Spišská N. Ves – Košice 5:4 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:5 (kon.) | Topoľčany – Žilina 1:2 (1:2 po s.n.)
Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Skalica 3:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 20.11.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 21. kole Extraligy juniorov U20 na Slovensku!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde proti sebe od 17:00 nastúpia juniorské tímy klubov HK Poprad a MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    Popradskí juniori sa po 20 odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej siedmej priečke so ziskom 30 bodov a gólovým skóre 94:85 (v poradí druhý tím s najviac vsietenými, no aj najviac inkasovanými gólmi). Túto štatistiku dosiahli mladí popradskí hokejisti za desať výhier a rovnako desať prehier. Pred Popradom momentálne s náskokom dvoch bodov sídli trenčianská juniorka a za Popradom so stratou šiestich bodov juniorka Topoľčian.
    Aktuálna zápasová bilancia popradských juniorov, prehra (2:4 vonku proti mladým "oceliarom" z Košíc) – výhra (6:3 doma proti mladým zvolenským "rytierom") – prehra (1:3 doma proti mladým banskobystrickým "baranom") – výhra (7:6 po predĺžení vonku proti Zvolenu) – prehra (4:7 vonku proti Banskej Bystrici), hovorí o tom, že Popradčania podávajú len veľmi nestabilné výkony a podľa ich striedavých výsledkov by mala prísť na rad výhra.

    Juniorka Liptovského Mikuláša je na tom v extraligovej tabuľke oveľa lepšie ako ich dnešný súper z Popradu. Liptáci sídlia na skvelej tretej priečke so ziskom 36 bodov a gólovým skóre 69:49 za jedenásť výhier a deväť prehier. Pred Liptovským Mikulášom sídli na druhej priečke s desaťbodovým náskokom košická juniorka a za Liptovským Mikulášom so stratou dvoch bodov juniorský tím Slovana Bratislava.
    Aktuálna zápasová bilancia liptovskomikulášskej juniorky, výhra (1:0 doma proti Spišskej Novej Vsi) – výhra (4:1 doma proti mladým trenčianskym "vojakom") – výhra (7:2 doma proti mladým žilinským "vlkom") – výhra (6:1 vonku proti Dukle Trenčín) – výhra (5:1 vonku proti Žiline), jasne hovorí o fantastických liptáckych výkonoch. Tí neprehrali už päťkrát v rade, no poslednú prehru v pomere 3:6 zaznamenali práve na domácom ľade proti ich dnešným súperom z Popradu.

    Podarí sa popradským hokejistom prerušiť už päťzápasovú liptácku šnúru výhier alebo ju hostia práve na popradskom ľade ešte predĺžia?
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sedlačko (Luba) – Kramár, D. Šterbák, Babinský, Kasanický, Varholík, Krmenčík, Bjalončík, Mihalko – Štrauch, Vojsovič ("A"), Tomečko – J. Lapšanský, Sawicki, Hrehorčák ("C") – Ďurčo, Jenčo, Ženčuch ("A") – Paczkowski, Toma, Kasaj.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, F. Danko, Janči, S. Danko, Kučera ("A"), Pida, Škandera – Janček ("C"), Lištiak, Števuliak – Žiak, Brezniak ("A"), Sukeľ – Potocký, Kabáč, A. Laco – Furdek.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – René Šoltés, Adam Štofančík.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hráči Liptovského Mikuláša. Následne sa do útoku vybral Števuliak, no jeho ofenzívny prechod bol jedným z popradských hráčov efektívne zastavený.
     
    00:31
    Vojsovič strieľal z pravého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Pútec videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho ľavej ruke.
     
    01:01
    Hosťujúci Brezniak sa dostal do dobrej šance na pravom krídle, no jeho tvrdý projektil napokon nedokázal prekonať dobre osadený pravý betón gólmana Sedlačka, ktorý zachytil puk vo svojej moci.
     
