Lipt. Mikuláš – HC Slovan 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:1, 2:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 21.03.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga dorastu
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Zdravím všetkých priaznivcov športu, hlavne toho hokejového. Už o pár minút nám začne tretí semifinálový zápas medzi Liptovským Mikulášom a Slovanom Bratislava.

    Na úvod si dovolíme spomenúť, že iba portál onlajny.eu Vám prinesú tento zápas naživo obohatený rýchlymi a spoľahlivými príspevkami, o ktoré sa postará tradičný mikulášsky komentátor Tomáš Batiz.

    Vyrovnaná séria na, ktorú sa azda teší každý divák. Slovan mal kvôli lepšiemu postaveniu v tabuľke možnosť dvoch domácich úvodných zápasov v semifinále, ktoré pred vlastnými divákmi nevyužil tak ako by sa očakávalo. Hneď v nedeľňajšom vystúpení sa v sérii ujal vedenia Liptovský Mikuláš, ktorý tak zdolal súpera zo západu 2:1."V tomto zápase sme hrali veľmi dobre a trpezlivo. Vychádzali sme z kvalitnej defenzívy a veľmi dobre nám chytal brankár Pútec. Tou trpezlivou hrou sa nám podaril dať ešte jeden gól navrch a to stretnutie sme vyhrali,"informoval krátko po zápase tréner Liptovského Mikuláša Pavol Paukovček.

    V druhom vzájomnom zápase play-off sa pokračovala na zimnom štadióne v Bratislave. Liptovský Mikuláš sa dostal do vedenia po dobrej strele od modrej v podaní obrancu Pagáčika. Slovan však dokázal vstreliť najskôr vyrovnávajúci gól, následne aj zvýšil na 2:1 po góle Kratochvílu. Veľká dráma pokračovala aj minútu pred koncom, keď po strele Baču tečoval puk pred brankárom Struška, ktorý tak vyrovnal stav stretnutia na 2:2. V predĺžený sa veľa šancí nezrodilo, hral sa opatrný hokej, ktorý skončil až pri samostatných nájazdoch. Pre Liptákov to vyzeralo veľmi nádejne, keď v samostatných nájazdoch viedli 2:1 po premenených pokusoch Lištiaka a M.Sukeľa. O tom, že séria sa vyrovná rozhodol Kratochvíla, ktorý najskôr vyrovnal dôležitým gólom v nájazdoch na 2:2, následne sa po pár neúspešných pokusoch na oboch stranách pripísal o výhru, keď Forsbergovou kľučkou rozhodol o výhre Slovanu. „V tomto zápase mal súper možno trochu navrch, je to však podmienené aj tým, že máme strašne úzky káder. Špirkovi v prvom stretnutí zlomili ruku, a kedže nemáme náhradu za tohto hráča, hráme na piatich obrancov. Táto skutočnosť určite poznačila výsledok zápasu. Chlapci vydali zo seba všetko a chceli zabojovať o výsledok. V predľžení sme mali veľkú šancu, ale nedali sme gól a nájazdy sú už vabank. Prehrali sme, ale snahu mojim chlapcom nemožno uprieť," uviedol tesne po zápase tréner Liptovského Mikuláša.

    Dnes sú však všetky karty hodené na ľade Liptovského Mikuláša, kde sa očakáva veľká divácka kulisa, ktorá bude perlou nad samotným dobrým hokejom, ktorý sa dnes očakáva.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Sitek, Pavlikovský, Florek, Laučík, Žiak, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie.

    HC Slovan Bratislava: Pavlas - Danišovský, Jurkovič, Valko, Krajč, Bednarič, Bílik, Bednárik, Javorek, Ficel, Maroš, Kuzmín, Halama, Kratochvíla, Vadovič, Takáč, Roth, Kundrát (C), Fetkovič, Majer, Sloboda.

    Rozhodca: Orolin, Snášel, Bednár. .
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:09
    Ihneď po buly sa hostia dostali do útočného pásma, hrozivý útok, ktorý tak vyzeral z prvého pohľadu neskončil ničím výrazným, Liptovský Mikuláš ide tak do prvého útoku.
     
