Zvolen – HC Slovan 2:3 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 8:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Košice 6:4 (kon.)
Topoľčany – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:3 (1:0, 2:0,1:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Sobota 14.12.2013, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Tak a máme tu koniec zápasu!
    V poslednej tretine to bolo veľmi dramatické! V 46. minúte vsietil gól na 3:1 Erik Janček. Následne Martin Vojsovič v 53. minúte vsietil gól a zdalo sa, že bude "vymaľované", no v 59. minúte Matej Bača prekonal brankára Sedlačka a sekundu pred koncom zápasu skóroval Erik Janček. Popradčania si pripisujú do tabuľky 3 body, zatiaľ čo hostia z Liptova vychádzajú bodovo naprázdno.

    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch juniorskej extraligy.
    Želám príjemný zvyšok dňa. (17:10:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hráči Liptovského Mikuláša v poslednej sekunde strieľajú tretí gól! Števuliak vysunul peknou prihrávkou ERIKA JANČEKA, ktorý strieľal z pravej strany a prekonáva strelou po ľade brankára Sedlačka!
    Asistenciu si pripisuje Patrik Števuliak.
     
    59:48
    Keďže sa vhadzuje v obrannom pásme hostí, tak do brány sa vracia Kelčík.
     
    59:32
    V závere tretiny pálil Marcinko. Jeho strelu však nedokázali poslať za bránkovú čiaru dorážkou jeho spoluhráči!
     
    59:08
    "Liptáci" budú ešte na záver hrať presilovku, keď na dve minúty si odchádza sadnúť Denis Šterbák za sekanie a osobný trest 10 minút za nešportové správanie. Následne hostia odvolávajú brankára Kelčíka!
     
    Oddychový čas hostí.
     
    58:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikuláš dokázal vsietiť aj druhý gól v zápase a snaží sa ešte na záver znervózniť Popradčanov. Matej Bača strieľal z pravej strany a strelou pomedzi nohy prekonáva brankára Sedlačka!
    Asistenciu si pripisuje Martin Marcinko.
     
    58:25
    Samuel Danko pálil z pravej strany, ale jeho strela bola nepresná, pretože smerovala na pleksisklo.
     
    58:04
    Patrik Števuliak sa dostal s pukom až do útočného pásma, kde z ľavej strany vyslal prudkú strelu, ktorú brankár Sedlačko zachytil do svojej výstroje a následne prikryl.
     
    57:10
    Po vyhratom buly v obrannom pásme Popradu pálil Kučera, ale len do chráničov Hrehorčáka, ktorý okamžite korčuľoval za pukom a dostal sa k zakončeniu z vrchola pravého kruhu. Túto strelu však brankár Kelčík bravúrnym zákrokom zneškodnil!
     
    56:43
    Martin Marcinko šiel s pukom po strede klziska. Následne urobil kľučku do ľavej strany a okamžite strieľal. Jeho prudkú strelu však zblokovali popradskí obrancovia na ochrannú sieť.
     
    56:06
    Ivan Brezniak pálil z ľavej strany, ale jeho prudká strela však skončila len na pleksiskle, a tak nemal Sedlačko žiadnu prácu.
     
    55:23
    Erik Janček šiel sám na bránu, ale nakoniec ho prenasledoval Emil Kramár, ktorý ho odtlačil za bránu a nedovolil mu zakončovať.
     
    54:30
    Furdek korčuľoval s pukom po ľavej strane, ale puk mu vypichol v obrannom pásme obranca Kasanický a zakladá akciu. Jeho prihrávka však našla len hokejku Jančeka, ktorý zakončoval z ľavej strany, ale neprekonáva brankára Sedlačka.
     
    53:28
    Peter Hrehorčák korčuľoval s pukom po pravej strane. Následne sa dostal k zakončeniu z hranice pravého kruhu. Jeho strelu gólman Kelčík vyrazil svojim pravým betónom do rohu klziska.
     
    52:37
    Poprad dal gól!
    Po tejto strele sa k puku dostali opäť Popradčania, ktorí dokázali skórovať! Martin Vojsovič svojou strelou z ľavej strany prekonáva brankára Kelčíka!
    Bez asistencie.
     
    52:23
    Martin Vojsovič nabíjal Emilovi Kramárovi. Jeho strelu však zachytil Kelčík.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Ženčuch (Vojsovič, Štrauch), 27. Štrauch (Vojsovič), 33. Štrauch (Kramár, Pitka), 53. Vojsovič – 46. Janček (Janči, F. Danko), 59. Bača (Marcinko), 60. Janček (Števuliak)


    HK Poprad: Sedlačko – Babinský, D. Šterbák, Varholík, Kasanický, Pitka, Kramár – Hrehorčák (C), Jenčo, Pavličko, Štrauch, Tomečko, Ženčuch (A), Kasaj, J. Lapšanský (A), Stanislav, Paczkowski, Ďurčo, Vojsovič
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kelčík – Janči, Kučera (A), F. Danko, Bača, S. Danko, Škandera – Lištiak, Marcinko, Sukeľ, Potocký, Janček (C), Brezniak (A), Števuliak, Furdek, Kabáč

    Rozhodca: Tomáš Orolín – Roman Bednár, Adam Štofančík