    01:32
    Filip Danko bekhendovo zakončoval z hranice pravého kruhu, no gólman Sedlačko bol aj tentokrát v strehu a puk svojimi betónmi bez problémov zblokoval do bezpečia. Následne sú pri puku Popradčania.
     
    02:18
    Kabáč sa dostal k nahodenému puku na pravej strane, no napokon sa pri mantineli nedokázal presadiť proti pozornému popradskému obrancovi Krmenčíkovi, ktorý ho po malej chvíli od puku bez problémov odstavil.
     
    02:52
    Po nepresnej rozohrávke jedného z popradských obrancov sa k puku v medzikruží dostal liptácky kapitán Janček, ktorý tvrdo pálil, no jeho projektil napokon gólman Sedlačko zachytil na svojich betónoch.
     
    03:18
    Žiak preveril gólmana Sedlačka dobrou strelou z ťažkého uhla na ľavej strane, no ochranca popradskej svätyne bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    03:51
    Sedlačko si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát po tvrdelj delovke z ľavej strany od Laca vyrazil puk do bezpečia svojimi betónmi!
     
    04:20
    Hosťujúci Andrej Laco sa dostal do skvelej gólovej šance na pravom krídle, no po svojom úniku zakončoval len veľmi nepresne a gólman Sedlačko jeho strelecký pokus vyrazil do bezpečia.
     
    04:59
    Liptáci sú usadení s pukom v útočnom pásme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Popradskí obrancovia sú však zatiaľ v strehu a na čele s gólmanom Sedlačkom svojim súperom odolávajú.
     
    05:08
    Filip Danko nekompromisne pálil spoza ľavého kruhu, no jeho tvrdá strela napokon skončila len v moci gólmana Sedlačka, ktorý zachytil puk medzi svojimi betónmi.
     
    05:52
    Brezniak nekompromisne pálil z medzikružia, no jeho delovka gólmana Sedlačka nedokázal prekvapiť. Pozorný popradský brankár zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    06:18
    Štrauch napriahol svoju hokejku na ľavom kruhu, no jeho delovka napokon gólmana Púteca nedokázala prekvapiť. Hosťujúci gólman efektívne zasiahol svojou dobre osadenou hokejkou.
     
    06:56
    Z ľavej strany nekompromisne pálil Lištiak, no jeho strelu gólman Sedlačko videl veľmi dobre a puk dokázal bez problémov zblokovať do bezpečia svojimi betónmi.
     
    07:18
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Brezniak, no jeho tvrdú strelu gólman Sedlačko videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    07:44
    Z ľavej strany nekompromisne pálil Žiak, no gólman Sedlačko bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke. Popradskí juniori môžu byť radi, že dnes majú v bráne naozaj poriadnu silu.
     
    07:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa po svojej dobrej ofenzívnej aktivite dostávajú do vedenia! Žiak posunul puk na pravé krídlo, kde sa k nemu dostal Sukeľ, ten však následne z ťažkého uhla radšej nezakončoval a skvelou prihrávkou do medzikružia našiel IVANA BREZNIAKA, ktorý svojou delovkou bez problémov prekonal gólmana Sedlačka. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Sukeľ a Lukáš Žiak.
     
    08:38
    Vojsovič tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa hosťujúcej brány. Gólman Pútec teda zasahovať nemusel.
     
    09:28
    Popradskí obrancovia sú momentálne pri puku vo vlastnom obrannom pásme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    09:58
    Liptáci si tentokrát mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a napokon sa previnili postavením mimo hry, ktoré neušlo pozornosti čiarových rozhodcov.
     
    10:22
    Ženčuch vybojoval puk v útočnom pásme na pravom krídle, no napokon o neho proti pozorným hosťujúcim obrancom prišiel. Popradčania budú musieť zabrať naplno, ak chcú v tomto zápase uspieť.
     
    10:35
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie na mantinel odchádza sadnúť domáci obranca Krmenčík.
     
