Wacker – Grodig 5:3 (kon.) | Ried – Rapid Viedeň 2:0 (kon.) | Wolfsberger – Salzburg 1:2 (kon.)
Neustadt – Admira Wacker Mödling 1:0 (kon.)
koniec
FC Wacker Innsbruck
5:3 (1:1, 4:2)
SV Grodig
cz Streda 04.12.2013, 20:30 • Tivoli Stadion Tirol • Rakúska Bundesliga
     
    87
    Wacker právě vstřelil branku!
    Pátý gól zasazuje značně frustrovaným hostům CHRISTOPHER WERNITZNIG, který se po přihrávce Brauneise trefuje z velkého vápna levačkou přesně pod břevno. Asistence: Daniel Brauneis.
     
    76
    Grödig právě vstřelil branku!
    Jenže nechvalme dne před večerem! TADEJ TRDINA, který je na hřišti sotva deset minut, se dostal po dlouhém centru Haydena k míči, napřáhl z pravého rohu velkého vápna levačkou a trefuje se přesně k bližší tyči soupeřovy branky. Asistence: Christian Hayden.
     
    64
    Wacker právě vstřelil branku!
    Předchozí šanci domácích ještě zastavil ofsajd, ve kterém byl přistižen Daniel Schütz, ale nyní už je všechno v pořádku a domácí se prosazují počtvrté. ROMAN WALLNER převzal před velkým vápnem míč od Hinterseera, z levé strany vystřelil a jeho rána pravačkou skončila až za zády Stankoviće. Asistence: Lukas Hinterseer.
     
    59
    Wacker právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil LUKAS HINTERSEER, který nedává Stankovićovi sebemenší šanci. Trefuje se totiž přesně do pravé šibenice. Bez asistence – pokutový kop.
     
    56
    Grödig právě vstřelil branku!
    Faul domácího Hausera trestá z přímého volného kopu STEFAN NUTZ, který levačkou z pravé strany zhruba z pětadvaceti metrů našel volné místo v pravém dolním rohu Schroberovy branky.
     
    50
    Wacker právě vstřelil branku!
    DANIEL SCHÜTZ se s ničím nepáral, vystřelil z hranice vápna pravačkou a jeho střela končí v levém dolním rohu Stankovićovi branky.
     
    22
    Wacker právě vstřelil branku!
    Nakonec ale rohový kop, který domácí vybojovali z protiútoku, nebyl zase tak špatným zakončením rychlé akce. Nejprve to vypadalo, že si obránce Potzmann vstřelil vlastní gól, ale po rohu Wallnera střílí z krkolomné pozice vyrovnávací branku STIPE VUCUR, který se trefuje přesně pod břevno. Asistence: Christian Schilling.
     
    7
    Grödig právě vstřelil branku!
    Hosté se po sedmi minutách hry ujímají vedení a zatím tak potvrzují své tabulkové postavení. Po přihrávce Huspeka se ve velkém vápně dostal k zakončení DIETER ELSNEG a po střele pravačkou posílá svůj tým do vedení. Asistence: Philip Huspek.

    Tomáš Lysý

    Góly: 22. Vucur, 50. Schütz, 59. Hinterseer (pen.), 64. Wallner, 87. Wernitznig – 7. Elsneg, 56. Nutz, 76. Trdina

    Karty:   19. Siller (WCK), 47. Fröschl (WCK) – 25. Leitgeb (GRD), 48. Correa (GRD), 59. Boller (GRD), 61. Huspek (GRD)   75. Leitgeb (GRD)   57. Karner (GRD), 79. Tschernegg (GRD)


    FC Wacker Innsbruck: Schrober – Bergmann, Schilling, Vucur, Siller – Schütz, Hinterseer, Hauser, Fröschl, Nitzlnader – Wallner. Trenér: Roland Kirchler.
    Náhradníci: Weiskopf, Jaio, Wernitznig, Milosević, Abrahám, Brauneis, Jevtić

    SV Grodig: Stanković – Tschernegg, Potzmann, Salamon, Hayden – Nutz, Leitgeb, Boller, Elsneg, Huspek – Correa. Trenér: Adolf Hütter.
    Náhradníci: Oberst, Handle, Gimpl, Karner, Fend, Sigurdsson, Trdina

    Rozhodca: Ing. Gerhard Grobelnik – Mag. Alain Hoxha, Maximilian Kolbitsch