Toronto – Nashville 2:4 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:1 (kon.) | Boston – St. Louis 2:3 (1:2 po s.n.)
Detroit – Carolina 4:3 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:6 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
Arizona – Colorado 3:4 (po pr.) | Edmonton – Florida 4:1 (kon.) | LA Kings – NJ Devils 1:2 (po pr.)
San Jose – Tampa Bay 5:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
Boston Bruins
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
St. Louis Blues
cz Piatok 22.11.2013, 01:15 • TD Garden, Boston • NHL
Partner:
     
    00:65
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Vítěznou branku zaznamenal DEREK ROY.
     
    Hostující Roy se zastavil před Raskem a následně prostřelil Raska. Hosté vítězí!
     
    Hostující Steen ukázal, že mu to letos padá. Kličkou do bekhendu vyrovnává rozjezd – 1:1.
     
    Domácí Bergeron se rozjel jako první a střelou pod břevno trefuje hostující bránu – 1:0.
     
    64:52
    Soderberg mohl také rozhodnout, sám si to namířil přímo na hostujícího brankáře, který zásahem betonu odmítl konec utkání. Uvidíme tak ještě samostatné nájezdy.
     
    60:51
    Mohlo být rozhodnuto! Celé domácí obraně prchl hostující Roy, sám proti Raskovi ale mířil jen do břevna domácí brány. Velké štěstí pro Raska.
     
    57:06
    Pokus Erikssona z pravého křídla vyrazil Halák jen před sebe. Následně se k puku domácí útočník dostal znovu a chtěl rychle obkroužit bránu a zasunout puk u vzdálenější tyče, V tom mu ale zabránil hostující Tarasenko, který si v pádu splnil své obranné povinnosti.
     
    50:53
    Velké momenty hostujícího Haláka v závěru oslabení. Ten nejprve dokázal vymazat střelu Smithe do téměř prázdné brány, poradil si i s následující pumelenicí od Soderberga. Hosté mu mohou děkovat, že je skóre stále vyrovnané.
     
    48:56
    První přesilovou hru si vyzkouší i domácí. Hostující Jackman je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    41:54
    První vyloučení v zápase je zde! Domácí Bartowski si odpyká dvě minuty za držení.
     
    38:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Znovu máme v Bostonu vyrovnáno! Smith našel z rohu na pravém kruhu dobře postaveného CARLA SODERBERGA, který se střelou švihem nemýlil a přidává druhý gól před druhou sirénou. Asistence: Reilly Smith, Chris Kelly.
     
    36:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé v zápase dostávají do vedení. Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru k obránci Shattenkirkovi, který napřáhl a jeho ránu těsně před Raskem tečoval DAVID BACKES mezi betony domácího brankáře. Asistence: Kevin Shattenkirk.
     
    18:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté však následně rychle srovnávají gólový stav dnešního duelu. Po nahození od levého křídla se šikovnou tečí bruslí, ovšem nechtěnou, prosadil CHRIS STEWART. Puk totiž prošel Raskovi mezi betony a následně od brusle dotírajícího Stewart zamířil za brankovou čáru. Asistence: Derek Roy, Barret Jackman.
     
    18:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se v závěru první třetiny dostávají do vedení! Hosté ve svém obranném pásmu ztratili puk a dostali se do problémů. Z následných zmatků se na pravém křídle dostal ke střele GREGORY CAMPBELL a přesně umístěnou střelou zamířil k levé tyči. Asistence: Torey Krug, Daniel Paille.
     
    01:02
    Domácí Kelly se na druhé straně dostal sám před Haláka, slovenský brankář však dvěma skvělými zákroky vymazal domácího střelce.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 19. Campbell (Krug, Paille), 39. Soderberg (Smith, Kelly) – 19. Stewart (Roy, Jackman), 37. Backes (Shattenkirk), rozh. náj. Roy


    Boston Bruins: Rask – Hamilton, Chára, Boychuk, Bartowski, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Marchand – Smirh, Kelly, Soderberg – Thornton, Campbell, Paille.
    St. Louis Blues: Halák – Bouwmeester, Piertrangelo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Roy, Morrow – Tarasenko, Sobotka, Schwartz – Reaves, Lapierre, Paajarvi.

    Rozhodca: Pollock, VanMassenhoven – Murphy, Nowak