Ufa – Kazaň 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.)
D. Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Utorok 12.03.2013, 14:00 • Ufa-Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Kazaň dala gól!
    V závere stretnutia si hostia upevnili vedenie gólom do prázdnej brány, po tom ako si puk v strednom pásme prebral KIRILL PETROV, ktorý nemohol zaváhať.
     
    58:43
    UFA HRÁ SO ŠIESTIMI HRÁČMI!
     
    56:49
    Dobrá šanca v závere zápasu aspoň o gól pre domácich hráčov, na trestnú odchádza Komitský.
     
    57:59
    V záverečných minútach stretnutia prichádza vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Kornějev.
     
    47:36
    Obrovská šanca teraz prišla na strane hostí, tí sa dostali do brejku dvoch na jedného, prihrávka z ľavej strany na druhú skončila zakončením, ktoré však minulo bránu!
     
    44:56
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Pesonen.
     
    38:25
    Kazaň dala gól!
    Veľmi nepríjemná sprcha pre domácich hráčov, ktorí po pár sekundách inkasujú už po druhý krát. Perfektne sa teraz natlačili hráči Kazane pred brankára, všetko však zakončil perfektným blafákom DENIS GOLUBJOVA, ktorým prekonal brankára. Asistencie: Jevgenij Bodrov, Nikolaj Žerděv.
     
    37:08
    Kazaň dala gól!
    Ako som spomínal Ufa sa zahráva s ohňom, keď neprikladá veľký dôraz k bráneniu hráčov, čo sa na teraz presne aj potvrdilo. Prechod do útočného pásma v podaní Janneho Personena , ten našiel skvelou prihrávkou, YARKKA IMMONENA, ktorý už do odkrytej časti brány nemohol zaváhať. Asistencie: Personen, Obukhov.
     
    35:12
    Hostia naďalej pri útočnej chuti! Najskôr zlikvidoval brankár pokus z ľavej strany, následne sa musel obracať po zakončení tesne pred ním. Domáci fanúšikovia musia iba veriť v to, že ich hráči sa stihnú čo najrýchlejšie skoncentrovať, pretože posledné šance zaváňali po góle!
     
    33:38
    Ako som spomínal. Kazaň si v týchto sekundách vyprodukovala veľmi dobré šance, ktoré však do úvodného gólu nevedela pretlačiť. Strely od modrej vyrazil brankár, následne sa tento muž v maske obracal po zakončeniach tesne pred ním, vo všetkých troch dorážkach bol úspešný, takže opäť nám pokračuje vyrovnaný stav 0:0.
     
    27:00
    Prepáčte sa dočasný výpadok, budeme sa ho snažiť čo najrýchlejšie vyriešiť!
     
    15:47
    Kazaň sa dostala do útočného pásma, prihrávka na ľavú stranu, odkiaľ to vyzeralo na zakončenie, tesne pred tým prichádza ešte tvrdý zákrok Zinovieva, ktorý určite obdrží dve minúty.
     
    14:26
    Vylučuje sa na oboch stranách po tom ako sa strhla menšia strkanica po zakončení. Na strane hostí odchádza Obukhov, toho na domácej mi réžia neponúkla. S určitosťou sa však pokračuje v hre 4 na 4.
     
    12:20
    Dobré šance sme videli na oboch stranách, najskôr nebezpečne do útočného pásma prenikla Kazaň, tá sa však do zakončenia nedostala. Lepšiu šancu mali po chvíli domáci hráči, ktorí však samostatný nájazd nevyužili, po tom ako strela z backhandu skončila na vyrážačke brankára.
     
    07:40
    Konečne niečo čo zdvihlo divákov zo sedadiel. Kazaň sa natlačila pred bránu domácich, už som skoro začínal písať o góle, ale puk nejak prekĺzol popri pravej tyči, následne domáca obrana vyhodila puk.
     
    Prajem všetkým krásne a pokojné utorňajšie popoludnie. Už o malý moment sa nám začne tretí štvrťfinálový zápas medzi Julajev Ufa a Bars Kazaň.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 38. Immonen (Personen, Obukhov), 39. Golubjov (Bodrov, Žerděv), 60. Petrov


    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Sopel, Koněv, Aťušov, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Blaťák, Proškin - Musatov, Stěpanov, Gluchov - Růžička, Filatov, Zinovjev - Svitov, Slepyšev, Pankov - Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin - Nikulin Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Zacharčuk, Komitský, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obuchov - Těrešenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubjev, Žerděv.

    Rozhodca: Michel, Šichanov