Sevilla – Atlético Madrid 1:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Elche 3:0 (kon.) | Vigo – Espanyol 2:2 (kon.)
Almería – Villarreal 2:3 (kon.)
koniec
UD Almería
2:3 (1:0)
Villarreal CF
Pondelok 19.08.2013, 22:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám prajem príjemný zvyšok večera, lúči sa s vami Tomáš Batiz. (23:49:53)
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil zápas medzi Almería a Villarrealom výsledkom 2:3.

    V dnešnom stretnutí sme videli naozaj veľmi vyrovnaný zápas. V úvode mali väčší tlak hostia, neskôr domáci. Prvý gól prišiel v 39. minúte, keď otvoril skóre Rodri. Po polčase sa hra znovu vyrovnala a svedčal o tom aj gól na 1:1 po presnom zásahu Pereiru. Zápas ako na hojdačke a prišiel druhý gól Rodriho. Všetko sa však začalo v samotnom závere, keď v 83. hostia vyrovnali na 2:2, následne o pár minút sa druhým gólom prihlásil Pereira, ktorý zavŕšil na konečných 2:3.
     
    Koniec zápasu.
     
    89
    Do konca zápasu ešte máme pár minút a žltá karta prišla na strane domáceho hráča – Pellerano.
     
    86
    Villarreal dal gól! Perfektný a hlavne rýchly obrat hostí, ktorí v priebehu pár minút vyrovnali a následne idú aj do vedenia. Druhý gól v dnešnom zápase si pripisuje JONATHAN PEREIRA, ktorý nastúpil do zápasu v druhom polčase.
     
    85
    Striedanie v domácom tíme. Ihrisko opúšťa Soriano a na ihrisko nastúpil Kiu.
     
    83
    Villarreal dal gól! Vyrovnanie nakoniec prišlo v tom pravom čase. Do konca zápasu je ešte niekoľko minút a zápas dostane ďalší náboj. Útok po pravej strane a prihrávka pred bránu, kde presne zakončil G. DOS SANTOS.
     
    82
    Rohový kop pre hostí z pravej strany. Center skončil pred bránou a následne sa lopta dostala na ľavú stranu. Hostia útočia dosť v plných, ale gól na vyrovnanie ešte stále nie a nie prísť.
     
    81
    Hostia sa dostali k lopte a kombinujú na vlastnej polovici ihriska, no po pár sekúnd postupujú do útoku. Prihrávka za obranu a hraj e prerušená – ofsajd.
     
    79
    Lopta zo strany na stranu a opakujem sa už niekoľkokrát. Tento raz útok po ľavej strane a center, ktorý sa úplne nevydaril a skončil v aute.
     
    79
    Rohový kop z pravej strany skončil pred malým vápnom v dobrej pozícii, lenže lopta pri výskoku bola len tak jemne zasiahnutá a nedoputovala ani k bráne. Po rohu prichádza krátke ošetrovanie hráča domácich, ktorý následne pokračuje v hre.
     
    78
    V strede ihriska sa k lopte dostali hostia, tí však prenikajú po pravej strane. Prvý náznak neskončil úspešne, ale pri druhom si v obrane dal pozor Verza, ktorý prerušil akciu hostí na roh.
     
    77
    Rohový kop z pravej strany skončil pred malým vápnom, ale tam ho prekvapivo nik nezasiahol. Lopta len tak preletela popred bránu a skončila za čiarou.
     
    76
    V posledných sekundách sa tempo hry spomaľuje. Viackrát sa hrá futbal v strede ihriska. Lopta sa dostala k brankárovi Asenjo, ten však chyboval, v konečnom dôsledku je z toho rohový kop.
     
    74
    Almería dala gól! Znovu sa do pozornosti dostal RODRIGO RODRI, ktorý dostal perfektnú prihrávku za obranu a pred samotným brankárom si iba spracoval loptu a napálil k ľavej tyči.
     
    73
    Hra je aj na teraz prerušená a čakalo sa iba na odkop od brány. Mario následne poslal loptu z autu do útoku, lenže ani tam sa gólovo neujalo.
     
