Wacker – Grodig 5:3 (kon.) | Ried – Rapid Viedeň 2:0 (kon.) | Wolfsberger – Salzburg 1:2 (kon.)
Neustadt – Admira Wacker Mödling 1:0 (kon.)
koniec
FC Wacker Innsbruck
5:3 (1:1, 4:2)
SV Grodig
cz Streda 04.12.2013, 20:30 • Tivoli Stadion Tirol • Rakúska Bundesliga
     
    79
    Opravdu se omlouvám, ale nevím, co se přesně nyní na hřišti stalo. Faktem je, že SV Scholz Grödig dohraje dnešní zápas v osmi hráčích. Třetím vyloučeným fotbalistou hostů je Peter Tschernegg. Inženýr Gerhard Grobelnik, který dnešní zápas píská, jistě nebude příliš v oblibě celého hostujícího týmu a jeho fanoušků.
     
    75
    Druhým hráčem hostů, který nedohraje dnešní zápas, je Mario Leitgeb. Po svém prvním žlutém faulu v 25. minutě dostává druhou žlutou kartu za zákrok na Christophera Wernitzniga. Nyní to už hosté budou mít hodně těžké.
     
    61
    Po faulu Huspeka na Hausera získali domácí míč na své polovině hřiště. Hostující záložník navíc dostává za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    59
    Sascha Boller si ještě za protesty vysloužil žlutou kartu.
     
    57
    Nový muž na hřišti, Maximilian Karner, vydržel na trávníku pouze 11 minut. Ve velkém vápně se dopustil faulu, za což dostává červenou kartu a domácí tým bude navíc kopat penaltu.
     
    48
    Žlutou kartu dostává také hostující SV Grödig, konkrétně Tomi Correa, který fauloval Tomáše Abraháma za hranicí povolených pravidel i za hranicí "únosného bezkaretního" faulu.
     
    47
    Hned zkraje druhého poločasu se dopustil faulu Alexander Fröschl na Phillippa Huspeka, za což obdržel žlutou kartu.
     
    25
    Mario Leitgeb dostává žlutou kartu po faulu na domácího Bergmanna na pravé straně hřiště v blízkosti velkého vápna.
     
    19
    Další faul Sebastiana Sillera (WCK) už je oceněn první žlutou kartou zápasu. Sascha Boller utekl po pravém křídle a domácímu bekovi nezbylo nic jiného než zatáhnout za záchrannou brzdu.

    Tomáš Lysý

    Góly: 22. Vucur, 50. Schütz, 59. Hinterseer (pen.), 64. Wallner, 87. Wernitznig – 7. Elsneg, 56. Nutz, 76. Trdina

    Karty:   19. Siller (WCK), 47. Fröschl (WCK) – 25. Leitgeb (GRD), 48. Correa (GRD), 59. Boller (GRD), 61. Huspek (GRD)   75. Leitgeb (GRD)   57. Karner (GRD), 79. Tschernegg (GRD)


    FC Wacker Innsbruck: Schrober – Bergmann, Schilling, Vucur, Siller – Schütz, Hinterseer, Hauser, Fröschl, Nitzlnader – Wallner. Trenér: Roland Kirchler.
    Náhradníci: Weiskopf, Jaio, Wernitznig, Milosević, Abrahám, Brauneis, Jevtić

    SV Grodig: Stanković – Tschernegg, Potzmann, Salamon, Hayden – Nutz, Leitgeb, Boller, Elsneg, Huspek – Correa. Trenér: Adolf Hütter.
    Náhradníci: Oberst, Handle, Gimpl, Karner, Fend, Sigurdsson, Trdina

    Rozhodca: Ing. Gerhard Grobelnik – Mag. Alain Hoxha, Maximilian Kolbitsch