Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:3 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 4:1 (kon.)
Poprad – Martin 4:3 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:3 (1:1, 3:0, 0:2)
MHA Martin
Nedeľa 12.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Martin dal gól!
    Martinskí hokejisti dokázali využiť početnú výhodu a zároveň aj svoj vabank na vsietenie kontaktného gólu. Martinský obranca LUKÁŠ MATEJKA napriahol svoju hokejku za kruhmi a pekným švihom prekonal veľmi dobre cloneného gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Markovič a Peter Galamboš.
     
    48:52
    Martin dal gól!
    Martinskí hokejisti dokázali po veľmi jednoduchej akcii prekonať gólmana Sidora aj podruhýkrát. Po skvelej prihrávke zo stredného pásma od Važana sak puku na pravom krídle dostal martinský kapitán JAROSLAV MARKOVIČ, ktorý svojim pekným švihom prekonal tentokrát nie veľmi pozorného Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Michal Važan a Peter Smrek.
     
    38:11
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" sa dostávajú už do trojgólového vedenia! Tomáš Sýkora obdržal puk na pravom krídle, následne ho potiahol pred martinskú bránu a počas avízovaného martinského vylúčenia vystrelil. Gólman Čech dobre zapracoval svojim pravým betónom, no na gólovú strelu ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorou zavŕšil svoj hetrik už nemal nárok! Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    36:19
    Poprad dal gól!
    Martinčania predviedli poriadne zaváhanie vo svojej defenzíve počas presilovej hry a inkasujú! potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, následne ho naservíroval do centrálnej časti pred ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojou delovkou zo stredu nedal gólmanovi Čechovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Juris Stals a Mário Kurali.
     
    29:47
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" sa po obrovskej defenzívnej chybe v martinských defenzívnych radoch dostávajú do vedenia po góle z prečíslenia! JAKUB DRÁBEK potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, následne ho prihral Brejčákovi, ktorý však dlho nečakal a peknou prihrávkou z ľavej strany našiel opäť Jakuba Drábeka. Ten už bez problémov svojim pekným švihom prekonal bezmocného gólmana Čecha. Asistenciu si pripisuje Daniel Brejčák.
     
    12:53
    Martin dal gól!
    Popradčania hrali síce už v plnom počte, no Martinčania napokon dokázali vyrovnať. Smrek vybojoval puk na pravej strane pre Galamboša, ktorý ho prihral do jazdy na stred k MICHALOVI VAŽANOVI, ten urobil kľučku do ľavej strany a pekným zakončením prekonal gólmana Sidora. Asistenciu si pripisuje Peter Galamboš a Peter Smrek.
     
    09:39
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa napokon počas presilovej hry dokázali usadiť v útočnom pásme a otvárajú gólový účet tohto stretnutia. Po peknej prihrávke od Sýkora sa k puku na pravom krídle dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý sa kľučkou zbavil jedného z Martinčanov, následne si nakorčuľoval do medzikružia a pekným švihom trafil ľavý horný roh martinskej brány. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.

    Góly a asistencie: 10. Lapšanský (Sýkora), 30. Drábek (D. Brejčák), 37. Lapšanský (Stals, Kurali), 39. Lapšanský (Sýkora) – 13. Važan (Galamboš, Smrek), 49. Markovič (Važan, Smrek), 60. Matejka (Markovič, Galamboš)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kurali, Gaborčík, Makovský, Dinda – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, M. Nagy – Gápa, Pauvkovček, Belluš.
    MHA Martin: Čech (Dzubina) – P. Smrek, Matejka, Novotný ("A"), Ďatelinka ("A"), Rusina, Tupý, Brcko, Perniš – Markovič ("C"), Galamboš, Važan – Themár, Fujerík, L. Klíma – Rožník, Kolena, Cíger – Šugár, Dírer, Pokrivčák.

    Rozhodca: Peter Lokšík – Róbert Gavalier, Martin Smrek

    Diváci: 1283