    00:54
    Obrovská šanca v úvode zápasu pre domácich hráčov, tí si ho tak povediac vyprodukovali hneď z prvej šance, keď nahodený puk vyrazil pred seba brankár, následne Dunčko tesne minul bránu.
     
    02:18
    Hra sa na teraz spomalila, Liptovský Mikuláš stratil puk v útočnom pásme z čoho ide Slovan do útoku, Prechod hostí popri mantinely bol zavŕšený strelou Fetkoviča, ktorý mieril iba do lapačky Púteca.
     
    02:46
    Domácim hráčom na teraz opäť nevyšiel prechod do útočného pásma, puk však stratili, ale následne sa im po zlej rozohrávke vrátil späť na hokejky.
     
    03:29
    Hra sa nám presunie do obranného pásma Liptovského Mikuláša, keď Pagáčikovi nevyšla prihrávka od mantinelu, ktorá prešla všetkými čiarami.
     
    03:40
    Po buly domáci hráči chceli rýchlo zaútočiť, Sukeľ sa dostal s pukom medzi kruhy, ale tam bol dobre odstavený obrancom, ktorý mu tak zabránil k zakončeniu. Po niekoľkých sekundách Liptáci nahodili puk, ten však minul bránu.
     
    04:28
    Oba tímy striedajú. Slovan začína s útokom za vlastnou bránou, ktorý dovŕšil až do útočného pásma, ale za bránou to tentokrát dobre zvládol Matejovie, ktorý vyhodil puk o mantinel.
     
    05:19
    Hrozivý útok domácich hráčov. Žiak sa predral obetavo predral do útočného pásma, bránení obrancom prihral puk na Strušku, ktorý si ešte chcel obhodiť obrancu, ale to sa mu nepodarilo.
     
    05:57
    Dianie na ľadovej ploche sa nám opäť presunulo do obranného pásma domácich. Buly vyhrali Liptáci po chvíli postupovali aj do útoku, lenže puk stratili v strednom pásme.
     
    06:22
    Slovan dal gól!
    Hostia idú v úvode zápasu do vedenia, po tom ako Liptáci stratili puk v strednom pásme následne Patrik Kratochvíla potiahol puk po pravej strane, odkiaľ prihral pred bránu na MARKA HALAMA, ktorý sa z dorážky nemýlil. Asistencia: Patrik Kratochvíla.
     
    07:36
    Slovan bol síce v útočnom pásme, ale tam stratil puk z čoho idú domáci hráči do rýchleho brejku.
     
    07:46
    Dočkali sme sa aj prvého vylúčenia, na trestnú odchádza Bednárik.
     
    08:10
    V úvode presilovky ostali domáci hráči v útočnom pásme, pár krát si vymenili puk po modrej čiare, po chvíli zakončoval od modrej Bača, ktorého pokus minul bránu súpera.
     
    09:07
    Perfektný tlak si teraz vypracovali domáci hráči, najskôr nebezpečne pred brankárom zakončoval obranca Bača, vzápätí prišli dva nebezpečné zakončenia z krajov, ktoré však obrana súpera zvládla.
     
    09:44
    Liptovský Mikuláš naďalej v útočnom pásme, krátkymi prihrávkami hľadá medzeru v obrane súpera.
     
    10:05
    Pár sekúnd nám už pokračuje hra 5 na 5, aktuálne sú s pukom v obrannom pásme domáci hráči, tí ešte počkajú na striedanie na oboch stranách.
     
    11:03
    Tentokrát sú to hráči Slovanu, ktorí tak povediac zovreli súpera v pásme. Ich zakončenia z pravej strany však dokázala obrana súpera dokonale ubrániť.
     
    12:01
    Dva útoky na oboch stranách, najskôr skúšal kľučkami preniknúť pred bránu Matúš Sukeľ, po chvíli ako tento útočník stratil puk prišla šanca pre Slovan, aj tá neskončila na teraz nejak úspešne, keď ich hráč stroskotal na obrane.
     
    12:45
    Po buly v útočnom pásme Slovanu ostáva puk na hokejkách domácich hráčov, tí sa už dostali do pásma súpera, ale tam na teraz nespôsobili nejaký väčší tlak, ktorý by mohol priniesť gól.
     
