Montreal – Chicago 2:1 (po pr.) | NJ Devils – Florida 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Columbus 3:6 (kon.)
Nashville – Ottawa 1:2 (0:2 po s.n.) | Minnesota – Colorado 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 3:5 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 1:2 (kon.) | San Jose – Boston 0:1 (kon.) | LA Kings – Detroit 1:3 (kon.)
Washington – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
Winnipeg Jets
3:6 (1:0, 1:4, 1:2)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 12.01.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pavelec opět vyrazil první střelu, ale pouze k volnému hráči Columbusu, kterým byl MARK LETESTU, pro něž nebyl problém trefit odkrytou klec. Asistence: James Wisniewski, Derek MacKenzie.
     
    45:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovku proměňuje BRYAN LITTLE, když dorazil puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Andrew Ladd, Dustin Byfuglien.
     
    44:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na první střelu BOONE JENNERA ještě Pavelec zareagoval, sám střelec si puk dojel a mezi betony zvyšuje na 5:2 pro Columbus. Asistence: Nathan Horton, Arťem Anisimov.
     
    31:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek. Little vybojoval puk na modré čáře, zavezl jej do útočného pásma, zasekl a nahrál na modrou, kde se do puku opřel TOBIAS ENSTRÖM a o tyč snižuje. Asistence: Bryan Little.
     
    29:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Trestné střílení proměňuje BOONE JENNER, nic nevymýšlel a prostřelil Pavelce k pravé tyči. Bez asistence.
     
    28:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Pavelce na ručník. Již potřetí loví puk ze své sítě. Johansen si pohrál s Enströmem a našel před brankovištěm volného NICKA FOLIGNA, který zasunul puk za Pavelce. Asistence: Ryan Johansen, Jack Johnson.
     
    24:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrat utkání je na světě. Dubinsky vyvezl kotouč až do útočné třetiny a pak puk putoval z jedné z hole na druhou po ose Murray – Wisniewski – Atkinson. Posledním kdo se dotkl puku byl CAM ATKINSON, který měl snadnou práci usměrnit puk za záda Pavelce. Asistence: James Wisniewski, Ryan Murrray.
     
    20:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    MacKenzie vysunul MARKA LETESTA, který vyzrál bekhendovým blafákem na Pavelce a ve vlastním oslabení srovnává. Asistence: Derek MacKenzie, Fjodor Tjutin.
     
    04:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak teď již branka platí. McElhinney neudržel puk v brankovišti a ERIC O'DELL se v brankovišti zorientoval nejlépe a dotlačil puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Keaton Ellerby, Adam Pardy.

    David Sochor

    Góly a asistencie: 5. O'Dell (Ellerby, Pardy), 32. Enström (Little), 46. Little (Ladd, Byfuglien) – 21. Letestu (MacKenzie, Tjutin), 25. Atkinson (Wisniewski, Murray), 29. Foligno (Johansen, Johnson), 30. Jenner, 45. Jenner (Horton, Anisimov), 51. Letestu (Wisniewski, MacKenzie)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Byfuglien, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, O'Dell – Wheeler, Jokinen, Setoguchi – Thorburn, Wright, Tangradi.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Bobrovskij) – Tjutin, Johnson, Murray, Wisniewski, Savard, Nikitin – Umberger, Johansen, Foligno – Horton, Anisimov, Jenner – Atkinson, Dubinsky, Calvert – MacKenzie, Letestu, Prout.

    Rozhodca: Kozari, Skilliter – MacPherson, Wheler

    Diváci: 15 004