Sevilla – Atlético Madrid 1:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Elche 3:0 (kon.) | Vigo – Espanyol 2:2 (kon.)
Almería – Villarreal 2:3 (kon.)
koniec
UD Almería
2:3 (1:0)
Villarreal CF
Pondelok 19.08.2013, 22:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám prajem príjemný zvyšok večera, lúči sa s vami Tomáš Batiz. (23:49:53)
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil zápas medzi Almería a Villarrealom výsledkom 2:3.

    V dnešnom stretnutí sme videli naozaj veľmi vyrovnaný zápas. V úvode mali väčší tlak hostia, neskôr domáci. Prvý gól prišiel v 39. minúte, keď otvoril skóre Rodri. Po polčase sa hra znovu vyrovnala a svedčal o tom aj gól na 1:1 po presnom zásahu Pereiru. Zápas ako na hojdačke a prišiel druhý gól Rodriho. Všetko sa však začalo v samotnom závere, keď v 83. hostia vyrovnali na 2:2, následne o pár minút sa druhým gólom prihlásil Pereira, ktorý zavŕšil na konečných 2:3.
     
    Koniec zápasu.
     
    89
    Do konca zápasu ešte máme pár minút a žltá karta prišla na strane domáceho hráča – Pellerano.
     
    86
    Villarreal dal gól! Perfektný a hlavne rýchly obrat hostí, ktorí v priebehu pár minút vyrovnali a následne idú aj do vedenia. Druhý gól v dnešnom zápase si pripisuje JONATHAN PEREIRA, ktorý nastúpil do zápasu v druhom polčase.
     
    85
    Striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Soriano a na ihrisko nastúpil Kiu.
     
    83
    Villarreal dal gól! Vyrovnanie nakoniec prišlo v tom pravom čase. Do konca zápasu je ešte niekoľko minút a zápas dostane ďalší náboj. Útok po pravej strane a prihrávka pred bránu, kde presne zakončil G. DOS SANTOS.
     
    82
    Rohový kop pre hostí z pravej strany. Center skončil pred bránou a následne sa lopta dostala na ľavú stranu. Hostia útočia dosť v plných, ale gól na vyrovnanie ešte stále nie a nie prísť.
     
    81
    Hostia sa dostali k lopte a kombinujú na vlastnej polovici ihriska, no po pár sekúnd postupujú do útoku. Prihrávka za obranu a hraj e prerušená – ofsajd.
     
    79
    Lopta zo strany na stranu a opakujem sa už niekoľkokrát. Tento raz útok po ľavej strane a center, ktorý sa úplne nevydaril a skončil v aute.
     
    79
    Rohový kop z pravej strany skončil pred malým vápnom v dobrej pozícii, lenže lopta pri výskoku bola len tak jemne zasiahnutá a nedoputovala ani k bráne. Po rohu prichádza krátke ošetrovanie hráča domácich, ktorý následne pokračuje v hre.
     
    78
    V strede ihriska sa k lopte dostali hostia, tí však prenikajú po pravej strane. Prvý náznak neskončil úspešne, ale pri druhom si v obrane dal pozor Verza, ktorý prerušil akciu hostí na roh.
     
    77
    Rohový kop z pravej strany skončil pred malým vápnom, ale tam ho prekvapivo nik nezasiahol. Lopta len tak preletela popred bránu a skončila za čiarou.
     
    76
    V posledných sekundách sa tempo hry spomaľuje. Viackrát sa hrá futbal v strede ihriska. Lopta sa dostala k brankárovi Asenjo, ten však chyboval, v konečnom dôsledku je z toho rohový kop.
     
    74
    Almería dala gól! Znovu sa do pozornosti dostal RODRIGO RODRI, ktorý dostal perfektnú prihrávku za obranu a pred samotným brankárom si iba spracoval loptu a napálil k ľavej tyči.
     
    73
    Hra je aj na teraz prerušená a čakalo sa iba na odkop od brány. Mario následne poslal loptu z autu do útoku, lenže ani tam sa gólovo neujalo.
     
    71
    Hostia sa dostali do kombinácie v strede ihriska, ale tni tam im to nejak nejde, keďže súper napáda veľmi vysoko a napáda aj rozohrá.
     
    70
    Stále sme prítomný futbalu v dnešnom zápase. Signál po rohovom kope hostí nebol úslešní
     
    69
    Tak teraz kombinácia domácich nepodarila. Dobrá myšlienka však prišla na pravej strane,.

    Tomáš Batiz

    Góly: 39. Rodri, 74. Rodri – 65. Pereira, 83. Santos, 86. Pereira

    Karty:   35. Rafita (ALM), 89. Pellerano (ALM)


    UD Almería: Esteban – Dubarbier, Trujillo, Pellerano, Rafita – Suso, Verza, Soriano, Tébar, Vidal – Rodri
    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, Iñiguez, Musacchio, Costa – Pérez, Pina, Soriano, Cani – Uche, dos Santos

    Rozhodca: Alberto Undiano – Roberto Díaz, Francisco García