Washington – Carolina 3:4 (po pr.) | Boston – Nashville 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 4:3 (kon.) | St. Louis – LA Kings 5:0 (kon.) | Minnesota – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:6 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 0:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:1 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Nashville Predators
cz Piatok 03.01.2014, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Partner:
     
    Československá stopa v utkání
    David Krejčí (BOS) 0+1, 3 střely, čas na ledě 18:39
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 24:16
    Marek Mazanec (NSH) 61 minut, 25 zákroků, 3 góly, 88,0% (03:50:22)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brad Marchand (BOS) 1+0
    2. Ryan Spooner (BOS) 0+1
    3. Shea Weber (NSH) 1+1
     
    Prodloužení si fanoušky příliš dlouho neužili, neboť jej pohotovou ranou ukončil Brad Marchand, který tak rozhodl o těsném vítězství Bostonu 3:2. Nebýt obrození ve třetí části, bývaly by domácí nezískali ani bod, neboť Predators byli mírně lepší. Na to se ovšem historie neptá, jak známo, povětšinou si pamatuje pouze vítěze. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 25:35
    Vhazování: 29:34
    Hity: 25:20
     
    Konec zápasu.
     
    60:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, Boston přece jenom strhává vedení na svou stranu. BRAD MARCHAND obdržel na modré přihrávku, přejel do útočného pásma, obhodil si obránce hostí a přesnou střelou zápěstím zajistil svému mužstvu vítězství. Asistence: Patrice Bergeron, Dougie Hamilton.
     
    60:39
    Již se zdálo, že David Legwand pojede sám na Svedberga. Domácí se však nakonec stihli vrátit a vložit do rány hostujícího útočníáka hůl. Puk zamířil do ochranné sítě.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je za námi šedesát minut základní hrací doby. Ve třetím dějství domácí zlepšili výkon a dokázali díky brankám Boychuka a Iginly otočit utkání. zanedlouho však vyrovnal kapitán Preds Shea Weber. O vítězi tak bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy.

    Střely na branku: 24:35
    Vhazování: 27:34
    Hity: 25:20
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Opět se hraje v útočném pásmu Predators. Ke střele se nakonec dostal David Legwand, jehož pokus zápěstím domácí mága kryje. Vše nasvědčuje tomu, že uvidíme prodloužení.
     
    58:43
    Mike Fisher mohl rozhodnout! Po chybném střídání domácích se řítil zcela sám na branku Bruins. Svedberg ale jeho bekhendový pokus zlikvidoval.
     
    57:49
    Stalberg hledal najíždějícího Bourqueoho, k němuž se ale puk nedostal. Nepřesný odraz pak raději ukrývá do výstroje Svedberg, a to i za cenu přerušení hry a vhazování v obranném pásmu Bostonu.
     
    57:11
    Cullen se, ač obtěžován Hamiltonem, procpal až před Svedberga, který mu ale pohotovým sklapnutím betonů nedovolil strhnout vedení ve prospěch svého celku. Po nepříliš atraktivních dvou třetinách sledujeme pohledný hokej.
     
    56:57
    Po nepovedené rozehrávce Predators následuje zakázané uvolnění a buly před Mazancem, konkrétně po jeho levé ruce.
     
    56:16
    Nashvillu se do prodloužení nechce, na Svedberga se valí jeden útok za druhým. Největší příležitost měl Colin Vilson, jehož bekhend trefil boční konstrukci branky.
     
    55:49
    Tak to je skutečně ofenzivní podívaná. David Krejčí se na vlastní modré ujal puku, prodral se až do útočnému pásma, kde překvapil zadáky Nashvillu a efektní, ale hlavně efektivní stahovačkou se natlačil stoprocentní šance. Mazanec si ale s jeho přízemní střelou poradil a ukryl kus gumové pryže do rukavice.
     
    54:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hnedle vzápětí je však vyrovnáno! Josi vybojoval puk za brankou, načež vyzval ke skórování Fishera. Jeho rána sice úspěch neslavila, avšak SHEA WEBER již od modré čáry mířil přesně. Pro obránce Preds je to stoosmnáctá trefa kariéry. Asistence: Mike Fisher, Roman Josi.
     
