Wacker – Grodig 5:3 (kon.) | Ried – Rapid Viedeň 2:0 (kon.) | Wolfsberger – Salzburg 1:2 (kon.)
Neustadt – Admira Wacker Mödling 1:0 (kon.)
koniec
FC Wacker Innsbruck
5:3 (1:1, 4:2)
SV Grodig
cz Streda 04.12.2013, 20:30 • Tivoli Stadion Tirol • Rakúska Bundesliga
     
    90+2
    Jak na střelnici je to nyní před brankou hostů. Dlouhý míč Haydena si zpracoval Trdina, z levé strany vystřelil, ale Stanković jeho pokus vyráží.
     
    87
    Wacker právě vstřelil branku!
    Pátý gól zasazuje značně frustrovaným hostům CHRISTOPHER WERNITZNIG, který se po přihrávce Brauneise trefuje z velkého vápna levačkou přesně pod břevno. Asistence: Daniel Brauneis.
     
    86
    Třetí střídání domácích. Na posledních pět minut nastupuje na hřiště Danile Brauneis, který vystřídá útočníka Romana Wallnera.
     
    83
    Po faulu Elsnega zahrával přímý volný kop z levé strany a z velmi dobré vzdálenosti Hinterseer, ale míč prošel těsně nad břevnem.
     
    79
    Opravdu se omlouvám, ale nevím, co se přesně nyní na hřišti stalo. Faktem je, že SV Scholz Grödig dohraje dnešní zápas v osmi hráčích. Třetím vyloučeným fotbalistou hostů je Peter Tschernegg. Inženýr Gerhard Grobelnik, který dnešní zápas píská, jistě nebude příliš v oblibě celého hostujícího týmu a jeho fanoušků.
     
    76
    Grödig právě vstřelil branku!
    Jenže nechvalme dne před večerem! TADEJ TRDINA, který je na hřišti sotva deset minut, se dostal po dlouhém centru Haydena k míči, napřáhl z pravého rohu velkého vápna levačkou a trefuje se přesně k bližší tyči soupeřovy branky. Asistence: Christian Hayden.
     
    75
    Druhým hráčem hostů, který nedohraje dnešní zápas, je Mario Leitgeb. Po svém prvním žlutém faulu v 25. minutě dostává druhou žlutou kartu za zákrok na Christophera Wernitzniga. Nyní to už hosté budou mít hodně těžké.
     
    74
    Po rohu Schütze napálil odražený míč pravou nohou Thomas Bergmann, ale jeho střela ze třiceti metrů letěla těsně nad branku.
     
    69
    Poslední střídání hostů, trenér Grödigu Adolf Hütter se ještě chce pokusil změnit nepříznivý stav. Ze hřiště míří Sascha Boller, kterého nahradí Simon Handle.
     
    66
    Druhé střánání SV Scholz Grödigu. Tomi Correa, který v poslední době velmi často fauloval, jde ze hřiště. Jeho místo převezme Tadej Trdina. Jedná se o střídání útočníka za útočníka.
     
    65
    Krátce na to mohli při chuti hrající domácí přidat pátý gól. Střela Schütze po piřhrávce Hausera prolétla těsně vedle levé tyče Stankoviće.
     
    64
    Wacker právě vstřelil branku!
    Předchozí šanci domácích ještě zastavil ofsajd, ve kterém byl přistižen Daniel Schütz, ale nyní už je všechno v pořádku a domácí se prosazují počtvrté. ROMAN WALLNER převzal před velkým vápnem míč od Hinterseera, z levé strany vystřelil a jeho rána pravačkou skončila až za zády Stankoviće. Asistence: Lukas Hinterseer.
     
    61
    Po faulu Huspeka na Hausera získali domácí míč na své polovině hřiště. Hostující záložník navíc dostává za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    59
    Sascha Boller si ještě za protesty vysloužil žlutou kartu.
     
    59
    Wacker právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil LUKAS HINTERSEER, který nedává Stankovićovi sebemenší šanci. Trefuje se totiž přesně do pravé šibenice. Bez asistence – pokutový kop.
     
    57
    Nový muž na hřišti, Maximilian Karner, vydržel na trávníku pouze 11 minut. Ve velkém vápně se dopustil faulu, za což dostává červenou kartu a domácí tým bude navíc kopat penaltu.
     
    56
    Grödig právě vstřelil branku!
    Faul domácího Hausera trestá z přímého volného kopu STEFAN NUTZ, který levačkou z pravé strany zhruba z pětadvaceti metrů našel volné místo v pravém dolním rohu Schroberovy branky.
     
