San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.) | Toronto – Pittsburgh 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NJ Devils 6:3 (kon.)
Tampa Bay – Montreal 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 2:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 1:2 (1:2 po s.n.)
LA Kings – Calgary 6:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.)
Florida – Montreal 2:5 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:5 (0:2, 0:2, 2:1)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 10.03.2013, 23:10 • BB&T Center (19 250) • NHL
Partner:
     
    55:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Myslím si, že Montreal tímto gólem potvrzuje svou výhru! Nahození Subbana se podařilo v mezikruží tečovat MICHAELU RYDEROVI, jenž zaznamenává svou druhou branku zápasu a celkově pátou svého týmu v zápase. Asistence: P. K. Subban, Andrej Markov.
     
    53:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Možná tohle utkání bude ještě zajímavé, Cats se rozhodně nevzdávají! SHAWN MATTHIAS se parádně uvolnil, proháčkoval se až do prostoru levého kruhu, odkud střelou švihem nedal bezmocnému Budajovi šanci zasáhnout. Asistence: Jack Skille.
     
    47:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Přeci jen se Panthers dočkali! Jednalo se však o velice kuriózní branku! TOMÁŠ KOPECKÝ nahodil kotouč před Budaje, a toho následně překonal jeho vlastní spoluhráč Bouillon, jenž zametl puk do sítě jako zkušený kanonýr. Bez asistence.
     
    37:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Začíná se schylovat k debaklu! Parádní přímočará akce končí už čtvrtým gólem Montrealu. FRANCIS BOUILLON se jako obránce vydal posílit útok, což se vyplatilo. Dostal přihrávku mezi kruhy a přesnou střelou pokořil Markström. Asistence: Michael Ryder, Brian Gionta.
     
    35:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal odskakuje už do tříbrankového vedení! Plekanec vybojoval puk za brankou, poslal ho na modrou čáru Subbanovi. Jeho střelu následně dorážel kapitán Canadiens BRIAN GIONTA! Asistence: P. K. Subban, Tomáš Plekanec.
     
    08:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal využívá přesilovou hru a dostává se do vedení 2:0. MICHAEL RYDER dokázal tečovat Subbanovu střelu naprosto mimo dosah domácího gólmana, který podruhé v zápase tahá kotouč ze své sítě. Canadiens však vedou o dvě branky zaslouženě. Asistence: P. K. Subban, Tomáš Plekanec.
     
    01:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se dostávají brzy do vedení! DAVID DESHARNAIS dostal přihrávku mezi kruhy, odtud pak neuvěřitelně rychlou střelou zápěstím vymětl pavučiny v levém horním rohu Markströmovy klece! Asistence: Alexej Jemelin.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 48. Kopecký, 54. Matthias (Skille) – 2. Desharnais (Jemelin), 9. Ryder (Subban, Plekanec), 36. Gionta (Subban, Plekanec), 38. Bouillon (Ryder, Gionta), 56. Ryder (Subban, Markov)


    Florida Panthers: Markström (Clemmensen) – Strachan, Campbell (C), Gudbranson, Kuba, Yonkman, Robak – Mueller, Shore, Huberdeau – Versteeg, Goc, Fleischmann – Kopecký, Matthias, Skille – Parros, Santorelli, Rheault. Trenér: Kevin Dineen.
    Montreal Canadiens: Budaj (Price) – Jemelin, Markov, Subban, Gorges, Bouillon, Pateryn – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta (C), Plekanec, Ryder – Dumont, Eller, Galchenyuk – Armstrong, White, Moen. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodca: VanMassenhoven, Pochmara – Driscoll, Galloway

    Diváci: 19 189