    11:05
    Kučera nahadzoval puk na popradskú bránu z pravého kruhu, no gólman Sedlačko bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    11:47
    Popradčania sa vo svojom oslabení zatiaľ bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu. Po nepresnej prihrávke od Sukeľa sa k puku dostal pozorný Šterbák, ktorý ho poslal cez všetky čiary až za Pútecovu bránu.
     
    12:24
    Hosťujúci útočník Brezniak sa dostal do zakončenia na hranici ľavého kruhu, no jeho strelecký pokus nedokázal prekvapiť presunutého gólmana Sedlačka, ktorý si ustrážil svoju pravú žŕdku, keď puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    12:53
    Popradčania hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia zaútočiť. Liptáci sa však bránia naozaj veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    13:23
    Z ľavého kruhu nekompromisne pálil Pida, no gólman Sedlačko veľmi dobre zapracoval svojimi dobre osadenými betónmi. Následne sa domáci Popradčania snažia založiť rýchly útok.
     
    13:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia pridávajú do popradskej svätyne aj druhý gól! Po parádnej prihrávke od Lištiaka z pravého kruhu sa pri puku v medzikruží ocitol liptácky kapitán ERIK JANČEK, ktorý bol nebránrný a svojou delovkou nedal gólmanovi Sedlačkovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Lištiak a Filip Danko.
     
    14:44
    Vojsovič potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, no následne o neho proti pozornej liptáckej defenzíve prišiel. Následne sa hostia oslobodili spod popradského tlaku vyhodením puku.
     
    15:21
    Liptáci si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od gólmana Púteca.
     
    15:51
    Hrehorčák sa snažil presadiť únikom po pravom krídle, no napokon bol proti pozornému Jančimu neúspešný. Následne sa Liptáci opäť previnili len zakázaným uvoľnením.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 255 divákov.
     
    16:22
    Paczkowski sa snažil vybojovať puk pri zadnom mantineli proit Bačovi, no nepodarilo sa mu to. Aktívny popradský útočník po dobrom súboji telo na telo prišiel o puk.
     
    16:53
    Puk sa momentálne striedavo presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť. Aktívnejší sú domáci Popradčania, no tí zatiaľ nedokázali nájsť ten správny recept na pozornú liptácku defenzívu.
     
    17:43
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Žiak, no gólman Sedlačko bol aj tentokrát v strehu a puk svojou vyrážačkou dokázal poslať na zadný mantinel.
     
    18:18
    Sawicki sa s pukom dobre presúval cez stred a následne aj tvrdo vystrelil, no jeho tvrdý projektil gólman Pútec videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    18:43
    Babinský napriahol svoju hokejku na útočnej modrej čiare, no jeho delovku napokon gólman Pútec bez problémov skrotil svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    19:19
    Hrehorčák sa dostal do skvelej gólovej šance, keď sa preštrikoval cez trojicu liptovskomikulášskych obrancov, no následne narazil na betóny gólmana hostí, ktoré puk cez seba už nepustili.
     
    19:58
    V závere prvej tretiny si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok gólman Sedlačko, ktorý zachytil puk po delovke od Kučeru vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu sa niesla jasne v znení skvelého herného výkonu na strane Liptovského Mikuláša. Hostia boli v ofenzíve aktívnejší, v defenzíve dôraznejší a počas úvodnej dvadsaťminútovky predčili svojich súperov z Popradu vo všetkých herných činnostiach. Z domácich radov však treba pochváliť gólmana Sedlačka, ktorý síce dvakrát inkasoval, no niekoľkokrát ukážkovo podržal "kamzíkov" nad vodou.

    Podarí sa popradským hokejistom zdramatizovať priebeh tohto stretnutia alebo si Liptáci svoj náskok už ustrážia?
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali juniori domáceho Popradu, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť. Liptáci však vysunuli dopredu efektívny forčeking.
     