    71
    Hostia sa dostali do kombinácie v strede ihriska, ale tni tam im to nejak nejde, keďže súper napáda veľmi vysoko a napáda aj rozohrá.
     
    70
    Stále sme prítomný futbalu v dnešnom zápase. Signál po rohovom kope hostí nebol úslešní
     
    69
    Tak teraz kombinácia domácich nepodarila. Dobrá myšlienka však prišla na pravej strane,.
     
    68
    Priamy kop z pravej strany skončil u brankára, ktorý na zadnej tyči poslal loptu až ku bráne, ale tak uvidíme čo to dá.
     
    67
    Tentokrát sleduje ďalší útok na strane domáceho tímu. V pravej časti ihriska prišiel kontakt dvoch hráčov a rozhodca ho pokrstil priamym kopom.
     
    65
    Villarreal dal gól! Hostia sa po istom čase teda dočkali vyrovnania a tešia sa aj prítomní fanúšikovia na tribúne. O všetkom mal zásluhu útok po pravej strane, kolmica za obranu a zakončenie JOHATANA PEREIRU, ktorý sa iba pred pár sekundami dostal na ihrisko.
     
    61
    Viackrát sme videli prerušenie hry v prvom polčase, ale niektoré minúty v druhej časti hry sú takisto poznačené. Tentokrát sa k lopte postavil Giovani.
     
    61
    Ani z tohoto pokusu neboli domáci hráči úspešní. Center skončil za bránou a brankár Asenjo si iba pripravil loptu na odkop od brány. Po jeho zákroku na loptu sa k lopte dostali jeho spoluhráči, ktorí postupujú do útoku.
     
    60
    Tempo hry sa na pár sekúnd pozastavilo, keďže domáci hráči kontrolujú hru v zadných radoch. Po pár prihrávkach prichádza útok aj smerom dopredu – domáci sa snažia prejsť po pravej strane.
     
    59
    Druhá zmena v tíme hostí, keďže ihrisko opustil Pérez a do hry sa v týchto sekundách dostal aj Aquino.
     
    58
    Lopta sa strieda zo strany na stranu. V týchto sekundách prichádza útok na domácej strane. Almería si posúva loptu pred veľkým vápnom, ale k samotnému zakončeniu znovu neprišlo.
     
    57
    Rohový kop domáci hráči nepremenili, lenže do protiútoku sa dostal súper. Villarreal do dotiahol do veľkého vápna, ale tam sa mu nepodarilo ani zakončiť. Z druhej vlny už prišla strela, ale to bolo príliš z väčšej vzdialenosti a brankár všetko pokryl.
     
    56
    Dobrá šanca pre domáci tím, ale všetko končí rohovým kopom. Po viacerých prihrávkach prišla kolmica na ľavú stranu, lenže center Dubarbiera skončil za čiarou, keďže obranca v sklze zablokoval loptu.
     
    55
    Kombinácia Almeríe v strede ihriska a po pár prihrávkach to je znovu ľavá strana ihriska. Domáci hráči najskôr útočili, ale následne sa cez prihrávky dostali na vlastnú polovicu, kde kontrolujú hru.
     
    55
    Domáci hráči v bielo-červených dresoch majú z prvého polčasu náskok 1:0. V týchto sekundách prichádza útok po ľavej strane, ktorí v týchto sekundách pribrzdili.
     
    54
    Prvé striedanie v dnešnom zápase prichádza v týchto sekundách. Z ihriska počas prerušenia hry odchádza Pina a do hry nastupuje s číslom 14 Trigueros.
     
    53
    Domáci tentokrát prišli o loptu v strede ihriska, keď sa neujala prihrávka. Po pár sekundách sa hra prerušuje a nasledovať bude striedanie.
     
    52
    Celkom zaujímavá situácia. Musacchio kryl loptu pre brankára Asenja, ktorý však zbadal blížiaceho útočníka a trošku sa vyľakal. Pre Villarreal to nakoniec dopadlo dobre.
     
