Kadaň – Havířov 4:2 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (kon.)
Motor ČB – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Most 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
koniec
HC Olomouc
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
HC Most
cz Pondelok 11.11.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    55:24
    Most právě vstřelil branku!
    Těsně předtím, než Jergl opustil trestnou lavici, se hosté prosazují podruhé v utkání! Šimonovu tvrdou střelu od modré čáry srazil Kucharczyk jek volnému PAVLU PÍSAŘÍKOVI, který neměl problém zavěsit za Vošvrdova záda! Asistence: Martin Šimon, Kamil Charousek.
     
    47:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I když průběh posledních minut zrovna nepřípomínal hru v početní výhodě, nakonec domácí slaví branku! Jaroměřský nabil kotouč DENISU KINDLOVI, jenž z levého kruhu překonal přesouvajícího se brankáře Volkeho. Asistence: Jan Jaroměřský.
     
    41:06
    Most právě vstřelil branku!
    Most trestá nedisciplinovanost. Čížek vypálil puk od modré čáry, Vošvrda dokázal kotouč vyrazit jen před sebe, kde už na odražený kotouč čekal PAVEL PÍSAŘÍK, který obral domácího brankáře o čisté konto. Asistence: Václav Čížek.
     
    18:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bartoň vystřelil od modré čáry, ale jeho střela šla za bránu hostí, kde se však kotouč odrazil před klec na hůl Kucharczyka, který ještě posunul puk na DAVIDA OSTŘÍŽKA, který již uklidil puk do odkryté brány. Asistence: Radim Kucharczyk, Jakub Bartoň.
     
    16:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DAVID OSTŘÍŽEK dostal přihrávku na levé křídlo odkud propálil Volkeho. Puk se však rychle odrazil z brány a hlavní rozhodčí musel ještě potvrzovat vstřelený gól s brankovým rozhodčím. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    02:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se prosazují hned po dvou minutách hry! Přečíslení dva na jednoho dokázal přesnou střelou k tyčce proměnit v branku JAN KNOTEK, který dostal přesně načasovaný pas od Romana Ráce. Asistentence: Roman Rác, Pavel Selingr.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 2. Knotek (Rác, Selingr), 17. Ostřížek (Kucharczyk), 19. Ostřížek (Kucharczyk, Bartoň), 48. Kindl (Jaroměřský) – 42. Písařík (Čížek), 56. Písařík (Šimon, Charousek)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Ondušek, Janáček, Jaroměřský, Bartoň (C), Staněk, Škůrek – Jergl, Řípa, Kindl – Kucharczyk, Ostřížek, Herman – Rác, Knotek, Selingr – Králík, Vodný.
    HC Most: Volke (Gutsevich) – Hora, Tůma, Slavík, Charousek, Pavelka, Šimon, Čížek – Tauš (C), Smolka, Bojer – Sedláček, Slavíček, Písařík – Andres, Gerhát, Kafan – Jurčík, Zavřel.

    Rozhodca: Šutara – Bateček, Štěpán

    Diváci: 912