    20:36
    Popradčania si mierne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a previnili sa jasným zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať napravo do Sedlačkovej brány.
     
    20:46
    Sukeľ tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Sedlačko videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    21:39
    Hokejisti Liptovského Mikuláša si mierne nerozumeli. K puku sa vo vlastnom obrannom pásme dostal Kabáč, ktorý ho poslal cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    22:02
    Laco sa s pukom dobre presúval po ľavom krídle a následne tvrdo zakončil, no pozorný Krmenčík jeho strelecký pokus zblokoval na pleksisklo za popradskou bránou.
     
    22:49
    A ďalšie zakázané uvoľnenie. Tentokrát sa previnil domáci Kramár, ktorý si nerozumel so svojim spoluhráčom Jenčom v útoku.
     
    23:02
    Lištiak nekompromisne pálil spoza ľavého kruhu, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad popradskú bránu. Gólman Sedlačko teda zasahovať nemusel.
     
    23:38
    Štrauch nekompromisne pálil z pravej strany, no gólman Pútec bol v strehu a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia k zadnému mantinelu.
     
    24:08
    Liptáci si opäť nerozumeli vo svojej útočnej akcii a previnili sa ďalším zakázaným uvoľnením. Takýmito priestupkami sa plynulosť hry počas druhej tretiny poriadne kúskuje.
     
    24:45
    Hosťujúci Sukeľ sa dostal do skvelej gólovej šance, keď zachytil puk na ľavej strane, následne sa zbavil Kasanického, no dobre osadenú výstroj gólmana Sedlačka už prekonať nedokázal.
     
    25:25
    Pida zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho prízemný projektil napokon jeden z popradských obrancov zblokoval svojimi korčuľami k zadnému mantinelu.
     
    25:53
    Tentokrát sme mohli vidieť dve zakázané uvoľnenia v znení popradských juniorov. Na rad prichádza vhadzovanie puku napravo od popradskej brány.
     
    26:16
    Ďurčo sa snažil presadiť v úniku s pukom cez stred, no pozorný Bača ho od puku bez problémov odstavil a následne zakladá rýchly útok hostí.
     
    26:56
    Domáci Vojsovič nekompromisne pálil z ľavej strany, no v dobrej streleckej pozícii napokon minul priestor liptáckej brány. Pútec teda zasahovať nemusel.
     
    27:15
    Hrehorčák preveril gólmana Púteca strelou z ľavej strany, no liptácky brankár bol v strehu a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    27:56
    Vojsovič potiahol puk do útočného pásma po ľavom krídle, no následne si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Tomečkom a o puk táto dvojica prišla.
     
    28:21
    Laco tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho tvrdá strela napokon gólmana Sedlačka nedokázala prekvapiť. Pozorný ochranca popradskej svätyne zachytil puk medzi svojimi betónmi.
     
    28:44
    Sedlačko opäť skvele zakročil. Delovkou z prvej po vyhratom vhadzovaní na ľavom kruhu tvrdo pálil Števuliak, no jeho delovku napokon popradský gólman zachytil vo svojej hrudnej výstroji.
     
    29:12
    Hosťujúci Lištiak tvrdo pálil z pravej strany, no jeho strelecký pokus napokon skončil len na ochrannej sieti za popradskou bránou. Následne sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    29:49
    Po skvelej prihrávke od Števuliaka z pravej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Lištiak, no jeho delovka napokon trafila len betóny dobre presunutého gólmana Sedlačka.
     
    30:28
    Hosťujúci Brezniak zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Sedlačko videl dobre a puk ukryl pod svojou lapačkou.
     
    30:47
    Z medzikružia tvrdo pálil domáci Toma, no jeho dobrú strelu napokon gólman Pútec videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    31:05
    Hosťujúci obranca Tomáš Pida ostal po tvrdom bodyčeku od jedného z popradských útočníkov ležať na ľade vedľa liptáckej brány. Následne sa však tento liptovskomikulášsky hráč pozviechal a za pomoci svojich spoluhráčov odkorčuľoval na striedačku.
     
