Lipt. Mikuláš – HC Slovan 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:1, 2:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 21.03.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga dorastu
Partner:
     
    Koniec zápasu. (19:46:20)
     
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE ROZHODNUTÉ!!!!!! Liptovský Mikuláš vyhráva dnešné stretnutie po góle obrancu MATEJA BAČU, ktorý po blafáku prekonal Pavlasa. Neskutočné oslavy sa začali po góle. Liptovský Mikuláš tak vyhral tretí semifinálový zápas!
     
    Fantázia v pohybe! Peter Pútec je opäť úspešný!
     
    Na domácej strane Sukeľ neúspešný!
     
    Pútec je opäť úspešný aj po nájazde Holomu, ktorý zlyhal na brankárovi.
     
    Za domácich je to taktiež kapitán, Patrik Števuliak sa už rozbieha s pukom, jeho pokus skončil na betónoch Pavlasa.
     
    PETER PÚTEC je úspešný!
     
    Ako prvý ide hráč Slovana, čiže kapitán mužstva Kundrát!
     
    Slovan Bratislava bude začínať samostatné nájazdy.
     
    70:00
    Predĺženie skončilo.
     
    69:40
    Priam neuveriteľné zákroky v podaní Petra Púteca, ktorému teraz tlieskajú diváci na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Najskôr zlikvidoval strelu od modrej do lapačky, z následného buly a zakončenia v podaní hostí úradovala jeho lapačka. Magický záver pre tohto mikulášske brankára.
     
    69:30
    Posledné sekundy predĺženia! Liptovský Mikuláš teraz vyhodil puk cez všetky čiary, takže záver sa zrejme odohrá v pásme domácich, kde sa bude za pár sekúnd vhadzovať.
     
    68:55
    Ďalšia skvelá šanca pre domácich hráčov, pred bránou sa ocitol s pukom na hokejke Sukeľ, jeho pokus zlikvidoval brankár Pavlas, resp. puk mu ostal medzi betónmi.
     
    68:15
    Veľmi napínavý zápas, resp. záver predĺženia. Tentokrát prenikli do útoku hráči Slovanu, tí najskôr zakončili do obrancu Baču, následný pokus zlikvidoval brankár Pútec.
     
    68:01
    Ani na teraz to nie je gól, Struška postupoval do útočného pásma, jeho zakončenia z pravej strany minulo bránu súpera.
     
    67:39
    Matúš Sukeľ potiahol puk z vlastného pásma pomedzi troch hráčov súpera, dostal sa aj do útočného pásma, kde krížnou strelou pohrozil na brankára Pavlasa, ktorý si pripisuje úspešný zákrok. Po pár sekundách zakončuje z pravej strany Števuliak, hra sa prerušuje.
     
    67:11
    Liptovský Mikuláš postupuje do útoku, následne zo stredného pásma nahadzuje Žiak a oba tímy striedajú.
     
    66:31
    Puk sa teraz menil na oboch stranách, následne sa Slovan dostal do útočného pásma, kde opäť Marko Halama zakončoval, tentokrát si úspešný zákrok pripisuje brankár Pútec.
     
    65:59
    Perfektná šanca pre hostí, Halama sa dostal do útočného pásma popri mantinely, následne aj nepríjemne zakončil, keď jeho strela minula tesne bránu súpera.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Kabáč (Florek, Struška), 38. Žiak (Oško, Bača), 53. Struška (Florek), ?. Bača – 7. Halama (Kratochvíla), 42. Kratochvíla, 49. Bednárič (Roth, Krajč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Sitek, Pavlikovský, Florek, Laučík, Žiak, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie.
    HC Slovan Bratislava: Pavlas - Danišovský, Jurkovič, Valko, Krajč, Bednarič, Bílik, Bednárik, Javorek, Ficel, Maroš, Kuzmín, Halama, Kratochvíla, Vadovič, Takáč, Roth, Kundrát (C), Fetkovič, Majer, Sloboda.

    Rozhodca: Orolin, Snášel, Bednár.