyrovnanie, po tom ako sa do nájazdu dostal Skalický. Osamotený pred bránou to skúsil cez blafák na pravú stranu, lenže Kelčík bol na teraz úspešný.
     
    21:17
    Začala sa nám aj druhá tretina dnešného zápasu. Liptovský Mikuláš čelil síce útoku súpera, ale vyzerá to tak, že nie nadlho.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:33
    Laco sa po vylúčení dostáva do útočného pásma. Spätná prihrávka skončila u Baču, ktorý následne pálil smerom na bránu, tam si to však postrážil brankár Spišiakov.
     
    18:47
    Záver prvej tretiny sa nám pomaly blíži. Do útoku sa dostali hostia, ktorí zakončili z ľavej strany, avšak Kelčík nemusel zasahovať, tento pokus minul bránu súpera o centimetre.
     
    17:55
    Hamrák odchádza za držanie.
     
    17:52
    Liptovský Mikuláš sa po začatí presilovky bráni, ale nebude tomu tak na dlho. Rozhodca signalizuje trest hostí.
     
    17:33
    V závere budú mať hostia šancu vyrovnať. Na trestnú odchádza Laco za napadnutie.
     
    17:00
    Záver prvej tretiny je na oboch stranách opatrný. Liptovský Mikuláš síce tlačí v útočnom pásme, ale súper si nejak kŕčovito prehadzuje puk okolo mantinelov.
     
    15:36
    Spišská Nová Ves v posledných sekundách čaká na rozohrávku. SUkeľ síce zachytil prihrávku, no z následného protiútoku sa domácim nepodarilo presadiť.
     
    14:46
    Po buly v útočnom pásme domácich prišlo zakončenie od modrej, ale s tými si poradil brankár hostí, ktorý dobre zasiahol betónom. Následne prišiel útok na druhej strane, ale ten Spišiaci nedokázali využiť.
     
    14:26
    Šanca prišla! Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, kde pohrozil po ľavej strane. Zakončenie Laca skončilo na tyči, no následne z druhej vlny musel zasahovať brankár Spišiakov.
     
    13:16
    Pida získal puk pri mantineli, ale následne iba vyhodil do bezpečia. Posledné sekundy hry sú naozaj opatrné a šance nevidíme ani na jedne strane.
     
    12:05
    Spišiaci sa teraz predviedli menšou kombináciou v útočnom pásme, ktorá by s nejakou dávkou šťastia skončila aj gólom, ale to sa na teraz nestalo. Pár prihrávok v okolí mantinelu bolo zavŕšené iba strelou, ktorú do bezpečia vyrazil brankár Kelčík.
     
    11:39
    Presúvame sa už však aj na druhú stranu kde zasahuje brankár Kristián Kelčík. Po buly v pásme Liptovského Mikuláša sa nič vážne nedeje. Hra rýchlo nabrala svoje tempo, ale skončila v strednom pásme, kde prišiel ofsajd z domácej strany.
     
    11:12
    Rýchla akcia Liptovského Mikuláša po vyhratom buly vo vlastnom pásme. Kučera rozhodil hru prihrávkou na ľavú stranu, následne sa Liptáci dostali do útočného pásma, kde prišlo aj zakončenie. Pokus od mantinelu nebol moc hrozivý, ale prerušil hru – útočné pásmo pre domácich, strieda sa na oboch stranách.
     
    10:32
    V posledných sekundách sme nevideli žiadnu väčšiu šancu a puk sa nám vymieňa na oboch stranách. Práve sa do útočného pásma dostali hráči Spišskej, ale tí nejak zaváhali a po zakončení ostal puk iba na ochrannej sieti.
     
    09:58
    Odrazený puk a z ničoho nič je tu Matej Bača, ten sa s pukom dostal na útočnú modrú odkiaľ ihneď páli. Jeho pokus však nie je moc presný a končí pár metrov od ľavej tyči na plexiskle.
     