    31:47
    Popradčania sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Liptáci sa bránia veľmi dobre a tentokrát sa popradskí juniori previnili zakázaným uvoľnením.
     
    32:24
    Žiak tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Pútec videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    33:15
    Z ľavej strany tvrdo pálil domáci Jenčo, no jeho delovka napokon minula priestor hosťujúcej brány. Gólman Pútec teda zasahovať nemusel.
     
    33:47
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Bača, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Sedlačka, kotrý zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    34:19
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Sebastián Potocký.
     
    34:33
    Po dobrom nahodení puku od Lapšanského na Pútecovu bránu sa k dorážke dostal Hrehorčák, no ten napokon nedokázal prekonať betóny pozorného gólmana hostí.
     
    34:51
    Kramár tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no jeho tvrdá delovka napokon skončila zblokovaná Pútecovým ľavým betónom len k bezpečnému zadnému mantinelu.
     
    35:25
    Kramár sa dostaldo zakončenia na ľavej strane po skvelej prihrávke od Štraucha, no dlho premýšľal nad strelou a hostia ho napokon odpuku odstavili.
     
    35:56
    Vojsovič sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej pozícii, no obetavý Filip Danko mu puk ešte pred jeho zakončením úspešne vypichol z hokejky!
     
    36:21
    Liptáci hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia zaútočiť, no popradská defenzíva im robí zjavné problémy. Uvidíme, čo sa hosťom podarí vymyslieť tentokrát.
     
    36:46
    Popradčania si opät mierne nerozumeli a následne sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať v kruhu napravo od popradskej brány.
     
    37:24
    Ďurčo hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany pred liptáckou bránou svojho spoluhráča Jenča, no ten napokon nedokázal stečovať puk ponad Pútecove betóny. Následne letel puk len mimo hosťujúcej brány.
     
    37:59
    Sukeľ pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Sedlačko bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke. Náseldne sa bude vhadzovať v hru po jeho pravej ruke.
     
    38:26
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Emil Kramár.
     
    38:49
    Štrauch sa snažil v oslabení preniknúť s pukom po ľavom krídle, no následne narazil na pozorného Samuela Danka, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    39:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci napokon dokázali skórovať aj vo svojej početnej výhode, keď puk pred popradskú bránu nahodil Kučera. Následne sa snažili dorážať niekoľkí útočníci Liptovského Mikuláša, no najúspešnejší z nich bol nebránený IVAN BREZNIAK, ktorý si na svoje konto pripisuje už druhý gól v dnešnom stretnutí. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Kučera a Jakub Sukeľ.
     
    39:34
    Popradčania si v závere druhej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci Kabáč.
     
    39:49
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Števuliak.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka dnešného stretnutia bola už o niečo vyrovnanejšia, no opäť boli mierne úspešnejší hokejisti hosťujúceho Liptovského Mikuláša, ktorí počas presilovej hry v 40. minúte dokázali navýšiť svoje vedenie v závere už na rozdiel troch gólov. Výrazne treba pochváliť brankárov oboch tímov, ktorí si na svoje konto pripísali niekoľko skvelých zákrokov a očividne robia súperom poriadne vrásky na tvári.

    Podarí sa Popradčanom zdramatizovať tento zápas počas tretej tretiny alebo si už hostia svoj náskok ustrážia?
     
    V úvode tretej tretiny uvidíme popradskú početnú výhodu o dvoch mužov, ktorá bude trvať ešte jednu minútu a 34 sekúnd!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hokejisti domáceho Popradu, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Liptáci však hneď v úvode veľmi dobre forčekujú.
     
    40:44
    Hosťujúci Bača zachytil puk po nepresnej rozohrávke od Emila Kramára a následne ho vyhodilk cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    41:09
    Kramár nekompromisne pálil od modrej, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa liptáckej brány. Gólman Pútec teda zasahovať nemusel.
     
