Švédsko – Fínsko 2:1 (kon.) | Česko – Rusko 1:2 (kon.)
koniec
Česko
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Rusko
cz Nedeľa 28.04.2013, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno • Euro Hockey Tour
Partner:
     
    39:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je v závěru třetiny využita. KIRILL PETROV využil zmatků v naší obraně a ve skrumáži se dokázal nejlépe zorientovat. Salák byl poněkud rozhozen a neměl šanci reagovat. Je to poměrně velká škoda, v závěru druhé části inkasujeme poměrně lacinou a smolnou branku. Bez asistence.
     
    23:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hodně nenápadná akce soupeře končí vyrovnáním. To byla ale bomba jako z děla. Po sérii odrazů se ke kotouči dostal zcela volný JEGOR AVERIN a napřáhl nechytatelně do šibenice Salákovy brány. Puk se ještě odrazil od tyče a rozhodčí pro jistotu šli volat video. To potvrdilo, že se jednalo o regulerní gól. Je tedy vyrovnáno. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
     
    04:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to tady, náš tlak vygradoval v úvodní branku zápasu a nutno dodat, že zaslouženě. Koukal našel na pravé straně najetého IVANA RACHŮNKA, který poměrně z těžkého úhlu napřáhl a hodně naslepo, k překvapení všech se kotouč dostal do ruské sítě. Výborný začátek pro český tým. Asistence: Petr Koukal, Tomáš Rachůnek.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 5. Rachůnek I. (Koukal, Rachůnek T.) – 24. Averin (Kuzněcov), 40. Petrov


    Česko: Salák (Francouz) – Voráček, Čáslava (A), Trončinský, Nakládal, Mojžíš, Kolář, Kubát (Linhart) – Pech, Novotný (C), Kašpar – Hertl, Vrána, Tenkrát (A) – Gulaš, Kovář, Vondrka – T. Rachůnek, Koukal, I. Rachůnek – Sekáč. Trenér: Alois Hadamczik.
    Rusko: Barulin (Košečkin) – Rjasenskij, Nikulin (C), Birjukov, Medvěděv, Denisov, Bělov, Zajcev, Rylov – Mozjakin, Těreščenko (A), Petrov – Popov, Tichonov, Perežogin – Plotnikov, Svitov (A), Kokarev – Averin, Kazionov, Kuzněcov – Šipačev. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodca: Nord, Sjoqvist – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 7200