    09:27
    Pár prihrávok v strednom pásme zakončilo zakázané uvoľnenie na strane hostí. Liptovský Mikuláš sa tak sťahuje do útočného pásma. Po buly ostávajú pri puku hostia.
     
    08:38
    Dobrá šanca na strane Spišskej Novej Vsi! V sérii prihrávok sa do menšieho úniku dostal Kucirko, ktorý zoči-voči brankárovi Kelčíkovi zaváhal. Zdalo by sa, že cíti tlak obrancu za sebou a v dôležitom momente po blafáku prestrelil bránu.
     
    08:04
    Domáci hráči vo vlastnom pásme získali puk, ale dlho si ho neudržali. Spišská sa vracala do vlastného pásma, lenže následná rozohrávka nebola presná a taký jemný padáčik skončil na hosťujúcej striedačke. Vhadzuje sa v útočnom pásme Liptovského Mikuláša.
     
    07:39
    V doterajšom priebehu zápasu vidieť väčšiu aktivitu na domácej strane, avšak teraz prišiel útok aj zo strany súpera. Spišiaci získali puk vo vlastnom pásme. Rýchly útok popri mantineli bol zakončený v útočnom pásme súpera, kde však Kelčík nemusel zasahovať.
     
    07:10
    Liptovský Mikuláš začína hru spoza vlastnej brány. Rozohrávka Pidu skončila v útočnom pásme, kde prišla kombinácia domácich. Celá hra je zakončená Sukeľom, ktorý však neskóroval. Dobrý zákrok brankára hostí.
     
    04:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólový úvod stretnutia na domácej strane. Liptáci sa hneď od úvodu dostali pod kožu súpera a teraz to predviedol MARTIN MARCINKO, ktorý individuálnym prienikom zo stredného pásma zakončil spomedzi kruhov a nedal šancu brankárovi Spišiakov. Asistencia: Tomáš Pida.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase extraligy juniorov, v ktorom sa stretnú domáci Liptovský Mikuláš a Spišská Nová Ves. Prajem príjemný športový zážitok.

    Liptáci vo včerajšom zápase síce podľahli Popradu, ale podali dobrý výkon. Skóre sa otváralo v 23. minúte, keď sa strelecky presadil Potocký. Po tomto góle sa hra trošku vyrovnala, avšak skóre sa menilo až v 42. minúte, keď vyrovnal Babinský. Celý zápas sa rozhodol až v samostatných nájazdoch, kde o zisku dvoch bodov pre Poprad rozhodol Kramár.

    Spišiaci odohrali zaujímavý zápas s Košicami. V úvode stretnutia sa do vedenia dostali domáci, ktorý sa ujali vedenia po góle Boreckého. Spišská však stihla vyrovnať v priebehu piatich minút, pokus Skalického bol úspešný. Gólový kolotoč pokračoval v 34. minúte presnou strelou Fedorka. Spišiaci však druhú tretinu uzavreli gólom na 2:2 – Hamrák. V tretej tretine sme videli tri góly, no dva na domácej strane. Avšak do vedenia 2:3 poslal Spišskú Hamráček, no tri body pre Košice vybojovali LenĎák a Varga.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 10:30.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Marcinko (Pida), 37. Sukeľ, 49. Marcinko, 52. Furdek (Pida), 52. Bača (Laco), 54. Kabáč (Potocký, Furdek) – 27. Zakopjan (Hamráček, Osuský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Bača, Brezniak, Marcinko, Škandera, Sukeľ, Furdek, Kabáč, Kučara, Pida, Potocký, Danko, S. Danko, Laco.
    HK Spišská Nová Ves: Surák – Drozd, Giľák, Janovčík, Lesňák, Vrana, Cvengroš, Gonda, Hamrák, Hoffman, Kucirko, Hamráček, Ludanyi, Osuský, Skalický, Jan, Bednár, Findura, Horváth, Šmelko.

    Rozhodca: Jakubec – Paulíny, Vyšný