Znojmo – Innsbruck 10:4 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
10:4 (2:1, 4:2, 4:1)
HC TWK Innsbruck
cz Nedeľa 10.03.2013, 17:15 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    57:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Poslední odpor hostů zlomil ZBYNĚK HORÁK, který se střelou z levého kruhu trefil ke vzdálenější tyči a posunuje ukazatel skóre na straně domácích na dvoucifernou hodnotu. Asistence: Michal Telesz.
     
    53:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Několik stovek diváků na znojemském stadionu žádají deset. Kastner si od zadního mantinelu vybruslil před brankáře, volný kotouč poslal do odkryté klece TOMÁŠ MICHALICA a Orlům chybí k metě deseti gólů jediná trefa. Asistence: Milan Kastner.
     
    49:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemská trojice si vyměnila puk na útočné modré, FRANTIŠEK NAHODIL se dokázal uvolnit na levém křídle, dostat se před brankáře a bekhendovým blafákem skórovat. Asistence: Michael Schejbal a Jan Koňařík.
     
    43:21
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Komická situace před znojemskou klecí, kde se nedohodl gólman Helešic s jedním z obránců a DAVID GRITSCH mohl sebrat volný puk a poslat jej do zcela prázdné branky. Asistence: Dominique Saringer.
     
    41:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Pelikánovu přihrávku od pravého mantinelu elegantně tečoval Schejbal přímo na hůl volného FRANTIŠKA NAHODILA, který neměl problém se zavěšením do odkryté branky. Asistence: Michael Schejbal a Aleš Pelikán.
     
    34:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Další gól za Litterbachem. Bukáčkovu ránu vyrazil brankář Innsbrucku jen s obtížemi a na rychlou dorážku JAKUBA FUSKA už nedosáhl. Asistence: Martin Bukáček.
     
    33:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace Znojma, po níž Telesz uvolnil LUKÁŠE NOVÁČKA, který tváří v tvář brankáři zavěsil do horního růžku. Asistence: Michal Telesz.
     
    32:25
    Orli právě vstřelili branku!
    A další gól v přesilovce. MICHAEL SCHEJBAL sebral blízko modré volný kotouč, vyjel si do střelecké pozice a švihem k tyči překonal Litterbacha. Bez asistence.
     
    29:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Přesilovku využívají taky domácí. Chumel těl na brankovišti před Litterbachem prostřelil z dorážky MARTIN BUKÁČEK. Asistence: Aleš Pelikán a Michal Telesz.
     
    26:52
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácí se po nepřehledné situaci před brankou hostů dožadovali branky, ta ale nebyla uznána a po rozehrání se z rychlého protiútoku prosazuje DAVID GRITSCH. Asistence: Dominique Saringer.
     
    24:28
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Také svůj druhý gól střílí hosté v přesilovce a znovu z otočky po ledě, tentokrát se prosazuje CLEMENS PAULWEBER. Asistence: Oliver Dallapozza.
     
    18:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Sérii střel na branku hostů nakonec končí gólem. Poté, co Litterbach dvakrát vychytal v jasné šanci Kastnera, doráží puk po dalším závaru do odkryté branky JAKUB FUSEK. Asistence: Marek Špaček.
     
    15:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí si za svoji aktivitu vyrovnání zasloužili, pomohla jim k tomu ale šťastná branka. Hobzovo nahození tečoval MILAN KASTNER do protipohybu Litterbacha, kterému puk proklouzl a doskákal až za čáru. Asistence: Jan Hobza.
     
    05:51
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku. Pittlova rána od modré byla zblokována, OLIVER DALLAPOZZA ale puk z otočky bleskově poslal po ledě mezi Helešicovy betony. Asistence: Christian Pittl a Mario Huber.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 16. Kastner (Hobza), 19. Fusek (Špaček), 30. Bukáček (Pelikán, Telesz), 33. Schejbal, 34. Nováček (Telesz), 35. Fusek (Bukáček), 42. Nahodil (Schejbal, Pelikán), 50. Nahodil (Schejbal, Koňařík), 54. Michalica (Kastner), 58. Horák (Telesz) – 6. O. Dallapozza (Pittl, M. Huber), 25. C. Paulweber (O. Dallapozza), 27. Gritsch (Saringer), 44. Gritsch (Saringer)


    HC LERAM Orli Znojmo: Helešic (Dočekal) – Koňařík, Tichý, Michalica, Bukáček, Theimer, Hobza, Odehnal – Müller, Kastner, Fusek – Schejbal, Nahodil, Pelikán – Špaček, Nováček, Telesz – Kacetl, Horák, Vald.
    HC TWK Innsbruck: Litterbach (P. Paulweber) – Ebner, Saringer, Pittl, O. Dallapozza, Karpf, M. Dallapozza – Gritsch, M. Huber, Frischmann – C. Paulweber, Teschauer, Kuchinka – Bär, A. Huber, Niescher – Vermeersch.

    Rozhodca: Polák