Poľsko – Estónsko 5:3 (kon.) | Rumunsko – Litva 2:1 (kon.) | Holandsko – Ukrajina 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Holandsko
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:1)
Ukrajina
cz Štvrtok 18.04.2013, 19:00 • Stadion Družba, Doněck. • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. B
Partner:
     
    62:47
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A je tady konec utkání, který zařídilo nejprve skvělé napadání Torjanyka, který obral o kotouč v rohu De Jonga a následně jej přehrál na OLEGA TYMČENKA a ten sám před Oosterwijkem nezaváhal, poslal kotouč nad beton a ukořistil tak druhý bod navíc pro Ukrajinu! Asistence: Olexander Torjanyk.
     
    29:44
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Velký tlak Ukrajiny končí zaslouženým vyrovnáním! Materjuchin objel branku a nahodil kotouč do skrumáže, kde se nejlépe orientoval OLEG TYMČENKO a tečí srovnává krok! Asistence: Alexander Materjuchin, Oleg Šafarenko.
     
    21:29
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají zpět na dostřel jediné trefy! Arťjom Bondarjev nastřelil kotouč na Oosterwijka, který kotouč neudržel a následně jej do branky doslova dobil ANDREJ MICHNOV, k radosti celé arény Družba. Asistence: Arťjom Bondarjev, Olexander Torjanyk.
     
    18:32
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tohle nečekal nikdo! Průnik naturalizovaného Kanaďana STEVA MASONA mezi třemi bránícími byl opravdu skvostným. Co však bylo ještě pohlednějším? Zakončení. Tulipán se tváří v tvář postavil Napněnkovi, poslal mu kotouč do šibenice a následuje radost! Asistence: Raphael Joly, Nick De Jong.
     
    06:54
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    No a to je studená sprcha pro domácí Ukrajinu, která po řadě šancí inkasuje v oslabení! A to zásluhou krásné individuální akci MITCHE BRUIJSTENA, který vypálil z levého vrcholku kruhu a posílá Tulipány do vedení! Asistence: Ivy van den Heuvel, Kevin Bruijsten.

    Dominik Tobola

    Góly a asistencie: 7. M. Bruijsten (Heuvel, K. Bruijsten), 19. Mason (Joly, De Jong) – 22. Michnov (Bondarjev, Torjanyk), 30. Tymčenko (Materjuchin, Šafarenko), 63. Tymčenko (Torjanyk)


    Holandsko: Oosterwijk (Mollen) – De Jong, van den Velden, Smid, van Iersel, Overweg, Staats – Joly, Potsma, Mason – K. Bruijsten, M. Bruijsten, Demelinne – van Sloun, Wurm, Houkes – van den Heuvel, Natte, Hagemeijer – van Hullen.
    Ukrajina: Napněnko (Jačnyk) – Pobjedonostsev, Ljuftkevič, Polonystskij, Petruchno, Rjabenko, Aleksijuk, Borysenko – Šafarenko, Tymčenko, Materjuchin – Varlamov, Kvytčenko, Blagij – Michnov, Torjanyk, Bondarjev – Zacharenko, Nymenko, Pietrangovskij.

    Rozhodca: Michael Hicks (GBR) – Rene Jensen (DEN), Frederic Monaie (BEL).

    Diváci: 3797