    54:16
    Po přejetí útočné modré pálil bleskově Spaling. Zcela jistě zatuhlý Svedberg si ale s jeho pokusem poradil a následně přerušil hru. Následuje pravděpodobně poslední komerční přestávka utkání. Zápas je nyní zcela v moci Bostonu, který dvěma přesnými zásahy obrátil jeho nepříznivý vývoj.
     
    53:51
    Boston pečlivě hlídá střední pásmo. Jak vidno, vydřeného vedení si velmi váží.
     
    52:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se k radosti zaplněné arény dočkali. Lucic zavezl touš do pásma a střílenou přihrávkou nalezl přesně nastavenou hůl JAROME IGINLY. Pro ostříleného útočníka pak nebyl problém rozsvítit červené světlo. Utkání tak nabírá zcela jiný ráz. Asistence: Milan Lucic, David Krejčí.
     
    31:20
    Smith viděl napravo najíždějícího Cháru, který měl před sebou odkrytý prostor. Zkušený obránce se nakonec rozhodl branku objet, neboť Mazanec výtečně zmenšil střelecký úhel. Zasunout puk za brankovou čáru se urostlému borci poté nepodařilo.
     
    50:10
    Predators se po delší době ocitli v útočném pásmu, kde ale příliš nebezpečí nevytvořili, ba dokonce nevystřelili na branku. Po šoku v podobě vyrovnání se však hosté oklepali a opět přidávají.
     
    49:04
    Po nešťastném odrazu od mantinelu se málem dostal do šance Reilly Smith. Hostující obránce však byl u kotouče o něco rychleji, načež jej vyhodil do klidných vod. Skutečně kuriózní situace.
     
    48:25
    Fisherovo nahození do útočného pásma skončila v ochranné síti za Svedbergem. Gólman Bruins si v právě probíhajících minutách příliš vzrušení neužije. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    48:05
    Utkání přerušuje přihrávka rukou, které se dopustil hostující Seth Jones. Následuje komerční přestávka. Otěže zápasu přebral Bostonu, který díky zlepšenému výkonu vyrovnal a navíc neměl příliš daleko k vedou brance. Uvidíme, zda domácí toto tempo dokáží udržet.
     
    46:58
    Tlak Bruins je skutečně drtivý, k vedoucí brance byl blízko Jarome Iginla, který se ocitl tváří v tvář Marku Mazancovi. Mladý muž v masce se ale proti zkušenému borci vyznamenal a udržel akci svého mužstva ve hře.
     
    45:53
    Po nahození Pailleho nastal před Mazancem velký závar, ze kterého ale Boston nedozákal nic vytěžit. Pred však následně pouze vyhazují do středního pásma.
     
    44:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Aktivita Bostonu nese ovoce. Rychlý přechod od ofenzivy a následné přečíslení zakončuje tvrdou ranou s pomocí odrazu břevha zadák JOHNNY BOYCHUK. Asistence: Ryan Spooner, Carl Söderberg.
     
    43:52
    Velmi dobrá šance Bruins, Reilly Smitch vybojoval puk ve středním pásmu, načež vyrazil směrem k Mazancovi. Rána přes obránce nadělala brankáři Nashvillu velké potíže, avšak v síti neskončila.
     
    42:50
    Po hektických chvilkách mají hosté kotouč v poklidu na holi. To ale příliš dlouho neplatilo, první formace útok Preds rozbila a sama se vydala kupředu.
     
    41:58
    Hosté se poměrně v pohodě ubránili, ale Boston zůstal i nadále v útočném pásmu. Nakonec pálil nebezpečně Marchand, jehož bomba ale pouze orazítkovala Mazancovy betony.
     
    40:55
    A znovu letí touš přes všechny čáry. Nashville se zatím brání velmi dobře, Bruins v přesilové hře ještě nevystřelili na bránu.
     
