Čeljabinsk – Kazaň 1:0 (po pr.) | D. Moskva – Petrohrad 2:6 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
2:6 (1:0, 1:3, 0:3)
SKA Petrohrad
Streda 27.03.2013, 16:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    30:58
    Petrohradčania majú k dispozícii presilovú hru za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche v podaní Dinama. Tento trest si odchádza odpykať Petružálek.
     
    25:45
    Petrohradčania si vytvorili ofenzívny tlak pred gólmanom Jerjomenkom a napokon si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odišiel sadnúť Derljuk, ktorý sa previnil podrazením.
     
    22:23
    Na rade je aj presilová hra pre Dinamo Moskva. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Dmitry Kalinin.
     
    19:59
    Na rade je ďalšie vylúčenie na strane domáceho Dinama Moskva. Na dve minúty si odchádza sadnúť slovenský obranca Dominik Graňák, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    17:08
    Mosaljov nebezpečne prihrával na Gorovikova, ktorý však už nedokázal trafiť bránu gólmana Ježova. Gorovikov bol následne krosčekovaný Semjonovom, ktorý si za tento faul odnáša dvojminútový trest. Nasleduje prvá presilová hra pre Dinamo.
     
    09:11
    Dinamo sa dostalo do plného počtu, no napokon sa bude opäť vylučovať. Domáci Soin sa tentokrát previnil nedovoleným faulom lakťom.
     
    07:07
    Na rade je prvé vylúčenie v tomto zápase. V početnej výhode si zahrajú hráči Petrohradu, ktorí môžu využiť dvojminútový trest Soina. Ten sa previnil nedovolenými údermi – hrubosťou.

    Góly a asistencie: 14. Kvapil (Petružálek, Gorovikov), 24. Cvetkov (Kokarev) – 33. Dallman (Thoresen, Alexandrov), 35. Varnakov (Kučerjavenko), 38. Arťjuchin (Dallman), 46. Dallman (Makarov, Kučerjavenko), 47. Vorobjov (Martensson), 60. Ramstedt


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (49. Šaryčenkov) – Derljuk, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Gorochov, Mironov, Barancev, Lukin – Soin, Babenko, Konkov – Cvetkov, Kokarev, Petružálek – Gorovikov, Mosaljov, Kvapil – Volkov, Sopin, Kasjančuk.
    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Berdjukov, Semjonov, Pervyšin, Vorobjov, Burdasov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Panarin, Varnakov, Ramstedt – Průcha, Kučerjavenko, Makarov – Fjodorov, Sigarjov, Arťjuchin.

    Rozhodca: Alexej Belov, Sergej Kulakov – Roman Šichanov, Sergej Šeljanin

    Diváci: 8113