    41:26
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon dokázali skórovať v početnej výhode o dvoch mužov. Po skvelej prihrávkovej kombinácii pred hosťujúcou bránou sa k puku Hrehorčák, ktorý prihrával na pravé krídlo pred MARTINA VOJSOVIČA a ten už bez problémov prekonal bezmocného gólmana Púteca. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Emil Kramár.
     
    41:56
    Liptáci hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia zaútočiť a niečo zaujímavé vymyslieť. Domáci Popradčania však poriadne pridali na hernej aktivite.
     
    42:28
    Popradčania sa dostali do útočného pásma, no pri prechode cez útočnú modrú čiaru boli zastavení kvôli jasnému postaveniu mimo hry.
     
    43:15
    Popradskí "kamzíci" majú puk vo svojej moci vo vlastnej obrannej tretine, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Liptáci veľmi dobre vykrývajú priestor v strednom pásme.
     
    43:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využili zaváhanie v popradskej defenzíve a skórujú aj poštvrtýkrát. Števuliak potiahol puk po pravom krídle až pred gólmana Sedlačka a následne tvrdo zakončoval, no popradský brankár jeho strelecký pokus vyrazil naľavo od seba. Tam si však nakorčuľoval liptácky kapitán ERIK JANČEK, ktorý bez problémov trafil odkrytý priestor v popradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Števuliak a Tomáš Janči.
     
    44:14
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť hosťujúci Samuel Danko.
     
    44:46
    Liptáci sa v úvode svojho oslabenia dokázali bez problémov oslobodiť a momentálne veľmi dobre forčekujú. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát proti aktívnej popradskej ofenzíve.
     
    45:24
    Po nepresnej prihrávke od domáceho Jenča sa k puku dostal hosťujúci Bača, ktorý poslal puk opäť až za popradskú bránu. Následne sa domáci snažia zaútočiť.
     
    45:58
    Hrehorčák nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon nedokázala gólmana Púteca prekvapiť. Ten bez problémov zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    46:34
    Liptáci hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Popradčania však stále útočia a chcú gólmana Púteca prekvapiť aj podruhýkrát.
     
    47:20
    Po tuhých súbojoch o puk pred liptáckou bránou sa hostia previnili jasným zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od gólmana Púteca.
     
    47:51
    Laco sa s pukom veľmi dobre presúval cez stred, následne však narazil na pozorného Kasanického, ktorý ho od puku odstavil a snaží sa založiť rýchly popradský útok.
     
    48:51
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Krmenčík.
     
    49:25
    Liptáci sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im nedarí. Popradskí hokejisti sú v strehu a bránia sa naozaj veľmi dobre. Do útoku sa tentokrát snažil dostať hosťujúci Filip Danko, no cez Ženčucha nedokázal prejsť.
     
    49:54
    Po ľavom krídle si s pukom korčuľoval Kučera, no následne narazil na pozorného popradského obrancu Šterbáka, ktorý ho od puku úspešne odstavil.
     
    50:09
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Adam Kasanický.
     
    50:09
    Liptovskomikulášsky tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    50:51
    Popradčania hrajú už vo štvorici, no stále sa musia brániť. Ich súperi sú pri puku v útočnom pásme, kde sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    51:25
    Hosťujúci Janček nahodil puk z pravej strany na zadný mantinel, no následne sa k nemu dostali len popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    51:51
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no ani jeden z nich sa nedokáže dostať do útočného pásma.
     
    52:22
    Popradskí juniori hrajú už v plnom počte a ihneď sa previnli zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Sedlačkom.
     
    52:53
    Liptáci sú s pukom usadení v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im veľmi nedarí zakončovať. Popradská defenzíva sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    53:24
    Po pravom krídle sa do útoku dostal domáci Štrauch, no následne narazil na pozorného obrancu Filipa Danka, ktorý ho od puku v poslednej chvíli odstavil.
     
