Pittsburgh – Montreal 6:4 (kon.) | Boston – Buffalo 2:3 (0:1 po s.n.) | Calgary – Detroit 3:2 (kon.)
Anaheim – Columbus 2:3 (po pr.)
koniec
Pittsburgh Penguins
6:4 (3:0, 2:2, 1:2)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 18.04.2013, 01:00NHL
Partner:
     
    59:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Fleury ještě na střelu od modré zareagoval a vyrazil jí do strany, odtud však přihrál Desharnais na hůl ANDREIE MARKOVA a ten zkušeně vyčkal a zavěsil do prázdné branky.
    Asistence: David Desharnais, Yannick Weber.
     
    45:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Štěstěna teď stála při domácích. Od modré nahodil na branku lehkou střelu DOUGLAS MURRAY, jeden z obránců Habs touš tečoval a puk proletěl za záda Fleuryho, který již nedokázal zareagovat na změnu směru.
    Asistence: Jarome Iginla.
     
    44:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace Montrealu! Máme zde zápletku rozdíl už jsou pouhé dvě branky! Pacioretty zatáhl touš do útočného pásma, zadovkou našel Desharnaise, ten další krátkou přihrávkou za sebe přihrál GABRIELI DUMONTOVI a ten svižnou střelou pod břevno skóroval.
    Asistence: David Desharnais, Max Pacioretty.
     
    37:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté snižují těsně před koncem druhé části. Postaral se o to ALEX GALCHENYUK skvělou kličkou, kterou nedal Fleurymu nejmenší šanci.
    Asistence: Lars Eller, Travis Moen.
     
    30:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pengs využívají přesilovou hru! Morrow ujel po křídle a vypálil z bodu pro vhazování, Price vyrazil kotouč do strany. Nejrychleji touš dojel BRANDON SUTTER a dorazil ho do branky.
    Asistence: Brendon Morrow, Tyler Kennedy.
     
    27:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek. Zpoza branky přihrával Prust na hokejku BRIANA GIONTY, který propasoval kotouč za záda Fleuryho.
    Asistence: Brandon Prust, Lars Elles.
     
    24:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pokud bude Montreal pokračovat podobným tempem, tak je zralý na ručník! V úniku dva na jednoho přihrál Bennett BRENDENU MORROWOVI, který trefil odkrytou branku a zvýšil tak skóre už na 4:0!
    Asistence: Beau Bennett.
     
    19:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Po pár svižných přihrávkách Pittsburgh rozebral obranu Canadiens. Kunitz před brankou našel volného JAROMA IGINLU, který trefil odkrytou branku.
    Asistence: Chris Kunitz, Kris Letang.
     
    09:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    První branka Habs zaskočila a hosté hráli velmi pasivně. Trest přišel z hole BRENDENA MORROWA, který prostřelil Budaje svižným projektilem do šibenice.
    Asistence: Pascal Dupuis, Craig Adams.
     
    07:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se ujímá vedení! BRANDON SUTTER dostal přihrávku do středního pásma od Niskanena, nabruslil do pásma a střelou přes obránce nedal Budajovi nejmenší šanci!
    Asistence: Matt Niskanen, Kris Letang.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 8. Sutter (Niskanen, Letang), 10. Morrow (Dupuis, Adams), 20. Iginla (Kunitz, Letang), 25. Morrow (Bennett), 31. Sutter (Morrow, Kennedy), 46. Murray (Iginla) – 28. Gionta (Prust, Elles), 38. Galchenyuk (Eller, Moen), 45. Dumont (Desharnais, Pacioretty), 60. Markov (Desharnais, Weber)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Vokoun) – Letang, Orpik, Niskanen, Murray, Despres, Eaton – Iginla, Jokinen, Kunitz – Bennett, Dupuis, Morrow – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass
    Montreal Canadiens: Budaj (20. Price) – Bouillon, Markov, Subban, Gorges, Drewiske, Weber – Gionta, Plekanec, Bourque – Callagher, Desharnais, Pacioretty – Galchenyuk, Eller, Prust – Blunden Halpern, Moen

    Rozhodca: Leggo, Furlatt – Sericolo, Heyer