Norwich – Aston Villa 1:2 (kon.) | Tottenham – Southampton 1:0 (kon.) | Swansea – Manchester City 0:0 (kon.)
West Ham – Newcastle 0:0 (kon.) | West Bromwich – Wigan 2:3 (kon.) | Fulham – Reading 2:4 (kon.)
QPR – Arsenal 0:1 (kon.)
koniec
West Ham United
0:0 (0:0)
Newcastle United
Sobota 04.05.2013, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Na dnes je to odo mňa všetko, no od onlajny.eu zďaleka nie. Sledujte s nami zápasy futbalových líg, ale aj prebiehajúce MS v hokeji. Ja sa na Vás teším už zajtra pri ďalších futbalových prenosoch. Zatiaľ prajem pekný zvyšok dňa. (18:00:35)
     
    Tak zápas medzi West hamom a Newcastlom nám skončil nepopulárnou remízou 0:0. Lepší boli domáci, no tým sa aj napriek obrovskej snahe presadiť nepodarilo. Hostia sa sústredili viac na obranu a tento výsledok teda berú všetkými desiatimi. Čo táto remíza pre oba tými znamená ? Pre domácich nič významné, kedže aj napriek nej ostávajú na 10. mieste ligovej tabuľky. Hosťom získaný bod pomohol, kedže sa posunuli v tabuľke pred Sunderland a pred Wiganom, ktorý je posledným zostupujúcim tímom majú náskok troch bodov. Zachránený však ešte určite nie sú.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Odkopávať od svojej brány bude Elliot, ktorý sa určite nikam ponáhľať nebude. Dá sa očakávať, že krátko po jeho odkope rozhodca toto stretnutie ukončí.
     
    90+3
    Rohový kop pre domácich bol možno poslednou šancou ešte niečo s výsledkom urobiť, no domácim sa z neho nepodarilo nič vyťažiť.
     
    90+2
    Domáci síce chcú tento zápas vyhrať viac, no hostia ich v posledných minútach dobre držia na dištanc.
     
    90+1
    V prvej minúte sa snažil niečo vymyslieť Carrol, no opäť mu nebolo dopriate. Priznám sa Vám, že počas mojej komentátorskej kariéry na onlajnoch, ktorá trvá už niečo cez pol roka, som ešte neodkomentoval zápas, ktorý by skončil bez gólovou remízou. A to každý víkend komentujem slušné porcie zápasov.
     
    90
    Nadstavený čas tohto zápasu sú štyri minúty.
     
    90
    Bežia posledné sekundy riadneho hracieho času a hra je prerušená kvôli ošetrovaniu Collinsa. Túto pauzu privítali aj ostatní hráči, ktorí sa prišli občerstviť.
     
    89
    Po centri Coleho hlavičkoval Carrol do brvna, no aj keby dal gól neplatil by. Domáci útočník bol totiž v ofsajde a navyše aj vo vzduchu fauloval Elliota.
     
    88
    Tioté, ktorý sa celý zápas prezentoval agresívnou hrou, bol za to konečne potrestaný. Videl žlté napomenutie.
     
    87
    K rozohrávke sa postavil práve faulovaný Cole, ktorého center z pokutového územia vyboxoval brankár Elliot.
     
    86
    Diamé posunul na ľavé krídlo Coleovi a ten bol faulovaný. Štandartná situácia pre domáci tím z ľavej strany.
     
    86
    Diamé v defenzíve dobre zasiahol a okamžite vyváža loptu do rýchleho brejku. Keď už sme pri tomto záložníkovi, s obrovským fyzickým fondom, môžme si povedať, že je o neho záujem aj v Manchestri. Do svojho tímu ho vraj chce Alex Ferguson.
     
    84
    Big Sam, ako sa hovorí domácemu koučovi Samovi Allardaycovi, pripravil posledné striedanie v zápase. Ihrisko opustil jeden z najlepších hráčov na pľaci Jarvais, ktorého nahradila domáca ikona Joe Cole.
     
    83
    Podarí sa v posledných minútach riadnej hracej doby, či nadstaveného času ešte jednému z tímov strhnúť víťazstvo na svoju stranu ?
     
    82
    Piaty rohový kop z ľavej strany priniesol nebezpečenstvo pred bránou Newcastlu. Na center si naskočil, kto iný, ako Andy Carrol a jeho hlavičku z pred brankára odvracal Dan Gosling.
     
    81
    Odkopm Tiotému absolútne nevyšiel. Domáci tak vďaka tomu ostávajú na polovici súpera aspoň prostredníctvom autového vhadzovania.
     
    80
    Striedanie aj na domácej strane. Aktívneho Demela na ihrisku nahradil Taylor. Ten sa ešte niečo pokúsi vymyslieť v záverečnej desať minútovke.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Michal Bakoš

    Góly:

    Karty:   9. O'Brien (WHU) – 78. Coloccini (NEW), 88. Tioté (NEW)


    West Ham United: Jaaskelainen ─ Demel, Collins, Reid, O'Brien ─ Diamé, O'Neil ─ Vaz Té, Nolan, Jarvis ─ Carroll.
    Newcastle United: Elliot ─ Simpson, Taylor, Coloccini, Yanga-Mbiwa ─ Ben Arfa, Cabaye, Tiote, Gouffran, Gutierrez ─ Cisse.

    Rozhodca: Dowd ─ Ganfield, Wilkes