Čeljabinsk – Kazaň 5:6 (po pr.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
5:6 (2:1, 2:2, 1:2 - 0:1)
Ak Bars Kazaň
Štvrtok 28.03.2013, 14:00 • Traktor-Arena, Čeljabinsk (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Vo veľmi vyrovnanom a najmä ťažkom zápase na ľade čeljabinskej Traktor-Areny napokon Kazaň dokázala zvíťaziť gólom Danisa Zaripova v 17. minúte predĺženia a pripísala si tak do série tretí dôležitý triumf. V tomto zápase však výrazne treba pochváliť oboch gólmanov a v predĺžení najmä Konstantina Barulina, ktorý výrazne podržal svoj tím.

    Po štyroch zápasoch vyhráva Kazaň v sérii už 3:1!

    Séria sa presúva do Kazane, kde sa bude hrať v nedeľu 31. marca 2013 od 14:00 SEČ. Aj tento zápas si budete môcť zhliadnuť na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:03:04)
     
    Koniec zápasu.
     
    76:48
    Kazaň dala gól!
    Hráči Kazane napokon rozhodujú o svojom treťom triumfe v sérii až v predĺžení! Po fantastickej prihrávke z pravej strany od Medvedeva sa k puku na ľavej strane dostal DANIS ZARIPOV, ktorý si položil gólmana Garnetta na ľad a následne ho nekompromisnou delovkou prekonal. Asistenciu si pripisuje Jevgenij Medvedev.
     
    76:24
    Kontiola to tentokrát skúšal bekhendovo z medzikružia, no gólman Barulin aj teraz puk zachytil na svojej výstroji. Na rade je teda vhadzovanie pred bránou Kazane.
     
    75:59
    Kontiola tvrdo pálil z hranice pravého kruhu a jeho delovku stečoval ešte Jakucenja, no gólman Barulin napokon puk zachytil medzi svojími betónmi.
     
    75:28
    Z hranice ľavého kruhu pálil aj Kosticyn, no gólman Barulin zasahovať nemusel. Kosticynova delovka letela len mimo brány hosťujúcej Kazane.
     
    74:58
    Karpov sa dostal do dobrej šance na ľavej strane, no gólman Barulin napokon skvele vykryl strelecký uhol a Belova aj s pukom vytlačil len za kazaňskú bránu.
     
    74:09
    Ničuškin sa dostal k puku na pravom kruhu a tvrdo vystrelil. Gólman Barulin však aj tentokrát puk zachytil na svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    73:48
    Glinkin prenechal puk Popovovi na hranici pravého kruhu, no druhý menovaný sa napokon už k strele nedostal, keďže ho odstavil pozorný kazaňský obranca Nikulin.
     
    73:11
    Z hranice pravého kruhu tentokrát strieľal domáci Jakucenja, no gólman Barulin bol v strehu a puk zachytil na svojej dobre osadenej výstroji.
     
    72:25
    Kuznecov získal dobrú prihrávku od Karpova na ľavej strane a opäť tvrdo pálil, no jeho nekompromisný projektil gólman Barulin zblokoval na ochrannú sieť.
     
    71:59
    Kuznecov sa dostal do fantastickej gólovej šance na ľavej strane, keď jeho prvú strelu gólman Barulin vyrazil, no kazaňský gólman napokon nezaváhal, v správnej chvíli sa premiestnil a puk napokon svojím rozkrokom vyrazil do bezpečia!
     
    71:13
    Karpov sa dostal k odrazenému puku v medzikruží a tvrdo vystrelil, no gólman Barulin zasahovať nemusel, keďže puk letel len mimo jeho brány.
     
    70:43
    Popov tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon bez teču skončila len na ochrannej sieti. Vhadzovať sa teda bude v strednom pásme.
     
    70:08
    Spoza pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Kapanen, no gólman Garnett sa nenechal zahanbiť a puk vyrazil svojou vyrážačkou len na zadný mantinel.
     
    69:50
    Pesonen nahodil puk z ľavej strany na gólmana Garnetta a týmto nahodením vybojoval pre svoj tím aspoň vhadzovanie pred bránou Čeljabinska.
     
    69:17
    Kosticyn ihneď po vhadzovaní nekompromisne strieľal z medzikružia, no jeho delovka skončila len na pravej žŕdke kazaňskej brány, odkiaľ sa puk odrazil von z bránkoviska.
     
    69:05
    Čistov tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Barulin sa nenechal zahanbiť a puk zachytil na svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    68:48
    Kuznecov držal puk napravo od brány hosťujúcej Kazane niekoľko sekúnd a nebezpečne s ním pohyboval zo strany na stranu. Následne sa však hráči Kazane zmocnili puku a predviedli zakázané uvoľnenie.

    Góly a asistencie: 3. Ničuškin (Nesterov), 16. Jakucenja (Vasilčenko, Kontiola), 37. Bulis (Quint, Rjabykin), 40. Bulis (Kuznecov, Čistov), 50. Kontiola (Jakucenja) – 19. Morozov, 25. Kuljaš, 27. Lukojanov (Golubev, Kuljaš), 56. Morozov (Medvedev), 56. Darzinš (Tereščenko), 77. Zaripov (Medvedev)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Katičev, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Šinin, Nesterov – Popov, Glinkin, Antipov ("C") – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kontiola, Jakucenja, Kosticyn – Ničuškin, Osnovin, Karpov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornejev, Kuljaš, Medvedev, Zacharčuk, Chomitsky, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov ("C") – Pesonen, Immonen, Obuchov – Darzinš, Tereščenko, Petrov – Golubev, Lukojanov, Žerdev.

    Rozhodca: Vjačeslav Bulanov, Sergej Gusev – Alexander Zacharenkov, Alexander Sadovnikov