    13:37
    Dobrá kombinačná hra Slovanu, ktorá začala v strednom pásme, na pár prihrávok sa hostia dostali do zakončenia, keď tou finálnou strelou sa prezentoval Maier, ktorý páli vysoko nad.
     
    14:40
    Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, za bránou to skúšal šikovne Patrik Števuliak, ktorý vybojoval puk, následne ho prihrával pred bránu, kde si to všetko postrážil brankár Pavlas.
     
    14:57
    Buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša, hra sa presunula na modrú čiaru, následne sa do zakončenia pred bránou dostal Dunčko, ktorý z otočky pálil do betónu brankára.
     
    15:10
    Viacero divákov tieto šance postavili zrejme zo sedadiel. Slovan nepríjemne vystrelil dva či trikrát, keď všetky tieto pokusy zblokovala obrana.
     
    16:30
    Dobrá šanca na druhej strane, Liptovský Mikuláš prenikol do útočného pásma, prihrávka z pravej strany na Matúša Sukeľa, ktorý strelou z prvej mieril iba do betónov brankára.
     
    17:21
    Aj po pár sekundách robí problémy v obrannom pásme Slovana prvá útočná formácia Liptovského Mikuláša. Opäť je to Matúš Sukeľ, ktorý prenikol stredom, následne aj zakončil, lenže jeho pokus mieril iba na brankára Pavlasa.
     
    18:21
    V záverečných sekundách sa puk nahadzuje zo strany na stranu. V týchto chvíľach sa nachádza v pásme hostí.
     
    19:10
    V závere stretnutia odchádza na trestnú lavicu obranca domácich Jakub Nemec.
     
    19:14
    Tak teraz si môžu domáci hráči, ale i fanúšikovia naozaj vydýchnuť, pretože hlavný rozhodca po nahodenom puku a následnou strelou pred bránou, ktorá skončila gólom roztiahol ruky. Gól padol pri vysokej hokejke.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Práve sa nám skončila prvá tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Slovanom Bratislava výsledkom 0:1. Aktuálny priebeh zápasu zodpovedá aj vyrovnanej sérii. Liptovský Mikuláš mal v úvode pár dobrých šancí, ale nie nedokázal premeniť, na čo sa súper dostal do vedenia v 7. minúte po góle Hamalu. V ostatných minútach zápasu až do samotného záveru sa hral vyrovnaný hokej, i keď navrch mali domáci, ktorí však svoje šance nedokázali premeniť.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    21:03
    V úvode druhej tretiny pokračuje presilovky Slovanu. Hostia sa hneď z prvého útoku dostali do zakončenia, ale to zlikvidoval brankár Pútec. Dobré sekundy zdržali Liptáci po následnom útoku, keď si zabezpečili buly.
     
    21:13
    Aj naďalej pokračuje v útočnom pásme Liptovského Mikuláš, v týchto chvíľach sa vhadzuje.
     
    21:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE VYROVNANÉ!!! Domáci hráči krátko po začatí druhej tretiny, resp. po skončení oslabenia sa Liptáci dočkali vyrovnania, keď spomedzi kruhov nekompromisne zamieril do dolného rohu MICHAL KABÁČ. Asistencie: Matej Florek, Miroslav Struška.
     
    23:29
    Perfektný zákrok mladíka v maske, resp. medzi troma žrďami v mikulášskej bráne v podaní Petra Púteca, súpera sa dostal do rýchleho brejku, keď strelou tesne pred brankárom mieril dobre, ale spomínaný mikulášsky brankár strelu vyrazil reflexne betónom.
     
    24:15
    Liptovský Mikuláš je na teraz v útočnom pásme, puk po mantinely poslal za bránu Florek, ktorý tak povediac je na začiatku presilovky hostí, po tom ako ho pri mantinely napadol súpera.
     
    24:24
    Vylúčenie na domácej strane, presilovka Slovanu.
     
    25:10
    Dobré tlaky si produkujú hostia, tí zatiaľ iba kombinujú v pásme súpera.
     
    26:00
    Perfektný Matej Bača, tento mladučký obrana s ročníkom narodenia 1995 bol pri zablokovaní strely súpera, následne potiahol puk do útočného pásma, kde obetavo získaval sekundy v oslabení.
     
