Spišská N. Ves – Košice 5:4 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:5 (kon.) | Topoľčany – Žilina 1:2 (1:2 po s.n.)
Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 3:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 20.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    59:46
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Bača, no jeho delovku napokon gólman Sedlačko videl veľmi dobre a puk dokázal svojimi rukami vyraziť na ochrannú sieť.
     
    59:07
    V priestore pri trestných laviciach došlo k potýčke medzi hosťujúcim Števuliakom a domácim Hrehorčákom! Vyhral domáci Hrehorčák, ktorý obdržal trest 2+2+10 minút za hrubosť, Hosťujúci Števuliak obišiel s trestom 2+10 minút za hrubosť.
     
    57:32
    Ženčuch sa dostal do dobrej gólovej šance na pravom krídle, no po peknej prihrávke od Jenča napokon trafil len výstroj dobre presunutého gólmana Púteca!
     
    54:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali skórovať v presilovej hre a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! Po skvelej prihrávke od Hrehorčáka z ľavej strany sa k puku v medzikruží dostal ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý svojou strelou švihom umiestnil puk nechytateľne k pravej žŕdke liptáckej brány. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Denis Šterbák.
     
    54:23
    Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Kramára sa k zakončeniu na pravej strane dostal Vojsovič, no ten napokon svojim dviháčikom prestrelil hosťujúcu bránu o pár centimetrov!
     
    53:58
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Bača.
     
    50:09
    Liptovskomikulášsky tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    50:09
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Adam Kasanický.
     
    48:51
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Krmenčík.
     
    44:14
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť hosťujúci Samuel Danko.
     
    43:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využili zaváhanie v popradskej defenzíve a skórujú aj poštvrtýkrát. Števuliak potiahol puk po pravom krídle až pred gólmana Sedlačka a následne tvrdo zakončoval, no popradský brankár jeho strelecký pokus vyrazil naľavo od seba. Tam si však nakorčuľoval liptácky kapitán ERIK JANČEK, ktorý bez problémov trafil odkrytý priestor v popradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Števuliak a Tomáš Janči.
     
    41:26
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon dokázali skórovať v početnej výhode o dvoch mužov. Po skvelej prihrávkovej kombinácii pred hosťujúcou bránou sa k puku Hrehorčák, ktorý prihrával na pravé krídlo pred MARTINA VOJSOVIČA a ten už bez problémov prekonal bezmocného gólmana Púteca. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Emil Kramár.
     
    V úvode tretej tretiny uvidíme popradskú početnú výhodu o dvoch mužov, ktorá bude trvať ešte jednu minútu a 34 sekúnd!
     
    39:49
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Števuliak.
     
    39:34
    Popradčania si v závere druhej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci Kabáč.
     
    39:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci napokon dokázali skórovať aj vo svojej početnej výhode, keď puk pred popradskú bránu nahodil Kučera. Následne sa snažili dorážať niekoľkí útočníci Liptovského Mikuláša, no najúspešnejší z nich bol nebránený IVAN BREZNIAK, ktorý si na svoje konto pripisuje už druhý gól v dnešnom stretnutí. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Kučera a Jakub Sukeľ.
     
    38:26
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Emil Kramár.
     
    35:56
    Vojsovič sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej pozícii, no obetavý Filip Danko mu puk ešte pred jeho zakončením úspešne vypichol z hokejky!
     
    34:19
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Sebastián Potocký.
     
    31:05
    Hosťujúci obranca Tomáš Pida ostal po tvrdom bodyčeku od jedného z popradských útočníkov ležať na ľade vedľa liptáckej brány. Následne sa však tento liptovskomikulášsky hráč pozviechal a za pomoci svojich spoluhráčov odkorčuľoval na striedačku.
     
    29:49
    Po skvelej prihrávke od Števuliaka z pravej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Lištiak, no jeho delovka napokon trafila len betóny dobre presunutého gólmana Sedlačka.
     
    24:45
    Hosťujúci Sukeľ sa dostal do skvelej gólovej šance, keď zachytil puk na ľavej strane, následne sa zbavil Kasanického, no dobre osadenú výstroj gólmana Sedlačka už prekonať nedokázal.
     
    19:19
    Hrehorčák sa dostal do skvelej gólovej šance, keď sa preštrikoval cez trojicu liptovskomikulášskych obrancov, no následne narazil na betóny gólmana hostí, ktoré puk cez seba už nepustili.
     
    13:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia pridávajú do popradskej svätyne aj druhý gól! Po parádnej prihrávke od Lištiaka z pravého kruhu sa pri puku v medzikruží ocitol liptácky kapitán ERIK JANČEK, ktorý bol nebránrný a svojou delovkou nedal gólmanovi Sedlačkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Lištiak a Filip Danko.
     
    12:24
    Hosťujúci útočník Brezniak sa dostal do zakončenia na hranici ľavého kruhu, no jeho strelecký pokus nedokázal prekvapiť presunutého gólmana Sedlačka, ktorý si ustrážil svoju pravú žŕdku, keď puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    10:35
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie na mantinel odchádza sadnúť domáci obranca Krmenčík.
     
    07:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa po svojej dobrej ofenzívnej aktivite dostávajú do vedenia! Žiak posunul puk na pravé krídlo, kde sa k nemu dostal Sukeľ, ten však následne z ťažkého uhla radšej nezakončoval a skvelou prihrávkou do medzikružia našiel IVANA BREZNIAKA, ktorý svojou delovkou bez problémov prekonal gólmana Sedlačka. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Sukeľ a Lukáš Žiak.
     
    03:51
    Sedlačko si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát po tvrdelj delovke z ľavej strany od Laca vyrazil puk do bezpečia svojimi betónmi!
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 42. Vojsovič (Hrehorčák, Kramár), 55. Štrauch (Hrehorčák, D. Šterbák) – 8. Brezniak (Sukeľ, Žiak), 14. Janček (Lištiak, F. Danko), 40. Brezniak (Kučera, Sukeľ), 44. Janček (Števuliak, Janči)


    HK Poprad: Sedlačko (Luba) – Kramár, D. Šterbák, Babinský, Kasanický, Varholík, Krmenčík, Bjalončík, Mihalko – Štrauch, Vojsovič ("A"), Tomečko – J. Lapšanský, Sawicki, Hrehorčák ("C") – Ďurčo, Jenčo, Ženčuch ("A") – Paczkowski, Toma, Kasaj.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, F. Danko, Janči, S. Danko, Kučera ("A"), Pida, Škandera – Janček ("C"), Lištiak, Števuliak – Žiak, Brezniak ("A"), Sukeľ – Potocký, Kabáč, A. Laco – Furdek.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – René Šoltés, Adam Štofančík

    Diváci: 255