Čeljabinsk – Kazaň 5:6 (po pr.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
5:6 (2:1, 2:2, 1:2 - 0:1)
Ak Bars Kazaň
Štvrtok 28.03.2013, 14:00 • Traktor-Arena, Čeljabinsk (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:59
    Na rade je presilová hra pre Čeljabinsk. Na dve plus dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou si odchádza sadnúť Danis Zaripov,
     
    42:29
    Na rade je presilová hra pre hosťujúcu Kazaň. Na dve minúty si z domácich hráčov odchádza sadnúť Razin, ktorý sa previnil držaním.
     
    38:00
    Na rade je ďalšia presilová hra pre domáci Traktor. Na dve minúty si odchádza sadnúť obranca Kazane – Zacharčuk, ktorý sa previnil seknutím domáceho Antipova.
     
    36:08
    Na rade je presilová hra pre Traktor Čeljabinsk. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci obranca Chomitsky.
     
    18:32
    Na rade je prvé vylúčenie v tomto zápase. Na dve minúty si odchádza sadnúť Jevgeny Kuznecov, ktorý sa previnil hákovaním. Kazaň si teda zahrá v početnej výhode.

    Góly a asistencie: 3. Ničuškin (Nesterov), 16. Jakucenja (Vasilčenko, Kontiola), 37. Bulis (Quint, Rjabykin), 40. Bulis (Kuznecov, Čistov), 50. Kontiola (Jakucenja) – 19. Morozov, 25. Kuljaš, 27. Lukojanov (Golubev, Kuljaš), 56. Morozov (Medvedev), 56. Darzinš (Tereščenko), 77. Zaripov (Medvedev)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Šinin, Nesterov – Popov, Glinkin, Antipov ("C") – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Ničuškin, Osnovin, Karpov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornejev, Kuljaš, Medvedev, Zacharčuk, Chomitsky, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov ("C") – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Tereščenko, Petrov – Golubev, Lukojanov, Žerdev.

    Rozhodca: Vjačeslav Bulanov, Sergej Gusev – Alexander Zacharenkov, Alexander Sadovnikov