    26:58
    Hra nám už pokračuje 5 na 5, aktuálne sú pri puku domáci hráči, ktorý nahodili puk zo stredného pásma, na čo reagoval brankár Pavlas, ktorý ho radšej zakryl pod svoju vyrážačku.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1625 divákov. Priam famózne číslo na Slovenské pomery a nie to na dorasteneckú extraligu vážení diváci. NESKUTOČNÁ NÁVŠTEVA V LIPTOVSKOM MIKULÁŠI!
     
    28:05
    Hra sa nám presúva do stredného pásma, po tom ako rozhodca odpískal ofsajd domácim hráčom.
     
    28:26
    Liptovský Mikuláš mohol ísť do vedenia! Perfektne teraz prenikol Lukáš Žiak, ktorý sa bránený obrancom dostal pred bránu súpera, odkiaľ pálil iba do vyrážačky brankára.
     
    29:12
    Neuveriteľná atmosféra na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, pripomínam, že toto stretnutie sleduje 1625 divákov!
     
    29:39
    Hra sa opäť prerušila. Tento krát sa v ofsajde ocitli hráči súpera. Buly v strednom pásme.
     
    29:47
    Ihneď po buly sa Liptovský Mikuláš dostal do útočného pásma, veľkú zásluhu má na tom aj Michal Kabáč, ktorý bránený dvoma obrancami potiahol puk popri mantinely.
     
    30:33
    Pohrozili aj hráči Slovana, konkrétne po rýchlom vstupe do útočného pásma vystrelil Maier, ktorý prízemnou strelou mieril mimo.
     
    31:21
    Dobrá lapačka Petra Púteca podržala domácich hráčov aj tentokrát. Slovan sa dostal do útočného pásma po ľavej strany popri mantinely, krížna strela skončila v lapačke mikulášskeho brankára.
     
    31:34
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Maier.
     
    31:51
    Ihneď po začatí presilovky sa domáci hráči dostavajú do dobrej streleckej možnosti, pokus Baču vyrazil betónom brankár Pavlas.
     
    32:26
    Slovan sa v tomto oslabení veľmi dobre bráni, dokázal puk viackrát vyhodiť cez všetky čiary!
     
    32:49
    V týchto sekundách to dobre skúšal Dunčko, ktorý si získal puk pri mantinely, dostal sa aj do zakončenia, keď jeho strela skončila na betóne brankára.
     
    33:33
    Nebezpečný útok súpera! Dunčo síce zachytil puk v útočnom pásme v páde, ale do protiútoku, resp. brejku 2 na 1 sa dostali hráči Slovana, ktorí to v konečnom dôsledku nevyužili, keď v páde zachytil puk obranca.
     
    33:55
    Hra sa nám presúva do obranného pásma Slovana! Po buly sa dostali do zakončenia domáci hráči, konkrétne od modrej vystrelil Matejovie. Brankár Pavlas opäť zasahuje a podržal puk. Oba tímy striedajú.
     
    34:07
    Florek po buly vybojoval puk pre Kabáča, ten z ľavej strany vystrelil strelou zápästím, ale jeho pokus preletel ponad bránu, následne sa do útočného pásma súpera dostávajú hráči Slovanu.
     
    34:26
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Takáč za napadnutie.
     
    34:28
    Po buly v útočnom pásme sa Slovanu podarilo vyhodiť puk, Liptovský Mikuláš tak začína akciu z vlastného pásma.
     
    35:16
    Dobrá kombinácia Liptovského Mikuláša v presilovke, po viacerých prihrávkach po modrej sa dostal do zakončenia Pagáčik, ktorý mieril dobre, ale jeho pokus brankár súpera vyrazil.
     
    36:07
    Domáci hráči hrozia aj po niekoľkých sekundách, pár prihrávok a strela Kabáča, ktorý skončila na pravom betóne Pavlasa.
     
    37:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    NEUVERITEĽNÉ!!! Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši to naozaj žije, domáci hráči sa krátko pred koncom druhej tretiny dostavajú do vedenia po góle LUKÁŠA ŽIAKA, ktorý sa dostal pred brankára, kde to po ľahkom blafáku a následnej strele docielil do gólu. Asistencie: Patrik Oško, Matej Bača.
     