    40:15
    Predators vyhazují přes všechny čáry, domácí budou muset započít své ofenzivní snažení odznovu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední perioda je minulostí. Zpočátku přinesla dosti ospalý hokej. Po přelomu poloviny duelu začali čeřit vody hosté, kteří se tak díky své aktivitě dočkali branky. Kotouč za vynikajícího Svedberga dopravil Viktor Stalberg. Boston tak musí dotahovat nepříliš dobře se vyvíjejícé klání. Do závěrečné třetiny si ale odnese téměř kompletní přesilovou hru. Jak utkání dopadne se dozvíte v následujících minutách. Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 14:24
    Vhazování: 19:22
    Hity: 13:13
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    V závěru druhé periody se ještě bude vylučovat. Za nedovolené bránění odchází pykat Eric Nyström (NSH). Bruins tak mají dobrou příležitost k vyrovnání nepříznivého skóre.
     
    39:15
    Nashville pokračuje v útočném snažená, další branku na holi měl Craig Smith. Rána z mezikruží ale zamířila těsně nad. Hosté nyní jednoznačně určují ráz utkání.
     
    38:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nyní to již hostujícímu celku vyšlo. Mike Fisher vyslal z pravé strany nebezpečnou střelu, kterou Svedberg vyrazil. Na následnou dorážku VIKTORA STALBERGA již byl ale krátký. Predators si branku za svou aktivitu zasloužili. Asistence: Mike Fisher, Shea Weber.
     
    36:58
    Ránu od modré čáry vytěsnil Svedberg pouze k Legwandovi, který bleskově zareagoval a snažil se dopravit kotouč do odkryté klece. Domácí muž v masce se ale přesunul a neuvěřitelným způsobem zasáhl lapačkou. Brilantní počin debutanta v nejslavnější hokejové soutěži světa.
     
    36:25
    Bruins kupí poměrně často chyby při rozehrávce. Do samostatného úniku se málem dostal Gaustad, avšak domácí obránci stihli včas zasáhnou a odzbrojit jej.
     
    36:07
    Utkání nabralo velmi dobré tempo. Hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. O tu poslední se postaral Hendricks, jehož dělovka byla Svedbergem nadzvednuta do ochranné sítě. Buly po levé ruce gólmana Bruins.
     
    34:47
    Cullen se se prezentoval střelou z otočky, kterou domácí gólman vytěsnil. Na druhé straně hrací plochy pálil velmi nebezpečně Marchand. Ani on ale na brankáře soupeře nevyzrál.
     
    33:45
    Craig Smith z velkého úhlu prověřil Svedbergovi pozornost, která nezklamala. Odražený kotouč se snažil na modrou posunout Legwand. Obránce ale prudký pas nedokázal zachytit, vinou čehož se Preds sami zprostili pásma.
     
    33:01
    Hendricks opět po objetí domácí branky zasouval puk pod Svedberga. Nyní se mu touš postavil na hranu, což zapříčinilo mágovi Bruins značné potíže. Nakonec jej ale zkrotil. Na řadě je komerční pauza.
     
    32:49
    Sotva jsem se zmínil o mizerné kombinační hře, Boston ji začal předvádět. Na konci pohledné akce na jeden dotek se ocitl Marchand. Útočník domácích ale z dobré pozice nechal vyniknout Mazance. Barry Trotz vycítil důležitost momentu a vzal si oddechový čas. Uvidíme, co Nashvillu tento v současnosti nejdéle sloužící kouč u jednoho týmu naordinuje.
     
    31:50
    Hraje se spíše ve středním pásmu, oběma celkům vázne kombinace, která by je posunula do lepších střeleckých pozic.
     
    30:23
    Chára nyní chybnou rozehrávkou zapříčinil velké potíže, špatný pas totiž zachytil Mike Fisher. Dobrou formou oplývající forvard pak vyslal nepříjemnou přízemní ránu, kterou Svedberg se štěstím vytěsnil. Urostlý slovenský rodák si jistě oddychl, jednalo se totiž skutečně o školáckou minelu.
     
    29:32
    Čtvrtá formace Bostonu soupeři řádně zatopila. Nejprve pálil velmi nebezpečně z mezikruží Campbell, následně dorážel na útočný výlet se vydavší Boychuk. Ani jeden z domácích borců však na Mazance recept nenalezl.
     
    28:16
    Cullen obrkoužil branku Bruins a snažil se zasunout kotouč za brankovou čáru. Přemístivší se Svedberg ale toto snažení rychle utnul. Brankář Bostonu prožívá zatím velmi působivý debut, pro svůj tým je oporou.
     
