Omsk – Čerepovec 4:3 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Barys – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
Jekaterinburg – A. Mytišči 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Viťaz – Nižnekamsk 1:0 (kon.)
Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 5:0 (kon.) | D. Moskva – Ufa 4:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 1:3 (kon.)
Dinamo Minsk – HC Slovan 2:0 (kon.) | Doneck – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Záhreb – Lev 1:3 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (0:0, 3:0, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Utorok 10.09.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Tak predsa len tu máme ešte jedného potrestaného hráča. Je to hráč Magnitogorsku Lee, ktorý si odpyká 2 minúty na lavici hanby.
     
    54:51
    Hostia budú hrať navyše v oslabení o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu smeruje Zaripov za sekanie.
     
    51:41
    Tak a myslím si, že hostia majú definitívne po bodoch v dnešnom stretnutí. Platonov dostáva za zákrok na Žarkova trest 5+ do konca stretnutia za napadnutie hlavy a krku.
     
    46:16
    Je tu jedna z posledných možností Metallurgu sa vrátiť do stretnutia. Po vylúčení Lukina za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou budú hrať presilovú hru.
     
    32:42
    Opäť sa bude vylučovať a opäť na oboch stranách. Na trestnú lavicu putuje z domáceho celku Alexander Makarov za sekanie, na strane hostí je vylúčený Potechin za nedovolené bránenie.
     
    27:48
    Domáce mužstvo bude hrať v oslabení. Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche dostáva trest hráčska lavica Torpeda. Trest si odchádza odsedieť Sentyurin.
     
    23:50
    Hostia majú možnosť znížiť, sám ba brankára sa rútil Šenfeld, ten bol dva krát faulovaný Chomnickijim, za druhý faul je nariadené trestné strieľanie.
     
    23:30
    A je tu ďalšie vylúčenie na strane hostí! Na trestnú lavicu odchádza Chabarov za hákovanie.
     
    21:55
    Domáci majú možnosť navýšiť svoje vedenie, na trestnú lavicu ide O'Reilly za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    09:31
    Hlavný rozhodca vylúčuje prvý krát v dnešnom stretnutí, no hneď na oboch stranách. Domáci Galuzin putuje na trestnú lavicu za napadnutie a hráči Magnitogorsku O´Reilly za sekanie.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 22. Lukin (Brent), 24. Valentenko (Brent), 32. Hietanen (Brent), 54. Chomnickij (Paršin), 56. Hietanen (Paršin, Valentenko)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Chomnickij, Makarov, Hietanen, Valentěnko, Lukin, Grigorjev, Belochvostikov – Immonen, Salminen, Paršin – Wolski, Brent, Sentjurin – Galuzin, Potapov A., Kuljomin – Krasnoslobodcev, Žarkov, Potapov M. – Jamkin Náhradníci: Beljajev, Cyplakov – Ivanov, Nesterov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Ibragimov, Birjkuv, Birjukov, Lee, Teresčenko, Metljuk, Chabarov, Malenkich, Antipin – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Šenfeld, Kazionov, Grigorenko – Hodgman, O'Reilly , Potěchin – Platonov, Kosov, Malinovskij.