    37:58
    Perfektná atmosféra a hlavne dobrí domáci fanúšikovia, ktorí podporujú domácich hráčov k ďalšiemu gólu. Hra sa nám v týchto sekundách prerušila, vhadzuje sa v útočnom pásme Slovana.
     
    39:00
    Minúta do konca druhej tretiny, Liptovský Mikuláš stratil puk v útočnom pásme, z čoho idú do útoku hráči Slovanu, tí sa dostali aj do zakončenia, ale pokus z ľavej strany pokryl brankár Pútec.
     
    39:13
    Pokračujeme tak buly v obrannom pásme Liptovského Mikuláša. Hra bola na pár sekúnd prerušená, keď rozhodcovia ešte niečo vysvetľovali za bránou domácich hráčom.
     
    39:44
    Záverečné sekundy druhej tretiny. Liptovský Mikuláš je v útočnom pásme, po tom ako vyhral buly Struška.
     
    39:52
    Posledné sekundy zápasu, rýchly útok z vlastného pásma v podaní hostí, tí prešli hlavne popri mantinely na ľavej strane a dostali sa aj do zakončenia, ktoré opäť pokryl brankár Pútec.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Skončila sa nám druhá tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Slovanom výsledkom 2:0. Výsledok hovorí azda za všetko, domáci hráči boli určite lepším mužstvom v druhej časti hry, v ktorej si pripísali dva góly, čím sa dostali aj do vedenia 2:1. Úvodný gól domácich hráčov vstrelil v 22. minúte Kabáč, ktorý sa spomedzi kruhov nemýlil. Druhý presný zásah pridal Žiak, ktorý po blafáku prekonal Pavlasa.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:11
    Začala sa nám tretia tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Slovanom Bratislava, hostia sa v úvode dostali do útočného pásma, ale nahodený puk nespôsobil nejaké veľké problémy.
     
    41:03
    V týchto sekundách je v pásme súpera opäť Slovan, ten vystrelil spomedzi kruhov, lenže pokus jedného z hráčov strečoval obranca na ochrannú sieť.
     
    41:32
    Slovan dal gól!
    JE VYROVNANÉ! Začíname opäť od znovu, po tom ako PATRIK KRATOCHVÍLA po svojom prieniku do útočného pásma vyrovnáva priebeh zápasu strelou pod ľavý horný roh Pútecovej brány. Bez asistencie.
     
    41:37
    Po vyhratom buly v obrannom pásme Liptovského pása Bača nadzoval puk o mantinel, vzápätí si skoro Liptáci sami uškodili, keď stratili puk vo vlastnom pásme, ale všetko nakoniec riešil najstarší muž v zadných radoch Matej Bača.
     
    42:53
    Patrik Števuliak bojoval o puk pri mantinely v útočnom pásme, jeho snaženia sa vyplatilo, keď sa k puku následne dostal na modrej čiare Nemec, ktorý tvrdou strelou z prvej minul bránu.
     
    43:15
    Po buly v útočnom pásme hostia vyhodili puk do pásma súpera, vzápätí sa o niečo pokúsili domáci hráči, ale ani ich útok neskončil gólom, resp. ani strelou na bránu.
     
    44:22
    To čo sa teraz nepáčilo Slovanistom je verdikt rozhodcu, ktorý na teraz odpískal ofsajd Halamovi.
     
    44:55
    Hra sa nám presúva zo strany na stranu, tentokrát sú v útočnom pásme domáci hráči, ktorí zakončili dva krát od modrej, ale ani jeden z pokusov neohrozil brankára Pavlasa.
     
    45:26
    Po tom ako prihrávka zo stredného pásma súpera skončila za bránou Slovanu budú rozohrávať práve hostia, tí sa s pukom dostali do stredného pásma, ale tam taktiež zaváhali a stratili puk.
     
    45:57
    Opäť máme vylúčenie na strane hostí, tentokrát Slovan chybuje po zbytočnom vylúčení a to za hru so šiestymi hráčmi.
     
    46:04
    Dobrá strela v úvode presilovky v podaní Mateja Baču, ten si to pripravil dobre na strelu a svojim následným pokusom minul bránu súpera, len veľmi tesne. Brankár Pavlas sa len obzrel za chrbát či mu puk nejak neprešiel ponad lapačku.
     
