Trenčín – Žilina 2:5 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:0 (kon.)
Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Piešťany – B. Bystrica 3:2 (po pr.)
koniec
HK Poprad
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
HC Košice
Nedeľa 15.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine dokázali hokejisti Popradu vsietiť aspoň jeden čestný gól v 47. minúte, keď gólmana Hyláka zakončením z pravej strany prekvapil Samuel Takáč. Následne sa Popradčania snažili vsietiť aj kontaktný gól, no už boli na košických vicemajstrov prikrátki.

    Košičania si po zápase v Poprade pripisujú na svoje konto prvé tri body, zatiaľčo Poprad ostáva zatiaľ bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:33:36)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    V závere zápasu spoza pravého kruhu ešte tvrdo pálil Daniel Brejčák, no jeho delovku napokon gólman Hylák úspešne vyrazil do bezpečia svojou pozornou výražačkou.
     
    59:06
    Popradskí hokejisti sa snažili dostať pred gólmana Hyláka, no napokon boli neúspešní, keďže ich zastavil čiarový rozhodca, ktorý avízoval jasné postavenie mimo hry.
     
    59:08
    Popradskí hokejisti sa snažili dostať pred gólmana Hyláka, no napokon boli neúspešní, keďže ich zastavil čiarový rozhodca, ktorý avízoval jasné postavenie mimo hry.
     
    58:56
    Z ľavej strany tvrdo pálil hosťujúci Novák, no gólman Sidor bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal zachytiť vo svojej dobre osadenej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    58:27
    Z medzikružia tentokrát tvrdo pálil Nagy, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa popradskej brány! Gólman Dušan Sidor zasahovať nemusel.
     
    57:52
    Košický útočník Sojčík potiahol puk do útočného pásma, kde ho aj dosť dlhú dobu držal. To Košičanom vyhovuje, keďže v derby zápase vyhrávajú dvojgólovým rozdielom.
     
    57:19
    Jabrocký hľadal prihrávkou spoza košickej brány v medzikruží Samuela Takáča, no ten už zakončovať nedokázal, keďže ho Košičania okamžite defenzívne zdvojili.
     
    57:00
    Košičania si opäť nerozumeli vo svojej ofenzívnej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Hylákom.
     
    56:27
    Arné Kroták preveril gólmana Hyláka strelou z ľavej strany, no jeho delovku napokon pozorný košický brankár zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    56:13
    Richard Jenčík tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon nedokázala zastrašiť gólmana Sidora, ktorý ju zblokoval svojimi betónmi a následne dobre zapracoval aj svojou hokejkou!
     
    55:45
    Ladislav Nagy si mierne nerozumel so svojou hokejkou pri útočnej modrej čiare a následne mu puk z čepele skĺzol do stredného pásma. Košičania sa teda musia stiahnuť späť.
     
    55:08
    Samuel Takáč sa zaplietol do menšieho konfliktu s Michalom Šedom, no napokon to boli len strkanice, po ktorých sa vylučovať nebude. Medzitým si gólman Hylák na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok po zakončení spomínaného Takáča.
     
    54:55
    Jaroslav Jabrocký sa s pukom pretlačil až do medzikružia a následne tvrdo páll. Gólman Hylák bol však v strehu a puk napokon úspešne zblokoval svojim pravým betónom do bezpečia!
     
    54:16
    Popradskí Kamzíci chcú v závere zápasu ešte niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Košičania zachytili popradskú rozohrávku, no Cebák sa následne previnil zakázaným uvoľnením.
     
    53:46
    Hosťujúci Marcinko nepríjemne zložil k zemi čiarového rozhodcu v košickom obrannom pásme. Rozhodca však len padol na zadok a následne pokračuje vo svojej práci.
     
    53:05
    Košičania sa dostali k puku po nepresnej rozohrávke svojich súperov, no následne sa previnili len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od gólmana Hyláka.
     
    52:46
    Matúš Paločko po skvelom forčekingu potrápil košického obrancu Deyla, no Popradčania sa následne dostali len do súbojov o puk pri bočnom mantineli.

    Góly a asistencie: 47. Takáč (Paločko, Jabrocký) – 1. Bicek (Sojčík, Marcinko), 25. Sojčík (Marcinko, Bicek), 35. Pašek (Hrnka, Novák)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Fabian, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Kurali, Brejčák, Gaborčík, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Paukovček, Sýkora – Paločko, Takáč, Jabrocký – M. Nagy, Belluš, Schneider.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, M. Chovan, Hinďoš – Jenčík, Pašek ("A"), L. Nagy – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Spilar, Hrnka, Bartoš – Konečný, Češík, Matis.

    Rozhodca: Juraj Konc – Róbert Gavalier, Juraj Tornay

    Diváci: 1610