Spišská N. Ves – Košice 5:4 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:5 (kon.) | Topoľčany – Žilina 1:2 (1:2 po s.n.)
Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 3:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 20.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    54:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali skórovať v presilovej hre a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! Po skvelej prihrávke od Hrehorčáka z ľavej strany sa k puku v medzikruží dostal ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý svojou strelou švihom umiestnil puk nechytateľne k pravej žŕdke liptáckej brány. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Denis Šterbák.
     
    43:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využili zaváhanie v popradskej defenzíve a skórujú aj poštvrtýkrát. Števuliak potiahol puk po pravom krídle až pred gólmana Sedlačka a následne tvrdo zakončoval, no popradský brankár jeho strelecký pokus vyrazil naľavo od seba. Tam si však nakorčuľoval liptácky kapitán ERIK JANČEK, ktorý bez problémov trafil odkrytý priestor v popradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Števuliak a Tomáš Janči.
     
    41:26
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon dokázali skórovať v početnej výhode o dvoch mužov. Po skvelej prihrávkovej kombinácii pred hosťujúcou bránou sa k puku Hrehorčák, ktorý prihrával na pravé krídlo pred MARTINA VOJSOVIČA a ten už bez problémov prekonal bezmocného gólmana Púteca. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Emil Kramár.
     
    39:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci napokon dokázali skórovať aj vo svojej početnej výhode, keď puk pred popradskú bránu nahodil Kučera. Následne sa snažili dorážať niekoľkí útočníci Liptovského Mikuláša, no najúspešnejší z nich bol nebránený IVAN BREZNIAK, ktorý si na svoje konto pripisuje už druhý gól v dnešnom stretnutí. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Kučera a Jakub Sukeľ.
     
    13:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia pridávajú do popradskej svätyne aj druhý gól! Po parádnej prihrávke od Lištiaka z pravého kruhu sa pri puku v medzikruží ocitol liptácky kapitán ERIK JANČEK, ktorý bol nebránrný a svojou delovkou nedal gólmanovi Sedlačkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Lištiak a Filip Danko.
     
    07:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa po svojej dobrej ofenzívnej aktivite dostávajú do vedenia! Žiak posunul puk na pravé krídlo, kde sa k nemu dostal Sukeľ, ten však následne z ťažkého uhla radšej nezakončoval a skvelou prihrávkou do medzikružia našiel IVANA BREZNIAKA, ktorý svojou delovkou bez problémov prekonal gólmana Sedlačka. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Sukeľ a Lukáš Žiak.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 42. Vojsovič (Hrehorčák, Kramár), 55. Štrauch (Hrehorčák, D. Šterbák) – 8. Brezniak (Sukeľ, Žiak), 14. Janček (Lištiak, F. Danko), 40. Brezniak (Kučera, Sukeľ), 44. Janček (Števuliak, Janči)


    HK Poprad: Sedlačko (Luba) – Kramár, D. Šterbák, Babinský, Kasanický, Varholík, Krmenčík, Bjalončík, Mihalko – Štrauch, Vojsovič ("A"), Tomečko – J. Lapšanský, Sawicki, Hrehorčák ("C") – Ďurčo, Jenčo, Ženčuch ("A") – Paczkowski, Toma, Kasaj.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, F. Danko, Janči, S. Danko, Kučera ("A"), Pida, Škandera – Janček ("C"), Lištiak, Števuliak – Žiak, Brezniak ("A"), Sukeľ – Potocký, Kabáč, A. Laco – Furdek.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – René Šoltés, Adam Štofančík

    Diváci: 255