    51
    Hra sa prerušila a po pár sekundách je všetko vyriešené. V hre sa pokračuje 11 na 11, takže žiadne ošetrenie neprišlo do úvahy. Na teraz pri lopte hráči hostí.
     
    51
    Odkop za polovicu ihriska a následne pri lopte hráči hostí. Pár prihrávok a strata a navyše pri kontakte s loptou prišiel stret a jeden z domácich hráčov ostáva ležať na trávniku.
     
    50
    V posledných minútach hry sú pri lopte domáci hráči, ktorí prevažne kombinujú v útoku. Hra sa presunula zo stredu ihriska na pravú stranu, kde však Rodri nezachytil prihrávku, takže bude nasledovať odkop od brány hostí.
     
    49
    O niekoľko sekúnd tu je znovu istá možnosť na druhý gól pre domáci tím. Po faule z ľavej strane nariadil rozhodca priamy kop, ktorý však Almería nevyužila vo svoj prospech.
     
    48
    Celkom dobrá šanca pre Almeríu! Po ľavej strane rýchly prechod a prihrávka pred bránu, ktorú však včas zablokoval jeden z hráčov v žltom drese.
     
    47
    Domáci hráči vyhrávajú jednogólovým náskokom a tentokrát postupujú do útoku. Pár prihrávok, ale stále neregistrujeme pokus o zakončenie.
     
    47
    Vráťme sa na futbalový trávnik v španielskej lige. Pri lopte aktuálne domáci tím, ten však pri lopte dlho nezotrval, keďže po pár sekundách sa zrodil faul.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Druhý polčas začne približne o 23:05.
     
    V prvom polčase sa nastavilo pár sekúnd a hráči v týchto sekundách odchádzajú do šatní.

    V prvom polčase sme videli veľmi vyrovnaný zápas, v ktorom sa hra presúva zo strany na stranu. Jediný gólový moment prišiel v samotnom závere, keďže prihrávku z pravej strany zúžitkoval pred bránou Rodri a otvoril skóre na 1:0.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Ani rohový kop nedopadol pre hráčov Villarrealu najlepšie. Center bol príliš dlhý na to aby nejaký z hráčov zakončil hlavou. Po odrazenej lopte prišiel ďalší center, tentokrát však ani hlavou neuspel Uche.
     
    44
    Vyzerá to tak, že prvý polčas sa už iba dohráva. Hostia v žltých dresoch už iba držia loptu na svojich kopačkách. Prihrali si ju na pravú stranu a všetko zavŕšili centrom Maria, ktorý však obranca v sklze zneškodnil na rohový kop.
     
    44
    V posledných sekundách prichádza ďalšia akcia zo strany hostí. Prihrávky po ľavej strane a dobrý dribling Santosa, ktorý udržal loptu, ale následná prihrávka už končí ú súpera.
     
    42
    Zápas dostal akýsi náboj. Do útoku sa síce dostali hostia, ale tí pred veľkým vápnom zlyhali. Villarreal sa dostal do ďalšej šance, ale ani po centri z pravej strany sa sieť za brankárom Estebanom neroztiahla.
     
    39
    Almería dala gól! Úvodný gól stretnutia prišiel pred pár sekundami, keď rýchla akcia domáceho tímu bola zavŕšená gólom LOZANA RODRIGA, ktorý však iba doťukol loptu po skvelej prihrávke z pravej strany.
     
    37
    Rohový kop z pravej strany skončil vo veľkom vápne, lenže hlavička končí v náručí brankára Estebana, ktorého lopta priam trafila.
     
    36
    Priamy kop z cca 25 metrov skončil v múre po tom ako po signále zakončil Bruno. Tečovaná lopta sa odrazila na rohový kop.
     
    35
    Ako sme spomínali prišlo prerušenie hry a navyše žltá karta pre Rafitu. Uvidíme ako hostia naložia z týmto priamym kopom z cca 25 metrov.
     