    50
    Druhé střídání domácích. Alexandera Fröschla nahrazuje Christopher Wernitznig.
     
    50
    Wacker právě vstřelil branku!
    DANIEL SCHÜTZ se s ničím nepáral, vystřelil z hranice vápna pravačkou a jeho střela končí v levém dolním rohu Stankovićovi branky.
     
    48
    Žlutou kartu dostává také hostující SV Grödig, konkrétně Tomi Correa, který fauloval Tomáše Abraháma za hranicí povolených pravidel i za hranicí "únosného bezkaretního" faulu.
     
    47
    Hned zkraje druhého poločasu se dopustil faulu Alexander Fröschl na Phillippa Huspeka, za což obdržel žlutou kartu.
     
    46
    Do druhého poločasu nastupuje SV Scholz Grödig s jednou změnou v sestavě. Thomas Salomon po pětačtyřiceti minutách zůstane v kabině a místo něj naskočí do druhého poločasu Maximilian Karner.
     
    42
    Jak se dalo předpokládat, domácí obránce Sebastian Siller nebude v zápase kvůli zranění pokračovat a přepouští místo na trávníku českému obránci Tomáši Abrahámovi.
     
    33
    Roman Wallner vystřelil po rohovém kopu z pravé strany, když mu přistrčil míč hlavičkou Sebastian Siller. Domácí útočník ale mířil opět nad branku.
     
    30
    Další střela dnes poměrně aktivního Vucura. Jeho ránu z pravé strany zhruba z dvaadvaceti metrů ale Stanković bezpečně chytá.
     
    28
    Hinterseer zkusil střelou z pravé strany pokutového území překvapit Stankoviće, ale ten výborně vyráží míč pryč.
     
    25
    Mario Leitgeb dostává žlutou kartu po faulu na domácího Bergmanna na pravé straně hřiště v blízkosti velkého vápna.
     
    22
    Wacker právě vstřelil branku!
    Nakonec ale rohový kop, který domácí vybojovali z protiútoku, nebyl zase tak špatným zakončením rychlé akce. Nejprve to vypadalo, že si obránce Potzmann vstřelil vlastní gól, ale po rohu Wallnera střílí z krkolomné pozice vyrovnávací branku STIPE VUCUR, který se trefuje přesně pod břevno. Asistence: Christian Schilling.
     
    19
    Další faul Sebastiana Sillera (WCK) už je oceněn první žlutou kartou zápasu. Sascha Boller utekl po pravém křídle a domácímu bekovi nezbylo nic jiného než zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    15
    Na levé straně se uvolnil Wallner, na nic nečekal a vystřelil, ale jeho pokus vyrazil gólman Stanković. Domácí jsou nyní o něco aktivnější.
     
    11
    Když to nešlo kombinačně, napřáhl Alexander Hauser z dálky. Jeho pokus z dobrých třiceti metrů minul těsně pravou tyč branky Grödigu.
     
    7
    Grödig právě vstřelil branku!
    Hosté se po sedmi minutách hry ujímají vedení a zatím tak potvrzují své tabulkové postavení. Po přihrávce Huspeka se ve velkém vápně dostal k zakončení DIETER ELSNEG a po střele pravačkou posílá svůj tým do vedení. Asistence: Philip Huspek.

    Tomáš Lysý

    Góly: 22. Vucur, 50. Schütz, 59. Hinterseer (pen.), 64. Wallner, 87. Wernitznig – 7. Elsneg, 56. Nutz, 76. Trdina

    Karty:   19. Siller (WCK), 47. Fröschl (WCK) – 25. Leitgeb (GRD), 48. Correa (GRD), 59. Boller (GRD), 61. Huspek (GRD)   75. Leitgeb (GRD)   57. Karner (GRD), 79. Tschernegg (GRD)


    FC Wacker Innsbruck: Schrober – Bergmann, Schilling, Vucur, Siller – Schütz, Hinterseer, Hauser, Fröschl, Nitzlnader – Wallner. Trenér: Roland Kirchler.
    Náhradníci: Weiskopf, Jaio, Wernitznig, Milosević, Abrahám, Brauneis, Jevtić

    SV Grodig: Stanković – Tschernegg, Potzmann, Salamon, Hayden – Nutz, Leitgeb, Boller, Elsneg, Huspek – Correa. Trenér: Adolf Hütter.
    Náhradníci: Oberst, Handle, Gimpl, Karner, Fend, Sigurdsson, Trdina

    Rozhodca: Ing. Gerhard Grobelnik – Mag. Alain Hoxha, Maximilian Kolbitsch