Nemecko – Švédsko 1:9 (kon.) | Lotyšsko – Fínsko 0:7 (kon.) | Slovensko – Kanada 1:4 (kon.)
SR 18 – Kanada U18 1:4 (kon.) | Rusko – USA 4:3 (kon.)
koniec
Slovensko
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Kanada
cz Štvrtok 18.04.2013, 17:00 • Śajba Arena, Soči/Adler, Rusko. Kapacita: 7 000 míst. • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    51:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    A vzápětí se Kanaďané znovu prosazují. Z mezikruží přesně k tyči mířil SAMUEL MCDOWELL BENNET. Kanadský první útok zůstal po předchozí gólové akci ještě na ledě a hned zaznamenal další trefu. Asistence: Connor McDavid.
     
    51:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    V nepřehledné situaci před brankou se nejlépe zorientoval SAM REINHART, který krátkým švihem zblízka překonal gólmana. Asistence: Connor McDavid.
     
    16:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že z této akce nic nebude, ale lehkou střelou zblízka přece jen CONNOR McDAVID dostal puk za gólmana Godla. Asistence: Josh Morrissey
     
    07:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané celkem brzy vyrovnali po vedoucí trefě soupeře. Puk před branku dostal NICHOLAS RITCHIE a nemýlil se. Asistence: Laurent Dauphin.
     
    03:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a slovenský tým se dostal do vedení. DAVID ŠOLTÉS potáhl kotouč přes celé pásmo až před gólmana, kterého bekhendovou střelou překonal. Bez asistence.

    Martin Pešout

    Góly a asistencie: 4. Šoltés – 8. Ritchie (Dauphin), 17. McDavid (Morrissey), 52. Reinhart (McDavid), 52. Bennet


    Slovensko: Godla (Okolíčaný) – Rosandič, Čerňák, Bacík, Duben, Gula, Sloboda, Holenda, Boboš – Sille, Šoltés, Čehlařík – Horvát, Beťák, Ambroz – Petráš, Varga, Lantoši – Predajnianský, Žilka, Řehák.
    Kanada: Martin (Desroisers) – Heatherington, Bowey, Morin, Morissey, Bigras, Theodore, McKeown – Bennet-McDowell, McDavid, Reinhart – Baptiste, Ritchie, Dauphin – Klimchuk, Gauthier, Nastariuk – Dickinson, Laplante, Garlent.

    Rozhodca: Myer (USA, Romasko (RUS) – McIntyre (USA), Metalnikov (RUS)