Austria – Ried 3:1 (kon.) | Neustadt – Wacker 2:2 (kon.) | Mattersburg – Wolfsberger 3:1 (kon.)
Salzburg – Admira Wacker Mödling 2:1 (kon.)
koniec
SV BauWelt Koch Mattersburg
3:1 (3:0)
RZ Pellets Wolfsberger AC
cz Sobota 04.05.2013, 18:30 • Pappelstadion - Mattersburg • Rakúska Bundesliga
     
    79
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    MIHRET TOPCAGIĆ se prosazuje na zadní tyči po centru z levé strany, nebyl dostatečně pokrytý obráncem a snižuje na 1:3 z pohledu RZ Pellets WAC.
     
    24
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná chyba obrany Pelletsu, mezi třemi obránci se dostává k teči INGO KLEMMEN, kterému, v těsné blízkosti brány, stačí pouze nastavit "placírku" a tečovat dobře kopnutý volný kop z pravé strany.
     
    13
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    Z druhého gólu se však radují domácí, prosazuje se INGO KLEMMEN, který si naběhl k levé tyči, kde trefuje přesný centr z pravé strany přímo do brány.
     
    11
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení, gólovou střelou se prezentuje FLORIN LOVIN, ale velkou zásluhu na prvním gólu má chybující gólman Dobnik, kterému ne příliš tvrdá střela ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů propadla mezi rukami do sítě.

    Martin Dvořák

    Góly: 11. Lovin, 13. Klemmen, 24. Klemmen – 79. Topcagić

    Karty:   32. Röcher (MTT), 68. Prietl (MTT), 87. Klemen (MTT) – 24. Baldauf (WAC), 35. Kerhe (WAC), 42. De Paula (WAC), 43. Polverino (WAC)


    SV BauWelt Koch Mattersburg: Borenitsch – Pöllhuber, Mravac, Farkas, Majstorović – Höller, Prietl, Lovin, Klemen (87. Domoraud) – Naumoski (70. Mörz), Röcher
    RZ Pellets Wolfsberger AC: Dobnik – Baldauf, Jovanović, Sollbauer, Kerhe (59. Solano) – Liendl, Jacobo, Putsche (31. Rubén Rivera), De Paula – Polverino (64. Hüttenbrenner), Topcagić

    Rozhodca: Drachta – Brandner, Kühr