    27:31
    Nashville byl dlouhou dobu nastěhovaný v útočné třetině, čehož ale nedokázal využít. Totožně si počínali také domácí, kteří přerušují hru vyhozením kotouče na střídačku hostujícího celku. Buly v neutrální zóně.
     
    26:36
    A další střela Predators, o níž se postaral Craig Smith. Svedberg kotouč pouze přizvedl do ochranné sítě. Po vyhraném buly se domácí vydali do útoku, který ale zastavuje ofsajd.
     
    26:22
    Nashville se i nadále udržel v útočném pásmu, kde tento pobyt zakončil ranou příklepem Hendricks. I v tomto případě ale vyšel z minisouboje vítězně gólman Bostonu. Utkání přeruší komerční přestávka. Zatím jsme ve druhém dějství neviděli žádnou větší příležitost, obě družiny se prezentují bruslivou, ale opatrnou hrou.
     
    25:46
    Stalberg prověřil z velkého úhlu Svedbergovu pozornost. Debutant v dresu Bruins se ale nenechal zahanbit a se střelou si s grácií poradil. Posléze puk raději podržel ve své moci.
     
    25:14
    Bartowskii pálil z levé strany ihned po přejetí útoční modré čáry. Mazanec jeho pokus srazil do ochranné sítě. Zdá se, že Boston pomalu, ale jistě začíná přidávat. Uvidíme, zda se nejedná o chvilkové probuzení.
     
    24:24
    Protiofenziva Predators končí postavením mimo hru, které neuniklo pozornému pomeznímu arbitrovi.
     
    23:43
    Krejčí poslal puk podél mantinelu, následně jej zachytil Lucic, který jej nahodil na branku. Trefil ale pouze obránce Predators. Menší tlak Bruins vzal za své po špatné přihrávce Iginly.
     
    22:25
    Hendricks nahodil před branku kotouč, načež se k němu sápal Gaustad. Obránci Bruins ale včas zasáhli a odpálili jej do bezpečí. Nashville pokračuje v poměrně sympatickém výkonu.
     
    21:31
    Po nepřesné rozehrávce následuje icing Preds. Vhazovat se bude před Markem Mazancem. Utkání plné nepřesností evidentně pokračuje i po přestávce. Doufejme, že dojde k brzkému zlepšení.
     
    21:02
    Fisher vyjel zpoza brány a hledal najíždějícího spoluhráče, ke kterému se ale puk nedostal. Boston se posléze osvobodil.
     
    20:28
    Domácí se tlačili do útoku, avšak zastavil je ofsajd. Buly tak proběhne ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla aktivní hokejovou podívanou. Do větších brankových příležitostí se ale ani jedno z mužstev nedostávalo, prvních dvacet minut utkání bylo spíše o zběsilém bruslení a řadě nepřesností. Debut na scéně nejslavnější hokejové soutěže na světě prožívá Niklas Svedberg, který si připsal již osm jistých zásahu. Utkání je tak stále otevřené na obě strany. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:8
    Vhazování: 8:10
    Hity: 8:7
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:05
    Zakázané uvolnění, tentokráte na straně Bostonu. Svedberg bude muset být ostražitý, vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    18:26
    Vinou Hendricksova nepřesného pasu se hosté vyhnali z pásma. Boston posléze neměl touš v moci příliš dlouho, Nashville si jej vzal ihned zpět a vydává se znovu do útoku.
     
    17:57
    Po Lucicově jedovce hosté zazmatkovali a vyhazují přes všechny čáry. Veškeré dění se tak vrací zpět před brankáře Nashvillu.
     
    17:30
    Marchand se velmi intenzivně tlačil před Mazanece, který ale lehké nahození z lapačky nevypusitl. Bruins mají výhodu buly v útočném pásmu. Medvědi zatím jako jeden z nejlepších celků soutěže rozhodně nepůsobí.
     
    16:35
    Hosty tato povedená akce nakopla, Preds se opět tlačí do ofenzivy. Zatím se ale nemohou probít přes pevnou obranu Bostonu.
     
    15:51
    Po zákroku Svedberga se puk odrazil k Nyströmovi, před kterým zela zcela prázdná brána. Forvard hostí ale ve stoprocentní pozici přestřelil. Toto může Nashville mrzet.
     
