Ufa – Kazaň 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.)
D. Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
CSKA Moskva
Utorok 12.03.2013, 16:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:38
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak toto predĺženie prebehlo priam bleskovo a domáci hráči Dinama získavajú ďalší dôležitý triumf! K puku sa na pravej strane dostal Babenko, ktorý strieľanou prihrávkou našiel v medzikruží SERGEJA KONKOVA, ktorý zblokoval puk presne pod Staňov betón. Staňa sa snažil ešte úspešne zasiahnuť, no bol veľmi dobre clonený a už nestihol puk vyraziť do bezpečia. Asistenciu si pripisuje Jury Babenko.
     
    21:57
    Tým CSKA dal gól!
    A je to tu! Enormný tlak hráčov CSKA napokon viedol ku gólu! NIKOLAJ PROKORKIN sa dostal k puku na pravej strane, tvrdo vypálil, no gólman Jerjomenko puk zachytil na svojich betónoch. Následne sa však z nich nejako dostal na ľadovú plochu a spomínaný Prokorkin trafil odkrytú domácu bránu. Asistenciu si pripisuje Dmitry Kugryšev.
     
    16:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci celok Dinamo sa dostáva do vedenia! K puku sa na pravom krídle dostal Graňák, ktorý skvelou prihrávkou našiel v medzikruží nebráneného SERGEJA SOINA. Ten už neza váhal a cez hŕstku hráčov tvrdo vypálil. Puk napokon umiestnil presne a vymietol pavučinu medzi Staňovými betónmi. Asistenciu si pripisuje Dominik Graňák.

    Góly a asistencie: 17. Soin (Graňák), 61. Konkov (Babenko) – 22. Prokorkin (Kugryšev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Graňák, Gorokov, Jalasvaara, Solvjov, Novák, Derljuk, Mironov - Soin, Babenko, Konkov - Tsvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Lukin - Pestunov, Mosaljov, Kvapil.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasensky, Denisov, Markov, Gimajev, Kondratjev, Ožiganov, Ljubimov - Kvaša, Grigorenko, A. Radulov - Sprukts, I. Radulov, Širokov - Zubov, Kugryšev, Prokorkin - Žarkov, Davis, Barbašev.

    Rozhodca: Roman Gofman (RUS), Jyri Ronn (FIN) - Viktor Birin (RUS), Alexei Medvedev (RUS)

    Diváci: 7721