Ufa – Kazaň 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.)
D. Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
CSKA Moskva
Utorok 12.03.2013, 16:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:32
    A na rade je napokon presilová hra pre CSKA v pomere štyroch na troch. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť domáci Mosaljov.
     
    39:14
    A je tu vylúčenie na oboch stranách. Na dve minúty si odchádzajú sadnúť hráči Gymajev a domáci Soin. Obaja získali tento trest za hrubosť.
     
    25:11
    A je tu prvé vylúčenie na strane hostí. Na dve plus desať minút za napadnutie hlavy a krku si odchádza sadnúť Oleg Kvaša. Ten nekompromisne zložil k ľado Solovjova, ktorý však bude v poriadku.
     
    01:02
    A je tu prvé vylúčenie v tomto zápase. V početnej výhode si zahrajú hráči CSKA, ktorí získali túto výhodu po nedovolenej hre so zdvihnutou hokejkou v znení domáceho Jalasvaaru.

    Góly a asistencie: 17. Soin (Graňák), 61. Konkov (Babenko) – 22. Prokorkin (Kugryšev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Graňák, Gorokov, Jalasvaara, Solvjov, Novák, Derljuk, Mironov - Soin, Babenko, Konkov - Tsvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Lukin - Pestunov, Mosaljov, Kvapil.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasensky, Denisov, Markov, Gimajev, Kondratjev, Ožiganov, Ljubimov - Kvaša, Grigorenko, A. Radulov - Sprukts, I. Radulov, Širokov - Zubov, Kugryšev, Prokorkin - Žarkov, Davis, Barbašev.

    Rozhodca: Roman Gofman (RUS), Jyri Ronn (FIN) - Viktor Birin (RUS), Alexei Medvedev (RUS)

    Diváci: 7721