Lipt. Mikuláš – HC Slovan 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:1, 2:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 21.03.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga dorastu
Partner:
     
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE ROZHODNUTÉ!!!!!! Liptovský Mikuláš vyhráva dnešné stretnutie po góle obrancu MATEJA BAČU, ktorý po blafáku prekonal Pavlasa. Neskutočné oslavy sa začali po góle. Liptovský Mikuláš tak vyhral tretí semifinálový zápas!
     
    69:40
    Priam neuveriteľné zákroky v podaní Petra Púteca, ktorému teraz tlieskajú diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Najskôr zlikvidoval strelu od modrej do lapačky, z následného buly a zakončenia v podaní hostí úradovala jeho lapačka. Magický záver pre tohto mikulášske brankára.
     
    68:55
    Ďalšia skvelá šanca pre domácich hráčov, pred bránou sa ocitol s pukom na hokejke Sukeľ, jeho pokus zlikvidoval brankár Pavlas, resp. puk mu ostal medzi betónmi.
     
    67:39
    Matúš Sukeľ potiahol puk z vlastného pásma pomedzi troch hráčov súpera, dostal sa aj do útočného pásma, kde krížnou strelou pohrozil na brankára Pavlasa, ktorý si pripisuje úspešný zákrok. Po pár sekundách zakončuje z pravej strany Števuliak, hra sa prerušuje.
     
    65:59
    Perfektná šanca pre hostí, Halama sa dostal do útočného pásma popri mantinely, následne aj nepríjemne zakončil, keď jeho strela minula tesne bránu súpera.
     
    61:32
    Obrovská príležitosť pre domácich hráčov, z pravej strany prihrával na druhú stranu pred bránu Števuliak, do zakončenia sa hlásil Dunčko, ktorý nie najlepšie trafil puk, Pavlas koncom lapačky vyráža!
     
    60:00
    Príjemnú správu pre domácich hráčov oznámila hlásateľka na zimnom štadióne. Liptovský Mikuláš vstupuje do predĺženia dvojminútovou presilovkou po tom čo jeden hráč Slovanu odchádza na trestnú za napadnutie.
     
    58:06
    Tak aj mňa v týchto sekundách dobre posadilo na stoličku v novinárskej časti. Domáci hráči stratili puk vo vlastnom pásme, odovzdali ho nepresnou prihrávkou Halamovi, ktorý spomedzi kruhov vypálil na Púteca, ktorý perfektne na dvakrát zasiahol.
     
    52:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    NEUVERITEĽNÉ MOMENTY! V Liptovskom Mikuláši je opäť vyrovnaný stav po tom ako sa k puku v strednom pásme dostal MIROSLAV STRUŠKA, ktorý spomedzi kruhov vymietol pravý horný rok Pavlasovej brány. Asistencia: Matej Florek.
     
    49:00
    Slovan dáva gól! Hostia idú opäť do vedenia. Rýchly útok hostí, ktorý končí gólom, po tom ako sa po strele nemýlil ANDREJ BEDNÁRIČ. Asistencie: Andrej Roth, Stanislav Krajč.
     
    47:08
    Matúš Sukeľ je tým hráčom, ktorý posiela hru do útočného pásma. Puk sa následne ocitol u Nemca, ktorý následne prihral na Patrika Števuliaka, ktorý mal dobrú možnosť na zakončenie, ale včas ešte zasiahol obranca.
     
    45:57
    Opäť máme vylúčenie na strane hostí, tentokrát Slovan chybuje po zbytočnom vylúčení a to za hru so šiestymi hráčmi.
     
    41:32
    Slovan dal gól!
    JE VYROVNANÉ! Začíname opäť od znovu, po tom ako PATRIK KRATOCHVÍLA po svojom prieniku do útočného pásma vyrovnáva priebeh zápasu strelou pod ľavý horný roh Pútecovej brány. Bez asistencie.
     
    37:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    NEUVERITEĽNÉ!!! Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši to naozaj žije, domáci hráči sa krátko pred koncom druhej tretiny dostavajú do vedenia po góle LUKÁŠA ŽIAKA, ktorý sa dostal pred brankára, kde to po ľahkom blafáku a následnej strele docielil do gólu. Asistencie: Patrik Oško, Matej Bača.
     
    35:16
    Dobrá kombinácia Liptovského Mikuláša v presilovke, po viacerých prihrávkach po modrej sa dostal do zakončenia Pagáčik, ktorý mieril dobre, ale jeho pokus brankár súpera vyrazil.
     
