Omsk – D. Moskva 0:6 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:4 (po pr.)
Jekaterinburg – Novgorod 2:4 (kon.) | S.Moskva – Doneck 2:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Utorok 08.10.2013, 15:00 • Kazakhstan Sports Palace, Astana (Kazachstan) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch bol úspešnejší domáci gólman Ahonen, ktorý dokázal zneškodniť všetky tri samostatné nájazdy, zatiaľčo hosťujúci brankár Lisutin inkasoval len raz z hokejky Romana Starčenka, no tento gól sa stal rozhodujúcim.

    Domáci tím Barys Astana si do tabuľky pripisuje dva body, zatiaľčo Viťaz odchádza z Kazachstanu len s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:46:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Barys Astana! Jediný úspešný samostatný nájazd si na svoje konto pripísal ROMAN STARČENKO, ktorý svojim švihom nedal gólmanovi Lisutinovi žiadnu šancu.
     
    Hosťujúci Soloduchin si potiahol puk na ľavú stranu a tvrdo zakončil, no trafil len betóny gólmana Ahonena. (1:0)
     
    Domáci Bochenski chcel prekonať gólmana Lisutina pekným švihom z tesnej blízkosti, no nepdoarilo sa mu to. (1:0)
     
    Na druhej strane to skúšal hosťujúci Vasiljev, no gólman Ahonen dobre zakročil svojimi betónmi! (1:0)
     
    Domáci Starčenko nakorčuľoval pred gólmana Lisutina a nekompromisnou delovkou k pravej žŕdke jeho brány rozvlnil sieť v bráne Podolsku! (1:0)
     
    Za hostí pokračoval Iggulden, no tomu nevyšiel blafák, keďže mu puk ušiel z čepele. (0:0)
     
    Za domácich začínal Žailauov, no jeho sťahovačka a následné zakončenie gólmana Lisutina neprekvapilo. (0:0)
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Počas predĺženia dbali hokejisti oboch tímov na dobre zabezpečenú defenzívu, čo sa im napokon aj podarilo. Dobrú prácu odviedli brankári Ahonen a Lisutin, ktorí dokázali zneškodniť veľa gólových šancí svojich súperov.

    Na rad prichádzajú samostatné nájazdy, v ktorých sa rozhodne, ktorý z dvojice skvelých gólmanov je na tom psychicky lepšie.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    64:54
    Hokejisti Viťaza Čechov majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde sa snažia ešte zaútočiť, no už majú príliš málo času.
     
    64:24
    Od modrej pálil hosťujúci Chafizulin, no jeho delovku gólman Ahonen napokon svojimi betónmi vyrazil puk na bezpečný zadný mantinel.
     
    63:46
    Hosťujúci Golovkov pálil spoza medzikružia, no jeho delovku gólman Ahonen videl dobre a puk dokázal svojou výstrojou zblokovať do bezpečia.
     
    63:06
    Vhadzovať sa bude pred gólmanom Ahonenom, konkrétne po jeho ľavici, keďže domáci obrancovia sa previnili zakázaným uvoľnením.
     
    62:38
    Viťaz sa dostal k puku v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihráva, no defenzíva hosťujúceho Barysu Astana je momentálne veľmi pozorná.
     
    61:53
    Rudenko sa takmer dostal pred prázdnu bránu hostí, keď dokázal zneškodniť gólmana Lisutina, no následne ho za hosťujúcou bránou od puku odstavila dvojica hosťujúcich obrancov!
     
    61:20
    Savčenko sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no gólman Lisutin jeho delovku napokon dokázal svojim betónom vyraziť do bezpečia.

    Góly a asistencie: 32. Blochin (Semjonov, Žailauov), 56. Savčenko (Rudenko, Starčenko), rozh. náj. Starčenko – 39. Seleznjov (Hennessy, Šitikov), 46. Topol (Kokšarov, Seleznjov)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Lundin, Blochin, Savčenko, Lakiza,Litvinenko, Semjonov, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Upper, Antropov – Žailauov, Poliščuk, Starčenko – Gratton, Gavrilin, Rachmanov.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivančik) – Chafizulin, Pyett, Rozin, Mezei, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Kudinov, Kudreman – Vasiljev, Iggulden, Afinogenov – Soloduchin, Kokšarov, Koroljov – Hennessy, Topol, Makejev – Mamin, Šitikov.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Denis Bondar – Evgeny Petrov, Ivan Fatejev