    53:58
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Bača.
     
    54:23
    Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Kramára sa k zakončeniu na pravej strane dostal Vojsovič, no ten napokon svojim dviháčikom prestrelil hosťujúcu bránu o pár centimetrov!
     
    54:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali skórovať v presilovej hre a znižujú náskok svojich súperov na dva góly! Po skvelej prihrávke od Hrehorčáka z ľavej strany sa k puku v medzikruží dostal ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý svojou strelou švihom umiestnil puk nechytateľne k pravej žŕdke liptáckej brány. Asistencie si pripisujú hráči Peter Hrehorčák a Denis Šterbák.
     
    55:26
    Liptáci si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Pútecom – konkrétne po jeho pravici.
     
    55:50
    Po peknej strele od domáceho Ženčucha z ľavej strany sa k puku dostal až gólman Pútec, ktorý zachytil puk vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    56:27
    Popradskí juniori si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Sedlačkom.
     
    56:49
    Hostia sa snažili dostať do útočného pásma, no napokon si mierne nerozumeli a previnili sa len postavením mimo hry. Vhadzovať sa bude teda v strednom pásme.
     
    57:32
    Ženčuch sa dostal do dobrej gólovej šance na pravom krídle, no po peknej prihrávke od Jenča napokon trafil len výstroj dobre presunutého gólmana Púteca!
     
    58:21
    Kramár nahodil puk na zadný mantinel, kde ho chcel dokorčuľovať Štrauch, no ten bol napokon neúspešný, keďže o puk proti svojim súperom prišiel.
     
    58:53
    Na oboch stranách to vyzerá tak, že tento zápas sa už iba dohráva. Uvidíme však, či sa jednému alebo druhému tímu podarí ešte niečo vymyslieť.
     
    59:07
    V priestore pri trestných laviciach došlo k potýčke medzi hosťujúcim Števuliakom a domácim Hrehorčákom! Vyhral domáci Hrehorčák, ktorý obdržal trest 2+2+10 minút za hrubosť, Hosťujúci Števuliak obišiel s trestom 2+10 minút za hrubosť.
     
    59:46
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Bača, no jeho delovku napokon gólman Sedlačko videl veľmi dobre a puk dokázal svojimi rukami vyraziť na ochrannú sieť.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke síce zabrali popradskí juniori naplno, no už napokon nedokázali vyrovnať gólový účet tohto stretnutia. Za domácich sa presadila dvojica Vojsovič a Štrauch počas presilových hier a za hostí skóroval v tretej tretine kapitán Erik Janček.

    Liptáci si po dobrom výkone odnášajú z Popradu tri body, zatiaľčo hokejisti domáceho klubu ostávajú bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:14:36)
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 42. Vojsovič (Hrehorčák, Kramár), 55. Štrauch (Hrehorčák, D. Šterbák) – 8. Brezniak (Sukeľ, Žiak), 14. Janček (Lištiak, F. Danko), 40. Brezniak (Kučera, Sukeľ), 44. Janček (Števuliak, Janči)


    HK Poprad: Sedlačko (Luba) – Kramár, D. Šterbák, Babinský, Kasanický, Varholík, Krmenčík, Bjalončík, Mihalko – Štrauch, Vojsovič ("A"), Tomečko – J. Lapšanský, Sawicki, Hrehorčák ("C") – Ďurčo, Jenčo, Ženčuch ("A") – Paczkowski, Toma, Kasaj.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, F. Danko, Janči, S. Danko, Kučera ("A"), Pida, Škandera – Janček ("C"), Lištiak, Števuliak – Žiak, Brezniak ("A"), Sukeľ – Potocký, Kabáč, A. Laco – Furdek.

    Rozhodca: Tomáš Orolin – René Šoltés, Adam Štofančík

    Diváci: 255