    47:08
    Matúš Sukeľ je tým hráčom, ktorý posiela hru do útočného pásma. Puk sa následne ocitol u Nemca, ktorý následne prihral na Patrika Števuliaka, ktorý mal dobrú možnosť na zakončenie, ale včas ešte zasiahol obranca.
     
    48:14
    Hra sa nám na teraz prerušuje, pri mantinely ostal ležať jeden z hráčov hostí. Rozhodcovia ešte odnášajú na striedačku zlomené časti Števuliakovej hokejky.
     
    Ospravedlňujeme sa, máme technické problémy. Na odstránení poruchy pracujeme.
     
    49:00
    Slovan dáva gól! Hostia idú opäť do vedenia. Rýchly útok hostí, ktorý končí gólom, po tom ako sa po strele nemýlil ANDREJ BEDNÁRIČ. Asistencie: Andrej Roth, Stanislav Krajč.
     
    52:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    NEUVERITEĽNÉ MOMENTY! V Liptovskom Mikuláši je opäť vyrovnaný stav po tom ako sa k puku v strednom pásme dostal MIROSLAV STRUŠKA, ktorý spomedzi kruhov vymietol pravý horný rok Pavlasovej brány. Asistencia: Matej Florek.
     
    53:29
    Slovan je v pásme súpera, nahodený puk však zachytil Bača, ktorý následne rozohráva útočnú akciu domácich hráčov.
     
    54:06
    Tentokrát si nerozumeli hráči Slovanu. Tí síce prenikali do útočného pásma, ale prihrávka od mantinelu pristála rovno na hokejke Žiakovi, ktorý následne svojou strelou vybojoval buly v útočnom pásme.
     
    55:12
    Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši to naozaj žije, aktuálne si domáci hráči vybrali buly v útočnom pásme, následne sa o zakončenie od modrej postaral Bača, ktorý tesne minul bránu.
     
    57:19
    Samotný záver stretnutia je naozaj strhujúci, Liptovský Mikuláš je v týchto sekundách v útočnom pásme, od modrej to skúšal Nemec, ale jeho pokus stečovala obrana súpera do bezpečia. Následne sa hra presunula do stredného pásma.
     
    58:06
    Tak aj mňa v týchto sekundách dobre posadilo na stoličku v novinárskej časti. Domáci hráči stratili puk vo vlastnom pásme, odovzdali ho nepresnou prihrávkou Halamovi, ktorý spomedzi kruhov vypálil na Púteca, ktorý perfektne na dvakrát zasiahol.
     
    59:04
    Záverečné sekundy zápasu, Florek postupuje do útoku po pravej strane, snaží sa niečo vymyslieť, ale zakončil strelou, ktorú vyrazil ľavým betónom brankár Pavlas.
     
    59:53
    Liptovský Mikuláš si vybojoval vo vlastnom pásme krátko pred koncom tretej tretiny puk, Kabáč postupoval do útoku, snažil sa niečo vymyslieť, ale vzápätí rozhodca odpísal ofsajd. Vhadzuje sa tak v strednom pásme súpera.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    60:00
    Príjemnú správu pre domácich hráčov oznámila hlásateľka na zimnom štadióne. Liptovský Mikuláš vstupuje do predĺženia dvojminútovou presilovkou po tom čo jeden hráč Slovanu odchádza na trestnú za napadnutie.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:15
    Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, zakončenie Pagáčika od modrej pokryl brankár.
     
    60:15
    Po zákroku brankára hostí ostáva Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, po buly podobná situácia ako v posledných sekundách. Števuliak prihráva na Pagáčika, ktorý od modrej páli do brankára.
     
    61:32
    Obrovská príležitosť pre domácich hráčov, z pravej strany prihrával na druhú stranu pred bránu Števuliak, do zakončenia sa hlásil Dunčko, ktorý nie najlepšie trafil puk, Pavlas koncom lapačky vyráža!
     
    62:14
    Slovan teraz postupuje do útoku, za bránou však dobre zatlačil súpera Pagáčik, následne sa k nemu pridali ďalší spoluhráči a hráči súpera, ktorí tak stopli hru.
     
