Chabarovsk – A. Mytišči 2:3 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Čerepovec 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Petrohrad 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Riga 6:2 (kon.) | Ufa – Lev 1:5 (kon.)
Čeljabinsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Viťaz – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (kon.)
Nižnekamsk – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | Novgorod – Omsk 5:3 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
Avangard Omsk
Utorok 07.01.2014, 14:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Torpédo Novgorod dal gól!
    A je rozhodnuté! Hostia sa ani nezmohli na hru bez brankára a chybujú v obrane! Dvojica DENIS PARŠIN a Galuzin si vymenila puk a prvý menovaný pridáva svoj druhý gól v dnešnom stretnutí. Asistencie: Vladimir Galuzin, Juuso Hietanen.
     
    47:23
    Torpédo Novgorod dal gól!
    MAXIM POTAPOV zobral všetko na seba, nakorčuľoval do súperovej tretiny, odkiaľ vystrelil spoza obrancu a Mezin kapituluje! Asistencie: Juuso Hietanen, Denis Paršin.
     
    35:01
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Immonen sa snažil natlačiť pred bránu súpera, puk mu ušiel, dostať sa na hokejku DENISA PARŠINA a ten z otočky triafa presne ponad Mezinovo pleco. Asistencia: Jarkko Immonen.
     
    25:30
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Akcia ako blesk z jasného neba! Štvrtá formácia domácich odviedla kus roboty, keď puk zachytil Badyukov, nahodil ho na Mezina a pred ním ho tečoval NIKITA DVURČENSKIJ. Asistencia: Alexei Badyukov
     
    21:05
    Avangard Omsk dal gól!
    Teraz mu to už ale vyšlo! Slovenský hráč ŠTEFAN ŘUŽIČKA na dvakrát prekonal Demidova a presnou strelou ponad lapačku opravuje na 1:3. Asistencia: Alexander Popov.
     
    15:52
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Presilová hra je využitá priam bleskovo! Hietanen nahodil puk na hosťujúcu bránu, ten sa odrazil ku VOJTECHOVI WOLSKEMU a ten ponad rameno prekonáva Mezina. Asistencia: Jusso Hietanen.
     
    13:32
    Avangard Omsk dal gól!
    A už je to o dva góly! Druhý gól svojho tímu strelil obranca MIROSLAV BLAŤÁK, po tom, čo mu puk presne naservíroval Ružička. Asistencie: Štefan Ružička, Alexander Perežogin.
     
    12:22
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia idú do vedenia! Puk na Demedova nastrelil Širokov, ten sa odrazil od zadného mantinelu a ANTON KURYANOV ho pohodlne doklepol za chrbát domáceho brankára. Asistencia: Sergei Širokov.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 16. Wolski (Hietanen), 26. Dvurečenskij (Badyukov), 36. Paršin (Immonen), 48. Potapov (Hietanen, Paršin), 60. Paršin (Galuzin, Hietanen) – 13. Kuryanov (Širokov), 14. Blaťák (Ružička, Perežogin), 22. Ružička (Popov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Demidov – Hietanen, Makarov – Valentěnko, Brenackij – Lukin, Děnisov – Belochvostikov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Peršin, Krasnoslobodcev – Potapov, Kuljomin, Ljuduchin – Žarkov
    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Nurislamov, Děrvjuk – Kalinin, Semin, Kosticyn – Růžička, Popov, Pěrežogin – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Rasskazov, Kazakov, Kazionov.

    Rozhodca: Butrulin, Olenin – Morozov, Nazarov