Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Most 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
koniec
HC Olomouc
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
HC Most
cz Pondelok 11.11.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:14
    Po time-outu Mostu zůstává Volke na střídačce.
     
    55:24
    Most právě vstřelil branku!
    Těsně předtím, než Jergl opustil trestnou lavici, se hosté prosazují podruhé v utkání! Šimonovu tvrdou střelu od modré čáry srazil Kucharczyk jek volnému PAVLU PÍSAŘÍKOVI, který neměl problém zavěsit za Vošvrdova záda! Asistence: Martin Šimon, Kamil Charousek.
     
    53:24
    Na ledě zůstává ležet hostující kapitán Zdeněk Tauš, kterého kolenem srazil mladík v olomouckém kádru Aleš Jergl. S Taušem to nevypadá vůbec dobře, do kabiny odchází jen za pomoci masérů. Pravé koleno mosteckého matadora zřejmě nevydrželo. Aleš Jergl (OLO) však dostal jen dvouminutový trest za podražení.
     
    49:50
    Třetí gól snad není Ostřížkovi souzený! Po parádní výměně s Kucharczykem se dostal kmenový hráč Třince snad ke třetí střele během střídání, rána se však mezi tři tyče nevešla.
     
    47:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I když průběh posledních minut zrovna nepřípomínal hru v početní výhodě, nakonec domácí slaví branku! Jaroměřský nabil kotouč DENISU KINDLOVI, jenž z levého kruhu překonal přesouvajícího se brankáře Volkeho. Asistence: Jan Jaroměřský.
     
    47:00
    O pár vteřin později orazítkoval tentýž hráč tyčku za Volkeho zády!
     
    46:20
    Od modré čáry pálil Bartoň, puk se odrazil od zadního mantinelu před branku, kde už byl připraven David Ostřížek, před kteým zívala pázdná branka! Hattrick ale nezaznamenal!
     
    46:00
    Vyloučen kapitán Mostu Zdeněk Tauš (MST), který si nedovoleně přidržel protihráče.
     
    41:06
    Most právě vstřelil branku!
    Most trestá nedisciplinovanost. Čížek vypálil puk od modré čáry, Vošvrda dokázal kotouč vyrazit jen před sebe, kde už na odražený kotouč čekal PAVEL PÍSAŘÍK, který obral domácího brankáře o čisté konto. Asistence: Václav Čížek.
     
    37:47
    Robin Staněk (OLO) napodobuje kapitána Bartoně a už podruhé míří za vrátka trestné lavice. Tentokrát se domácí zadák povinil držením hole.
     
    31:48
    Kindlovu ránu z levého kruhu tečoval Jergl, puk se ale odrazil mimo branku.
     
    30:55
    Po delší době si vyzkouší hru v přesilovce i Olomouc. Jan Knotek byl zasažen holí Bohumila Slavíčka (MST), který dostává menší trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    29:07
    Ale jako bych to přivolal! Nejprve se sám před Volkem zjevil Řípa, který však pas od Kindla nedokázal přetavit bv branku. Následně si položil naznačením obránce Mostu domácí bek Jaroměřský, jeho dělovka orazítkovala břevno!
     
    25:16
    Moru na začátku duhé části tráůí nedisciplinovanost. Další trest, druhý v zápase, je udělen kapitánovi Olomouce Jakubu Bartoňovi (OLO) – hákování.
     
    23:41
    Pavelka se však nyní ukázal v mnohem lepším světle! Po Taušově přiklepnutí se dostal až před domácího brankáře. Puk se mu ale nepodařilo protlačit mezi betonem a tyčkou za čáru!
     
    22:24
    Olomouští dlouho v pěti lidech nevydrželi. Dvouminutový trest dostal obránce Robin Staněk (OLO), který podrazil soupeře.
     
    19:58
    Ještě v závěru první třetiny je vyloučen domácí kapitán Jakub Bartoň (OLO) na dvě minuty za hákování.
     
    18:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bartoň vystřelil od modré čáry, ale jeho střela šla za bránu hostí, kde se však kotouč odrazil před klec na hůl Kucharczyka, který ještě posunul puk na DAVIDA OSTŘÍŽKA, který již uklidil puk do odkryté brány. Asistence: Radim Kucharczyk, Jakub Bartoň.
     
    17:28
    Máme tu dvojnásobné vyloučení na straně hostí. Na dvě minuty za držení hole putuje na trestnou Václav Čížek (MST) a Zdeněk Tauš (MST) na dvě minuty za sekání.
     
    16:14
    Martin Volke (MST) ve velké flustraci praštil hokejkou o mantinel a hlavní rozhodčí mosteckému brankáři uděluje 10 minutový osobní trest za nesportovní chování. Trest odpyká Daniel Hora.
     
    16:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DAVID OSTŘÍŽEK dostal přihrávku na levé křídlo odkud propálil Volkeho. Puk se však rychle odrazil z brány a hlavní rozhodčí musel ještě potvrzovat vstřelený gól s brankovým rozhodčím. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    12:16
    Roman Rác se proháčkoval až před brankáře Vokeho, kterého chtěl pokořit bekhendovou střelou. Stážce mostecké svatyně ale svým betonem ukázal domácímu forvadovi stopku!
     
    09:46
    Most si zahraje první přesilovku. Denis Kindl (OLO) se provinil podražením. Ještě v ponechané výhodě se však do obrovské šance dostal Kafan, Vošvrda vsedě však dokázal puk vyrazit.
     
    06:31
    Je tu první vyloučení zápasu. Mostecký Martin Šimon (MST) odchází za katr, protože přidžel soupeřovu hokejku.
     
    03:40
    Na pozoru se musel mít Tomáš Vošvrda, tvrdá rána z hoile Pavla Smolky však netrefila zařízení!
     
    02:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se prosazují hned po dvou minutách hry! Přečíslení dva na jednoho dokázal přesnou střelou k tyčce proměnit v branku JAN KNOTEK, který dostal přesně načasovaný pas od Romana Ráce. Asistentence: Roman Rác, Pavel Selingr.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 2. Knotek (Rác, Selingr), 17. Ostřížek (Kucharczyk), 19. Ostřížek (Kucharczyk, Bartoň), 48. Kindl (Jaroměřský) – 42. Písařík (Čížek), 56. Písařík (Šimon, Charousek)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Ondušek, Janáček, Jaroměřský, Bartoň (C), Staněk, Škůrek – Jergl, Řípa, Kindl – Kucharczyk, Ostřížek, Herman – Rác, Knotek, Selingr – Králík, Vodný.
    HC Most: Volke (Gutsevich) – Hora, Tůma, Slavík, Charousek, Pavelka, Šimon, Čížek – Tauš (C), Smolka, Bojer – Sedláček, Slavíček, Písařík – Andres, Gerhát, Kafan – Jurčík, Zavřel.

    Rozhodca: Šutara – Bateček, Štěpán

    Diváci: 912