Lipt. Mikuláš – HC Slovan 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:1, 2:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 21.03.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga dorastu
Partner:
     
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE ROZHODNUTÉ!!!!!! Liptovský Mikuláš vyhráva dnešné stretnutie po góle obrancu MATEJA BAČU, ktorý po blafáku prekonal Pavlasa. Neskutočné oslavy sa začali po góle. Liptovský Mikuláš tak vyhral tretí semifinálový zápas!
     
    52:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    NEUVERITEĽNÉ MOMENTY! V Liptovskom Mikuláši je opäť vyrovnaný stav po tom ako sa k puku v strednom pásme dostal MIROSLAV STRUŠKA, ktorý spomedzi kruhov vymietol pravý horný rok Pavlasovej brány. Asistencia: Matej Florek.
     
    49:00
    Slovan dáva gól! Hostia idú opäť do vedenia. Rýchly útok hostí, ktorý končí gólom, po tom ako sa po strele nemýlil ANDREJ BEDNÁRIČ. Asistencie: Andrej Roth, Stanislav Krajč.
     
    41:32
    Slovan dal gól!
    JE VYROVNANÉ! Začíname opäť od znovu, po tom ako PATRIK KRATOCHVÍLA po svojom prieniku do útočného pásma vyrovnáva priebeh zápasu strelou pod ľavý horný roh Pútecovej brány. Bez asistencie.
     
    37:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    NEUVERITEĽNÉ!!! Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši to naozaj žije, domáci hráči sa krátko pred koncom druhej tretiny dostavajú do vedenia po góle LUKÁŠA ŽIAKA, ktorý sa dostal pred brankára, kde to po ľahkom blafáku a následnej strele docielil do gólu. Asistencie: Patrik Oško, Matej Bača.
     
    21:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    JE VYROVNANÉ!!! Domáci hráči krátko po začatí druhej tretiny, resp. po skončení oslabenia sa Liptáci dočkali vyrovnania, keď spomedzi kruhov nekompromisne zamieril do dolného rohu MICHAL KABÁČ. Asistencie: Matej Florek, Miroslav Struška.
     
    06:22
    Slovan dal gól!
    Hostia idú v úvode zápasu do vedenia, po tom ako Liptáci stratili puk v strednom pásme následne Patrik Kratochvíla potiahol puk po pravej strane, odkiaľ prihral pred bránu na MARKA HALAMA, ktorý sa z dorážky nemýlil. Asistencia: Patrik Kratochvíla.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Kabáč (Florek, Struška), 38. Žiak (Oško, Bača), 53. Struška (Florek), ?. Bača – 7. Halama (Kratochvíla), 42. Kratochvíla, 49. Bednárič (Roth, Krajč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Sitek, Pavlikovský, Florek, Laučík, Žiak, Bača, Dunčko, Nemec, Sukeľ, Kabáč, Pagáčik, Oško, Niňaj, Števuliak (C), Struška, Matejovie.
    HC Slovan Bratislava: Pavlas - Danišovský, Jurkovič, Valko, Krajč, Bednarič, Bílik, Bednárik, Javorek, Ficel, Maroš, Kuzmín, Halama, Kratochvíla, Vadovič, Takáč, Roth, Kundrát (C), Fetkovič, Majer, Sloboda.

    Rozhodca: Orolin, Snášel, Bednár.