Ufa – Kazaň 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.)
D. Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
CSKA Moskva
Utorok 12.03.2013, 16:30 • Lužniki, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení sa napokon rozhodlo priam bleskovo! Už po 38 sekundách hry využili domáci hráči Dinama svoju prvú šancu a po skvelej prihrávke od Babenka bezmocného Staňu prekonal Sergej Konkov, ktorý puk tečoval priam excelentne.

    Dinamo teda zvyšuje svoj náskok vo vyhratých zápasoch na 3:1 a séria sa presunie na ľad tímu CSKA.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z play-off KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:53:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:38
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak toto predĺženie prebehlo priam bleskovo a domáci hráči Dinama získavajú ďalší dôležitý triumf! K puku sa na pravej strane dostal Babenko, ktorý strieľanou prihrávkou našiel v medzikruží SERGEJA KONKOVA, ktorý zblokoval puk presne pod Staňov betón. Staňa sa snažil ešte úspešne zasiahnuť, no bol veľmi dobre clonený a už nestihol puk vyraziť do bezpečia. Asistenciu si pripisuje Jury Babenko.
     
    60:03
    V úvode predĺženia sa dostali k puku hráči hosťujúceho celku CSKA, ktorí si puk potiahli k svojej bráne a ihneď sa snažia zaútočiť.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Štatistika striel po troch tretinách:
    Dinamo vs. CSKA - 28 vs. 21
     
    Dnešné stretnutie sleduje 7721 divákov.
     
    V tretej tretine sa napokon nerozhodlo, i keď oba tímy mali obrovské množstvo šancí. Výrazne však treba pochváliť slovenského gólmana v službách CSKA Moskva - Rastislava Staňu, ktorý tentokrát zlikvidoval aj tie najväčšie šance domáceho Dinama a nedal mu žiadnu šancu. Na druhej strane chytal dobre aj Jerjomenko, no mal aj poriadny kus šťastia, keďže hostia niekoľkokrát netrafili vo vyložených šanciach prázdnu bránu.

    Rozhodovať sa bude v predĺžení. Je len na hráčoch, ako dlho bude trvať to dnešné - v poslednom zápase sa rozhodlo v 12. minúte predĺženia.
    Bude to dnes skôr alebo neskôr?
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:51
    V závere tretej tretiny sa do skvelej gólovej šance dostal Petružálek, no napokon bol neúspešný! Puk mu ušiel a z veľmi veľkého uhla napokon trafil len Staňovu výstroj.
     
    59:25
    Z pravého kruhu to tentokrát skúšal Denisov, no napokon bol neúspešný, keďže jeho tvrdá delovka bola zblokovaná len mimo domácej brány.
     
    58:58
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde o puk intenzívne bojujú oba celky. Mierne navrch majú hráči Dinama, ktorí si však nevedia vytvoriť dobru palebnú pozíciu.
     
    58:20
    K puku sa opäť dostali hráči CSKA, ktorým však nevyšla prihrávková kombinácia napravo od domácej brány. Následne sa CSKA snaží získať puk, no nedarí sa im to.
     
    57:54
    Dinamo je pri puku, no musí čeliť veľmi intenzívnemu forčekingu v znení hosťujúcich "vojakov". Domáci však zatiaľ veľmi dobre odolávajú.
     
    57:13
    Žarkov sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď ešte dorážal odrazený puk po strele Rylova, no napokon spolu s Davisom nedokázali trafiť odkrytú domácu bránu.
     
    56:41
    Na druhej strane bol ohrozený aj Staňa. Po tvrdej strele od Petružáleka sa však gólman hostí blysol ďalším dobrým zákrokom v znení svojich betónov.
     
    56:01
    Igor Radulov sa snažil zachytiť prihrávku od Spruktsa, no napokon sa mu to nepodarilo. K puku sa dostali len pozorní obrancovia Dinama, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť.
     
    55:41
    Dinamo je pod veľkým tlakom hosťujúceho CSKA a momentálne sa majstri nezmohli na nič iné, ako zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Jerjomenkom.

    Domáci tréner Dinama si vyžiadal taktický oddychový čas!
     
    55:15
    Z pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Kvaša, no gólman Jerjomenko napokon so šťastím puk vytlačil vedľa svojej brány. Následne sa hostia snažili ešte presadiť, no nepodarilo sa im to.

    Góly a asistencie: 17. Soin (Graňák), 61. Konkov (Babenko) – 22. Prokorkin (Kugryšev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Graňák, Gorokov, Jalasvaara, Solvjov, Novák, Derljuk, Mironov - Soin, Babenko, Konkov - Tsvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Lukin - Pestunov, Mosaljov, Kvapil.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasensky, Denisov, Markov, Gimajev, Kondratjev, Ožiganov, Ljubimov - Kvaša, Grigorenko, A. Radulov - Sprukts, I. Radulov, Širokov - Zubov, Kugryšev, Prokorkin - Žarkov, Davis, Barbašev.

    Rozhodca: Roman Gofman (RUS), Jyri Ronn (FIN) - Viktor Birin (RUS), Alexei Medvedev (RUS)

    Diváci: 7721