Třinec – Kometa Brno 3:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 6:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta Praha – Slavia 3:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:2 (kon.) | Hradec Králové – Chomutov 4:0 (kon.)
Plzeň – Zlín 3:2 (kon.)
koniec
Mountfield HK
4:0 (1:0, 3:0, 0:0)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 24.11.2013, 17:30Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    36:36
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Bezzubý Chomutov inkasuje čtvrtou ránu do vazu. Přestože se držel v útočném pásmu, domácí pak ujeli do přečíslení dva na jednoho a v naprosto relaxačním tempu přidávají další gól. Tomáš Knotek přenechal puk MARTINU PODLEŠÁKOVI, který bez váhání trefil bližší růžek – 4:0! Asistence: Tomáš Knotek.
     
    30:10
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Videorozhodčí potvrdil platnost branky, domácí poprvé v zápase využívají přesilovku a vedou už o tři góly! JAROSLAV KUDRNA vzal puk na pravé straně a hledal přihrávkou Šimánka. Jeden z chomutovských beků si ale puk nepochopitelným způsobem srazil do své klece – 3:0! Bez asistence.
     
    21:46
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Pirátům se v kabině zřejmě podávalo kafíčko a sušenky, jinak si jejich vlažný vstup do druhé třetiny nedokážu vysvětlit. Po necelých dvou minutách ho domácí trestají druhým gólem! Mikuš krásně našel křižným pasem Pláňka, kterému nevyšel pokus o bekhendovou kličku. Puk ale zůstal před Růžičkou a dojíždějící VLADIMÍR ŠKODA ho okamžitě poslal do prázdné klece – 2:0! Asistence: Martin Pláněk, Peter Mikuš.
     
    00:36
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do zápasu si domácí nemohli přát! Po půlminutě hry vtrhli do útočného pásma a TOMÁŠ MERTL zatáhl puk na pravý kruh. Chvíli přemýšlel o přihrávce, jenže pak zvolil střelu z velkého úhlu a Růžička propustil puk za svá záda. Tenhle moment si hostující gólman, který přichází o svou chomutovskou neprůstřelnost, za rámeček rozhodně nedá – 1:0! Asistence: Jaroslav Kudrna, Tomáš Harant.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 1. Mertl (Kudrna, Harant), 22. Škoda (Pláněk, Mikuš), 31. Kudrna, 37. Podlešák (Knotek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Mikuš, Pláněk, Ptáček, Frühauf, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Langhammer, Škoda – Švagrovský, Knotek, Podlešák – Švihálek, Červený, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    Piráti Chomutov: Růžička (Hanuljak) – Rutta, Bartejs, Krstev, Pulpán, Novák, Šulák, Mrázek – Balej, Divíšek, Kubinčák – Hruška, Straka, Bartečko "C" – Hřebejk, Kämpf, Šagát – Jíra, Sikora, Račuk. Trenér: Josef Turek.

    Rozhodca: Jeřábek, Björk (Švéd.) – Bláha, Lhotský.

    Diváci: 4132