Česko – Rusko 1:7 (kon.) | Kazachstan – Japonsko 3:1 (kon.) | Veľká Británia – Slovensko 0:11 (kon.)
koniec
Veľká Británia
0:11 (0:4, 0:1, 0:6)
Slovensko
Sobota 14.12.2013, 20:30Zimná univerziáda
Partner:
     
    54:59
    Slovensko dalo gól!
    Jedenásť. Zaujímavé číslo, zvlášť ak si vezmete, že toľko gólov už musela zniesť psychika Flavella. Tentokrát z pravého kruhu pálil PETER GÁPA a jeho pokus mieril presne nad vyrážačku. Asistencia: Branislav Varga.
     
    52:58
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko využíva početnú výhodu a v sieti Veľkej Británie končí už desiaty puk v stretnutí. Tentokrát si na prihrávku pri pravej žrdi počkal TOMÁŠ DANIŠKA a okamžitou dorážkou prekonal Flavella. Asistencie: Peter Čížek a Tibor Tartaľ.
     
    47:23
    Slovensko dalo gól!
    Je tu deviaty gól a Británia už musí byť poriadne zúfalá. Ušľachtilá strela v podaní MIROSLAVA HABŠUDU nedala Flavellovi vôbec žiadnu šancu na zákrok, buk bol mierený presne pod hornú žrď. Asistencie: Peter Gápa a Branislav Varga.
     
    45:19
    Slovensko dalo gól!
    Štatisti musia mať so zapisovaním určite problémy. Už v hre v plnom počte nezastaviteľní hokejisti Slovenska opäť zvyšujú už tak dosť veľký náskok. Spoza kruhu na pravej strane vypálil DANIEL BREJČÁK a bol úspešný. Asistencie: Peter Čížek a Tibor Tartaľ.
     
    44:54
    Slovensko dalo gól!
    Slovákov nebolo treba dlho presviedčať a je tu siedmy presný zásah v stretnutí. Tentokrát sa do štatistík zapisuje presnou ranou spomedzi kruhov DOMINIK KRAMÁR. Asistencie: Marcel Baláž a Peter Slimák.
    Gól padol už v presilovke 5 proti 4.
     
    43:47
    Slovensko dalo gól!
    Poltucet je kompletný. Naši hokejisti úplne vyšachovali trojicu súperových hráčov a pred bránou sa ocitol osamotený BRANISLAV VARGA, ktorý presne mierenou ranou nedal gólmanovi šancu na zákrok. Asistencie: Peter Gápa a Miroslav Habšuda.
     
    20:13
    Slovensko dalo gól!
    Tak toto bolo skutočne rýchle! Prvý útok našich v druhej tretine končí gólovo! Z ľavej strany zakončoval MARCEL BALÁŽ a mieril presne do nepokrytého horného rohu brány. Asistencie: Peter Boltun a Dominik Kramár.
     
    12:42
    Slovensko dalo gól!
    Slováci pridávajú gól s poradovým číslom 4. Postaral sa oň MARTIN KALINÁČ, ktorý pred bránou čakal na prihrávku, do ktorej iba šikovne vložil hokejku a puk sa odrazil za chrbát bezmocného brankára Británie. Asistencie: Eduard Šedivý a Matúš Rais.
     
    06:44
    Slovensko dalo gól!
    Tak toto vyzerá na poriadny debakel! TIBOR TARTAĽ vypálil od modrej čiary a prestrelil skutočne všetko, čo mu stálo v ceste. O asistencie sa postarali Tomáš Daniška a Peter Čížek.
     
    04:40
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti vyhrávajú rozdielom dvoch gólov! Flavell má s obrovským tlakom veľké problémy a prudkú strelu teraz vyrazil iba pred seba, kde sa najlepšie zorientoval MARTIN KALINÁČ a puk dorazil do odkrytej siete. Asistencie: Edmund Piačka, Eduard Šedivý.
     
    02:49
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti sú vo vedení! Úvodný tlak Slovákov sa inak ako presným zásahom ani skončiť nemohol. Na domácu bránu vypálil Baran a jeho pokus ešte bezprostredne pred ňou tečoval RADOVAN CÚTT, na čo gólman Flavell nestihol zareagovať. Asistencie si pripisujú Martin Baran a Jakub Loydl.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Cútt (Baran, Loydl), 5. Kalináč (Piačka, Šedivý), 7. Tartaľ (Daniška, Čížek), 13. Kalináč (Šedivý, Rais), 21. Baláž (Boltun, Kramár), 44. Varga (Gápa, Habšuda), 45. Kramár (Baláž, Slimák), 46. Brejčák (Čížek, Tartaľ), 48. Habšuda (Gápa, Varga), 53. Daniška (Čížek, Tartaľ), 55. Gápa (Varga)


    Veľká Británia: Flavell (Lawrance) – Jenion, Cook (A), Francis-Barrie, Baveystock, Gray, Good – Preece, Tonnar, Piggott (C) – Bullas (A), Elder, Mogg – Brown, Breisner, Johnson-Brown – Cutting, Downward, Harding
    Slovensko: Cibuľa (Srnec) – Slimák, Kramár, Tartaľ, Brejčák, Šedivý, Rais (C), Habšuda, Loydl – Boltun, Gmitter (A), Baláž – Čížek, Kentoš, Daniška – Kalináč, Piačka, Baran (A) – Varga, Gápa, Cútt

    Rozhodca: Stigell (FIN) – Aasum (NOR), Hofer (GER)