    34:26
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Takáč za napadnutie.
     
    33:33
    Nebezpečný útok súpera! Dunčo síce zachytil puk v útočnom pásme v páde, ale do protiútoku, resp. brejku 2 na 1 sa dostali hráči Slovana, ktorí to v konečnom dôsledku nevyužili, keď v páde zachytil puk obranca.
     
    31:34
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Maier.
     
    31:21
    Dobrá lapačka Petra Púteca podržala domácich hráčov aj tentokrát. Slovan sa dostal do útočného pásma po ľavej strany popri mantinely, krížna strela skončila v lapačke mikulášskeho brankára.
     
    28:26
    Liptovský Mikuláš mohol ísť do vedenia! Perfektne teraz prenikol Lukáš Žiak, ktorý sa bránený obrancom dostal pred bránu súpera, odkiaľ pálil iba do vyrážačky brankára.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1625 divákov. Priam famózne číslo na Slovenské pomery a nie to na dorasteneckú extraligu vážení diváci. NESKUTOČNÁ NÁVŠTEVA V LIPTOVSKOM MIKULÁŠI!
     
    26:00
    Perfektný Matej Bača, tento mladučký obrana s ročníkom narodenia 1995 bol pri zablokovaní strely súpera, následne potiahol puk do útočného pásma, kde obetavo získaval sekundy v oslabení.
     
    24:24
    Vylúčenie na domácej strane, presilovka Slovanu.
     
    23:29
    Perfektný zákrok mladíka v maske, resp. medzi troma žrďami v mikulášskej bráne v podaní Petra Púteca, súpera sa dostal do rýchleho brejku, keď strelou tesne pred brankárom mieril dobre, ale spomínaný mikulášsky brankár strelu vyrazil reflexne betónom.
     
    21:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE VYROVNANÉ!!! Domáci hráči krátko po začatí druhej tretiny, resp. po skončení oslabenia sa Liptáci dočkali vyrovnania, keď spomedzi kruhov nekompromisne zamieril do dolného rohu MICHAL KABÁČ. Asistencie: Matej Florek, Miroslav Struška.
     
    19:14
    Tak teraz si môžu domáci hráči, ale i fanúšikovia naozaj vydýchnuť, pretože hlavný rozhodca po nahodenom puku a následnou strelou pred bránou, ktorá skončila gólom roztiahol ruky. Gól padol pri vysokej hokejke.
     
    19:10
    V závere stretnutia odchádza na trestnú lavicu obranca domácich Jakub Nemec.
     
    15:10
    Viacero divákov tieto šance postavili zrejme zo sedadiel. Slovan nepríjemne vystrelil dva či trikrát, keď všetky tieto pokusy zblokovala obrana.
     
    09:07
    Perfektný tlak si teraz vypracovali domáci hráči, najskôr nebezpečne pred brankárom zakončoval obranca Bača, vzápätí prišli dva nebezpečné zakončenia z krajov, ktoré však obrana súpera zvládla.
     
    07:46
    Dočkali sme sa aj prvého vylúčenia, na trestnú odchádza Bednárik.
     
    06:22
    Slovan dal gól!
    Hostia idú v úvode zápasu do vedenia, po tom ako Liptáci stratili puk v strednom pásme následne Patrik Kratochvíla potiahol puk po pravej strane, odkiaľ prihral pred bránu na MARKA HALAMA, ktorý sa z dorážky nemýlil. Asistencia: Patrik Kratochvíla.
     
    00:54
    Obrovská šanca v úvode zápasu pre domácich hráčov, tí si ho tak povediac vyprodukovali hneď z prvej šance, keď nahodený puk vyrazil pred seba brankár, následne Dunčko tesne minul bránu.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Kabáč (Florek, Struška), 38. Žiak (Oško, Bača), 53. Struška (Florek), ?. Bača – 7. Halama (Kratochvíla), 42. Kratochvíla, 49. Bednárič (Roth, Krajč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Sitek, Pavlikovský, Florek, Laučík, Žiak, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie.
    HC Slovan Bratislava: Pavlas - Danišovský, Jurkovič, Valko, Krajč, Bednarič, Bílik, Bednárik, Javorek, Ficel, Maroš, Kuzmín, Halama, Kratochvíla, Vadovič, Takáč, Roth, Kundrát (C), Fetkovič, Majer, Sloboda.

    Rozhodca: Orolin, Snášel, Bednár.