Norimberk – Leverkusen 0:2 (kon.) | Frankfurt – Düsseldorf 3:1 (kon.) | Brémy – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Hannover – Mainz 2:2 (kon.) | Stuttgart – Fürth 0:2 (kon.) | Dortmund – Bayern 1:1 (kon.)
koniec
Hannover 96
2:2 (1:1)
1. FSV Mainz 05
Sobota 04.05.2013, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Mainz dal gól!

    A je vyrovnané ! Takmer podobná akcia ako tá predchádzajúca, ale tentokrát už gólová. Parker poslal center na hlavu NICOLAIA MULLERA, ktorý za z blízkosti nemýlil a hlavičkou prepálil bezmocného Zielera, ktorý nemal žiadnu šancu.
     
    70
    Hannover dal gól!

    Nič, ale nemusí ľutovať ! Domáci nerozvážnosť v rozohrávke Mainzu. K lopte sa dostal Pinto, ktorý zo stredu ihriska vysunul do brejku práve MAMA BIRAMA DIOUFA, ktorý bežal sám na bránku a pred Wetklom sa nemýlil, keď zblízka poslal nechytateľnú strelu ku vzdialenejšej tyči.
     
    37
    Hannover dal gól!

    Nedáš – dostaneš! Staré, ale pravdivé v tomto prípade. Schlaudraff poslal z ľavej strany center do malého vápna ku vzdialenejšej tyči, kde si na hlavičku naskočil ARTHUR SOBIECH , ktorá bol obklopený troma protihráčmi, avšak zúročil svoju silu a následnou hlavičkou poslal loptu k bližšej tyči, kde sa Wetkl márne naťahoval.
     
    27
    Mainz dal gól!

    Z následného protiútoku sa hostia dostávajú do prekvapujúceho vedenia. Domáci sa po rohovom kope nestihli vrátiť, čo dokázal využiť NICOLAI MULLER a treba povedať že pekným spôsobom. Prevzal si loptu a peknou kľučkou si obhodil dvoch protihráčov, následne sa dostal do súboja so Sakaiom, tam zas ukázal lepšiu kondičku a po tom čo ho predbehol zakončil do protipohybu brankára, pod brvno Zielerovej bránky.

    Martin Platko

    Góly: 37. Sobiech, 70. Diouf – 27. Muller, 80. Muller

    Karty:   20. Schulz (HAN), 88. Pinto (HAN) – 40. Muller (MAI)   64. Schulz (HAN)


    Hannover 96: Zieler – Sakai, Haggui, Schulz, Pocognoli – Hoffman – Pinto, Ya Konan, Stindl – Diouf, Abdellaoue.
    1. FSV Mainz 05: Wetklo – Zabavník, Noveski, Svensson, Pospěch – Caligiuri, Baumgartlinger, Mali, Zimling – Muller, Ivanschitz.

    Rozhodca: W. Stark