    64:12
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, tam však nezakončil na bránu, z čoho ide do útoku Slovan, ani ten nezakončil, následne sa zo stredného pásma dostal do útoku za cenu ofsajdu. Hra je prerušená.
     
    65:13
    Pagáčik teraz nahadzoval puk od mantinelu, jeho pokus však vyčítal súper, ktorý mu včas zobral puk.
     
    65:59
    Perfektná šanca pre hostí, Halama sa dostal do útočného pásma popri mantinely, následne aj nepríjemne zakončil, keď jeho strela minula tesne bránu súpera.
     
    66:31
    Puk sa teraz menil na oboch stranách, následne sa Slovan dostal do útočného pásma, kde opäť Marko Halama zakončoval, tentokrát si úspešný zákrok pripisuje brankár Pútec.
     
    67:11
    Liptovský Mikuláš postupuje do útoku, následne zo stredného pásma nahadzuje Žiak a oba tímy striedajú.
     
    67:39
    Matúš Sukeľ potiahol puk z vlastného pásma pomedzi troch hráčov súpera, dostal sa aj do útočného pásma, kde krížnou strelou pohrozil na brankára Pavlasa, ktorý si pripisuje úspešný zákrok. Po pár sekundách zakončuje z pravej strany Števuliak, hra sa prerušuje.
     
    68:01
    Ani na teraz to nie je gól, Struška postupoval do útočného pásma, jeho zakončenia z pravej strany minulo bránu súpera.
     
    68:15
    Veľmi napínavý zápas, resp. záver predĺženia. Tentokrát prenikli do útoku hráči Slovanu, tí najskôr zakončili do obrancu Baču, následný pokus zlikvidoval brankár Pútec.
     
    68:55
    Ďalšia skvelá šanca pre domácich hráčov, pred bránou sa ocitol s pukom na hokejke Sukeľ, jeho pokus zlikvidoval brankár Pavlas, resp. puk mu ostal medzi betónmi.
     
    69:30
    Posledné sekundy predĺženia! Liptovský Mikuláš teraz vyhodil puk cez všetky čiary, takže záver sa zrejme odohrá v pásme domácich, kde sa bude za pár sekúnd vhadzovať.
     
    69:40
    Priam neuveriteľné zákroky v podaní Petra Púteca, ktorému teraz tlieskajú diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Najskôr zlikvidoval strelu od modrej do lapačky, z následného buly a zakončenia v podaní hostí úradovala jeho lapačka. Magický záver pre tohto mikulášske brankára.
     
    70:00
    Predĺženie skončilo.
     
    Slovan Bratislava bude začínať samostatné nájazdy.
     
    Ako prvý ide hráč Slovana, čiže kapitán mužstva Kundrát!
     
    PETER PÚTEC je úspešný!
     
    Za domácich je to taktiež kapitán, Patrik Števuliak sa už rozbieha s pukom, jeho pokus skončil na betónoch Pavlasa.
     
    Pútec je opäť úspešný aj po nájazde Holomu, ktorý zlyhal na brankárovi.
     
    Na domácej strane Sukeľ neúspešný!
     
    Fantázia v pohybe! Peter Pútec je opäť úspešný!
     
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE ROZHODNUTÉ!!!!!! Liptovský Mikuláš vyhráva dnešné stretnutie po góle obrancu MATEJA BAČU, ktorý po blafáku prekonal Pavlasa. Neskutočné oslavy sa začali po góle. Liptovský Mikuláš tak vyhral tretí semifinálový zápas!
     
    Koniec zápasu. (19:46:20)

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Kabáč (Florek, Struška), 38. Žiak (Oško, Bača), 53. Struška (Florek), ?. Bača – 7. Halama (Kratochvíla), 42. Kratochvíla, 49. Bednárič (Roth, Krajč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Sitek, Pavlikovský, Florek, Laučík, Žiak, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie.
    HC Slovan Bratislava: Pavlas - Danišovský, Jurkovič, Valko, Krajč, Bednarič, Bílik, Bednárik, Javorek, Ficel, Maroš, Kuzmín, Halama, Kratochvíla, Vadovič, Takáč, Roth, Kundrát (C), Fetkovič, Majer, Sloboda.

    Rozhodca: Orolin, Snášel, Bednár.