Olomouc – Chomutov 2:3 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Olomouc
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 – 0:1)
Piráti Chomutov
cz Piatok 05.04.2013, 18:10 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    60:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští rozhodují o osudu utkání! Další střelecký pokus od modré LUKÁŠE PULPÁNA končí za zády olomouckého gólmana. Asistence: Milan Kraft.
     
    56:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští srovnávají pár minut před koncem základní hrací doby průběžný stav! Sikora našel zpoza brány MICHALA DŮRASE, který propálil Kašíka. Asistence: Marek Sikora, Brett Palin.
     
    48:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora otáčí vývoj zápasu a ujímá se vedení! Olomoučtí se dostali do rychlého protiútoku, MICHAL VODNÝ si vyměnil puk s Kolouchem, a první jmenovaný poté přesně propálil Hanuljaka. Asistence: Petr Kolouch.
     
    19:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora srovnává průběžný stav utkání! Hned na úvod přesilovky si vzal puk na modré domácí kapitán JAKUB BARTOŇ a nikým neatakován vypálil bombu, která skončila až za zády bezmocného Hanuljaka. Asistence: Jiří Ondrušek, Lukáš Kucsera.
     
    06:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu úvodní branka zápasu a vedení se ujímají Chomutovští! K překvapení domácích fanoušků se po nahození JAROSLAVA KŮSE z pravého kruhu kotouč neocitl v Kašíkově lapačce, nýbrž až za jeho zády. Pro Kůse to je tak první branka v barážových bojích. Asistence: Martin Rýgl, David Hruška.

    Luděk Stránský

    Góly a asistencie: 20. Bartoň (Ondrušek, Kucsera), 49. Vodný (Kolouch) – 7. Kůs (Rýgl, Hruška), 57. Důras (Sikora, Palin), 61. Pulpán (Kraft)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Kříž, Staněk, Janáček, Valenta, Kadela, Lhotský – Kucharczyk, Kucsera, Selingr – Rác, Kolouch, Vodný – Králík, Řípa, Herman – Diviš, Ministr, Švaňhal.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Řehoř) – Mrázek, Rutta, Palin, Trefný, Stehlík, Rýgl, Bartejs, Pulpán – Jíra, Divíšek, Kubinčák – Šagát, Kraft (C), Káňa – Důras, Sikora, Hromas – Hruška, Kůs, Procházka.

    Rozhodca: Lacina, Šindler – Barvíř, Blümel