    15:07
    Stalberg výborně vyvezl kotouč z vlastní pásma, ale při přechodu do útočné třetiny byl chycen do ofsajdové pasti. Pomezní sudí vhodí touš do hry ve středním pásmu.
     
    14:38
    První útočná formace Bruins opět zatápí. Krejčí dorážel Iginlovu ránu, leč Mazanec se stihl přemístit. O několik málo chvil později testoval pozornost brnakáře Preds ostrostřelec Milan Lucic. Ani on se ale talentovanému brankáři na kobylku nedostal. Na řadě je opět reklamní pauza.
     
    13:15
    Hru tentokráte přerušuje přihrávka rukou, které se dopustili domácí borci. Buly bude vhozeno ve středním pásmu.
     
    12:45
    Boston se probral, začíná pomalu, ale jistě šlapat na plyn. K zakončení z mezikruží se dostal zkušený Jarome Iginla, jehož pokus ale Mazanec pravým betonem vytěsnil do bezpečí. Střela byla velmi zákeřná, neboť byla vyslána přes obránce.
     
    11:36
    Stalberg nahodil puk do pásma, kde jej ale jako první dojeli domácí. Ti poté zahájai protiofenzivu, jenž ale rovněž neměla dlouhého trvání. Ani jedno z mužstev nechce udělat chybu, to je evidentní fakt.
     
    10:40
    Bergeron zkoušel štěstí nadvakrát z pozice pravého kruhu. Narazil ovšem na připravené holenní chrániče Josiho. Z nadějně vypadající šance pak zbyla pouze zblokovaná rána.
     
    10:18
    Ránu Wilsona sráží domácí brankář do ochranné sítě. Nashville je aktivnějším celkem, na Svedberga míří jeden kotouč za druhým. Následuje další komerční přestávka. Podaří se Bostonu srovnat tempo hry, nebo budou i nadále lepším mužstvem Predátoři?
     
    09:06
    Legwand pálil ihned po přejetí útočné modré od pravého mantinelu. Rána se lehce otřela o vyrážečku Svedberga, více nebezpečí však nepřinesla.
     
    08:49
    Po delší době jsou v útočném pásmu usazeni Medvědi. Vystřelit se ale domácímu mužstvu nepodařilo. Další ofenzivní akci Bostonu zastavuje ofsajd. Po úvodní komerční přestávce bude následovat vhazování v neutrální zóně.
     
    07:43
    V závěru početní výhody trefuje hostující Craig Smith tyč! Nyní stálo při borcích v černých dresech velké štěstí. Díky němu je stav stále nerozhodný.
     
    07:11
    Zblokovaná rána Ellise znamená opět vyhození Bruins. Taktéž domácí hrají oslabení velmi dobře, Predátoři ještě neměli větší příležitost.
     
    06:40
    Preds dlouho kombinovali v útočné třetině, což zakončila rána Romana Josiho, se kterou si Svedberg poradil. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího strážce svatyně.
     
    05:45
    Přesilovou hru zakusí také hosté. Za podražení putuje na lavici hanby Daniel Paille (BOS).
     
    05:21
    Hosté přitlačili kotouč k mantinelu, odkud jej nikdo nedokázal vydolovat. Po přerušení hry se tak bude vhazovat ve středovém kruhu. Stále čekáme na úvodní branku, která by ještě více rozproudila utkání.
     
    04:58
    Nashville vyhazuje přes všechny čáry. Toto oslabení již pravděpodobně přečká bez větší úhony.
     
    04:15
    Boston stále svírá svého soka v těžké defenzivě. Po Krejčího ráně z velkého úhlu se do zakončení tlačil Chára. Hostující muž v masce však dokázal udržet kotouč pod svým tělem.
     
    03:36
    Chárovo nahození se snažil z hranice brankoviště doklepnout za Mazancova záda Lucic. Český gólman byl ale pozorný a puk ve své síti nedopustil.
     
    03:05
    Hostující obránce Seth Jones (NSH) si při obranném zákroku počínal nedovoleně, za což dostává dvě minuty. Verdikt jednoho z hlavních arbitrů je držení. Uvidíme, jak Bruins s početní výhodou naloží.
     