    34
    Po odkope od brány hostí sa lopta dostala do ľavej strany ihriska, lenže po súboji sa z ničoho nič dostala pred veľké vápno a následne prichádza aj faul.
     
    32
    Stále čakáme na gól. Dobrá šanca sa zrodila po dlhšom čase na strane hostí. Center z pravej strany skončil pred malým vápnom lenže brankár Esteban perfektne zasiahol.
     
    30
    Ako sme už párkrát vraveli hra sa strieda zo strany na stranu a celková kvalita je vyrovnaná. Domáci hráči sa dostávajú do útoku na pravej strane, ale po centri posiela do bezpečia loptu obrana hostí.
     
    29
    Uvidíme či sa v prvom polčase otvorí gólový účet stretnutia. Po pravej strane si domáci vymieňali loptu, lenže zakončenie a ani center neprišiel.
     
    27
    Domáci hráči sa po aute dostali do okolia 16-tky protihráča, ale žiadne väčšia problémy sa nezrodili a obrana Villarrealu opäť zasiahla. Po pár sekundách sú domáci hráči opäť pri lopte.
     
    26
    Hra sa stále strieda zo strany na stranu, ale väčšia šanca nie a nie prísť. Spomínali sme pár zakončení, ale ani tie nedokázali zmeniť aktuálny stav stretnutia. V týchto sekundách sú v kombinácii hráči domáceho tímu, pri lopte brankár Estaban.
     
    25
    Brankár Sergio Asenjo zakročil aj tentokrát po rohovom kope domácich. Center z pravej strany skončil pred malým vápnom, s ktorým nemal žiadny problém.
     
    24
    Dobrá šanca na strane domáceho tímu! Perfektná prihrávka zo stredu ihriska za obranu, kde si na loptu nabehol Aleix Vidal, ktorý bol pri zakončení dobre bránený dvoma hráčmi, takže jeho pokus skončil zablokovaný a tesne mimo ľavej tyče.
     
    23
    O istú kombináciu sa postarali hráči hostí, lenže ani tí neuspeli a pokračuje sa za stavu 0:0
     
    23
    Almería sa dostáva znovu k lopte a kombinácia na ich polovici ihriska je už dlhšiu dobu únavná. Tentokrát chyboval brankár Esteban, ktorý rozohrávkou nenašiel spoluhráča a poslal loptu mimo hracej plochy.
     
    22
    Väčší tlak vidíme na strane domácich, avšak vážnejšia šanca sa v dnešnom zápase ešte nezrodila. V týchto sekundách sú pri lopte hráči hostí, lenže prichádza faul v súboji a hra je prerušená. Pérez pri hlavičke držal za dres protihráča a rozhodca neváhal.
     
    20
    Najskôr zlá rozohrávka a teraz ďalšia strata lopty. Almería si hrá v úplnej pohode. Lopta zo súperovej polovice sa však sťahuje na ich vlastnú a z tejto vzdialenosti sa brána ohrozuje naozaj ťažko.
     
    20
    Almería sa dostala znovu k lopte, ale tentokrát zlyhala v strede ihriska, kde najskôr stratila loptu a následne prišiel aj faul Marcosa Tébara. V rozohrávke sa Villarreal trošku trápi, keďže po pár sekundách prišiel o loptu.
     
    19
    Pekný útok zo strany domáceho tímu. Kombinácia na ich polovici, prechodný útok, skvelá prihráva Susa a aké také zakončenie v podaní Rodriho, ktorý z pravej strany poslal loptu pred malé vápno, lenže brankár Asenjo si všetko postrážil a loptu zovrel do náručia.
     
    18
    Po predošlom dlhšom tlaku domácich sa hra stiahla na ich polovicu. Kombinácia v podaní obrancov a brankára však trvala veľmi krátko, následne Almería postupuje smerom k bráne súpera.
     
    17
    Znovu sa rodí útok domácich! V týchto sekundách prichádza prechod po pravej strane. Snaha o center v podaní Susa prišla, lenže v sklze dobre zasiahol obranca hostí, ktorý navyše vybojoval odkop od brány, keďže posledný kontakt s loptou zaznamenal Španiel Suso.
     
