Třinec – Kometa Brno 3:0 (kon.) | K. Vary – Pardubice 6:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta Praha – Slavia 3:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:2 (kon.) | Hradec Králové – Chomutov 4:0 (kon.)
Plzeň – Zlín 3:2 (kon.)
koniec
Mountfield HK
4:0 (1:0, 3:0, 0:0)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 24.11.2013, 17:30Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    46:42
    Další faul hostů tentokrát znamená pouze dvě minuty v oslabení, to tedy v lepším případě pro Piráty. Lukáš Pulpán (CHM) – menší trest za podražení.
     
    41:15
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Tomáš Knotek (HKR) se sice sám zvedá z ledu hodně těžko, přesto je právě on vyloučeným hráčem. Menší trest za nedovolené bránění.
     
    39:46
    Ještě je na světě čtvrtá přesilová hra pro domácí výběr. Rudolfa Červeného zastavil Jaroslav Mrázek (CHM) za hranicí pravidel a vysloužil si menší trest za nedovolené bránění.
     
    28:42
    David Hruška (CHM) zahákoval Františka Ptáčka způsobem, který mohl znamenat jediné – dvouminutový trest. Dokáží domácí využít svou třetí přesilovku?
     
    22:14
    David Hruška (CHM) nechtěně trefil domácího hráče vysokou hokejkou a domácí jdou na druhou přesilovou hru.
     
    12:39
    Lukáš Pulpán (CHM) sice Michala Švihálka složil zákrokem, který by byl čistý, jenže už byl mimo hru. To znamená nedovolené bránění a první přesilovku pro Hradec.
     
    02:18
    Piráti budou moci okamžitě zareagovat. Rudolf Červený (HKR) po vhazování nešťastně zasáhl soupeře do obličeje a odsedí si menší trest za vysokou hůl.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 1. Mertl (Kudrna, Harant), 22. Škoda (Pláněk, Mikuš), 31. Kudrna, 37. Podlešák (Knotek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený, Mikuš, Pláněk, Ptáček, Frühauf, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Langhammer, Škoda – Švagrovský, Knotek, Podlešák – Švihálek, Červený, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    Piráti Chomutov: Růžička (Hanuljak) – Rutta, Bartejs, Krstev, Pulpán, Novák, Šulák, Mrázek – Balej, Divíšek, Kubinčák – Hruška, Straka, Bartečko "C" – Hřebejk, Kämpf, Šagát – Jíra, Sikora, Račuk. Trenér: Josef Turek.

    Rozhodca: Jeřábek, Björk (Švéd.) – Bláha, Lhotský.

    Diváci: 4132