    02:34
    Nashivlle opět velice aktivně napadá. Nepřesnou přihrávkou se ale sám připravuje o útočnou třetinu, do které se bude muset znovu složitě probíjet.
     
    01:25
    O první střelecký pokus se postaral Wilson, jehož táhlou střelu Svedberg v pohodě vytěsnil. Na druhé straně musel vykopnou levý beton Marek Mazanec. Utkání má od začátku solidní tempo.
     
    00:23
    Hosté se ihned po úvodním vhazování vydali do útoku, kde dlouho drželi kotouč. Vážnější příležitost si ale nevytvořili, navíc byli obránci Bruins odzbrojeni.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou celků pomalu nastupují na ledovou plochu.
     
    Vše se již pomalu připravuje ke startu utkání, jehož úvodní buly bude vhozeno zhruba za deset minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Boston Bruins: Svedberg (Rask) – Boychuk, Chára, Krug, McQuaid, Hamilton, Bartkowski – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith R., Bergeron, Marchand – Fraser, Spooner, Söderberg – Caron, Campbell, Paille

    Nashville Predators: Mazanec (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Stalberg, Cullen, Bourque – C. Smith, Legwand, Spaling – Hendricks, Gaustad, Nyström.
     
    Československá stopa v utkání
    Do zápasu nastoupí již zmiňovaný nejproduktivnější muž Bostonu, tedy David Krejčí. Slovensko pak bude zastupovat urostlý Zdeno Chára. Dres Predators obléká talentovaný brankář Marek Mazanec.
     
    Vzájemné zápasy
    Střetnutí dvou dnešních soupeřů vyznívají lépe pro Boston, který ovládl tři z posledních pěti duelů. V letošním ročníku se na sebe tyto dva celky narazily pouze jednou, a to 23. prosince. Pomyslné vavříny si za vítězství 6:2 odnesl Boston.
     
    Boston Bruins
    Medvědi mají sezonu rozehranou velice dobře. Prozatím nasbírali 54 bodů, což jim přisuzuje druhou pozici v tabulce Východní konference. V Atlantické divizi se pak nachází na samotném vrcholu. Poslední dvě klání se ale Bruins nevyvedla podle představ, Boston nestačil na Ottawu (3:4) a posléze ani na New York Islanders, kterém podlehl 3:5. Produktivitě mužstva vládme s pětatřiceti body David Krejčí, kterému sekunduje jednatřicetibodový Reilly Smith. Kanadský forvard je zároveň nejlepším střelcem.
     
    Nashville Predators
    Pokud bude chtít celek z města country pomýšlet na vyřazovací boje, musí přidat. V současné době je se čtyřiceti body dvanáctý v rámci Západní konference. V Centrální divizi je pak poslední, přičemž na šestý Winnipeg ztrácí tři body. Nashville si v posledních dvou utkáních připsal cenné skalpy. Nejprve zdolal na domácí půdě Los Angeles těsně 3:2, poté si poradil s Detroitem v poměru 6:4. Nejproduktivnějším hráčem Preds je David Legwand, který nasbíral 25 bodů. Nejvíce přesných zásahů, a to 11, si pak připsal Craig Smith.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kanadsko-americká NHL má na programu další sérii duelů. Jedním z nich je střetnutí Bostonu Bruins a Nashvillu Predators. Úvodní buly bude v TD Garden, tedy domovském stánku Bruins, vhozeno v 01:00 CET.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 45. Boychuk (Spooner, Söderberg), 53. Iginla (Lucic, Krejčí), 61. Marchand (Bergeron, Hamilton) – 39. Stalberg (Fisher, Weber), 55. Weber (Fisher, Josi)


    Boston Bruins: Svedberg (Rask) – Boychuk, Chára, Krug, McQuaid, Hamilton, Bartkowski – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith R., Bergeron, Marchand – Fraser, Spooner, Söderberg – Caron, Campbell, Paille
    Nashville Predators: Mazanec (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Ekholm, Ellis, Klein – Hörnqvist, Fisher, Wilson – Stalberg, Cullen, Bourque – C. Smith, Legwand, Spaling – Hendricks, Gaustad, Nyström

    Rozhodca: Hebert, O'Rourke – Cameron, Wheler

    Diváci: 17 565