Ufa – Kazaň 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.)
D. Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Utorok 12.03.2013, 14:00 • Ufa-Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Kazaň dala gól!
    V závere stretnutia si hostia upevnili vedenie gólom do prázdnej brány, po tom ako si puk v strednom pásme prebral KIRILL PETROV, ktorý nemohol zaváhať.
     
    38:25
    Kazaň dala gól!
    Veľmi nepríjemná sprcha pre domácich hráčov, ktorí po pár sekundách inkasujú už po druhý krát. Perfektne sa teraz natlačili hráči Kazane pred brankára, všetko však zakončil perfektným blafákom DENIS GOLUBJOVA, ktorým prekonal brankára. Asistencie: Jevgenij Bodrov, Nikolaj Žerděv.
     
    37:08
    Kazaň dala gól!
    Ako som spomínal Ufa sa zahráva s ohňom, keď neprikladá veľký dôraz k bráneniu hráčov, čo sa na teraz presne aj potvrdilo. Prechod do útočného pásma v podaní Janneho Personena , ten našiel skvelou prihrávkou, YARKKA IMMONENA, ktorý už do odkrytej časti brány nemohol zaváhať. Asistencie: Personen, Obukhov.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 38. Immonen (Personen, Obukhov), 39. Golubjov (Bodrov, Žerděv), 60. Petrov


    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Sopel, Koněv, Aťušov, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Blaťák, Proškin - Musatov, Stěpanov, Gluchov - Růžička, Filatov, Zinovjev - Svitov, Slepyšev, Pankov - Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin - Nikulin Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Zacharčuk, Komitský, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obuchov - Těrešenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubjev, Žerděv.

    Rozhodca: Michel, Šichanov