    16
    Veľmi vyrovnaný a kombinačný futbal na oboch stranách. Z ničoho nič však prichádza šanca na strane domácich hráčov. Pár prihrávok a spoza 16-tky jemný center Susa na Rodriho, ktorý ani v páde netrafil loptu, avšak chýbali len centimetre.
     
    15
    Dobrá šanca pre hráčov hostí. Center z pravej strany však skončil pár metrov pri zadnej tyči, ale žiaden z hráčov ho nezachytil a pokračovalo sa útokom na domácej strane. Almería potiahla loptu na polovicu, tam však zastavila prechod do útoku.
     
    13
    V úvode stretnutia bol vyšší tlak na strane hostí. Tentokrát sú pri lopte častejšie hráči Almeríe, ktorí sa snažia o nejaký útok. Kombinácia popred 16-tku súpera nedopadla úspešne.
     
    11
    Do terajších minútach hry sme nevideli nejakú väčšiu šancu ani na jednej strane. Do útoku sa dostávajú domáci hráči, ktorý to zavŕšili zakončením, ktoré stojí za spomenutie. Rýchly prechod do veľkého vápna a aké také zakončenie z pokusu centra v podaní Rodriho.
     
    10
    Po nejakých minútach sa do útoku, resp. dlhšie držania lopty dostali hráči domácich. Kombinácia na pravej strane ihriska a pár pokus o rýchly prechod do veľkého vápna. Obrana Villarrealu však opäť úspešná.
     
    8
    Zranenie, ktoré sme spomínali zapríčinil Musacchio, ktorý však nešťastne pri obrannom súboji trafil kopačku protihráča. V týchto sekundách pokračuje tlak hostí, ale ten končí za pár sekúnd.
     
    7
    Futbal zo strany na stranu. Odkop od brány skončil na súperovej 16-tke, ale veľký vzruch to nespôsobilo. Rozhodca nechal pokračovať v hre, i keď menšie zranenie.
     
    5
    Rohový kop z pravej strany bol taký malý signál. Lopta z rohu sa dostala na kraj 16-tku a prišlo skoro aj zakončenie, lenže Pellerano nezakončil a obrana Villarreal sa znovu ubránila.
     
    4
    Hráči v žltých dresoch si držia svoju prevahu a domácich k ničomu nepúšťajú. Opak je pravdou a Almería sa dostala do rýchleho brejku, ktorý končí rohovým kopom.
     
    3
    Stále pokračuje v tom, že kombinácia hostí pokračuje. Villarreal sa snaží prejsť po pravej strane, ale kombinácia Caniho a Bruna nekončí úspešne. Po pár sekundách sú hostia opäť pri lopte!
     
    2
    V úvode zápasu sú pri lopte viac hráči hostí, teda tímu Villarrealu, ktorí viac kombinujú a do útoku skorej nepostupujú. Pred pár sekundami prišlo malé ohrozenie, ale aj to končí prerušením hry.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    UD Almería: Esteban – Dubarbier, Trujillo, Pellerano, Rafita – Suso, Verza, Soriano, Tébar, Vidal – Rodri

    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, Iñiguez, Musacchio, Costa – Pérez, Pina, Soriano, Cani – Uche, dos Santos

    Rozhodca: Alberto Undiano – Roberto Díaz, Francisco García.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 22:00.

    Tomáš Batiz

    Góly: 39. Rodri, 74. Rodri – 65. Pereira, 83. Santos, 86. Pereira

    Karty:   35. Rafita (ALM), 89. Pellerano (ALM)


    UD Almería: Esteban – Dubarbier, Trujillo, Pellerano, Rafita – Suso, Verza, Soriano, Tébar, Vidal – Rodri
    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, Iñiguez, Musacchio, Costa – Pérez, Pina, Soriano, Cani – Uche, dos Santos

    Rozhodca: Alberto Undiano – Roberto Díaz, Francisco García