San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.) | Toronto – Pittsburgh 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NJ Devils 6:3 (kon.)
Tampa Bay – Montreal 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 2:1 (kon.) | Nashville – Minnesota 1:2 (1:2 po s.n.)
LA Kings – Calgary 6:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.)
Florida – Montreal 2:5 (kon.)
po s.n. (1:2)
Detroit Red Wings
2:3 (0:0, 1:2, 1:0)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 10.03.2013, 22:10 • Joe Louis Arena • NHL
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets, když rozhodující nájezd proměnil MATT CALVERT. Asistence: bez asistence.
     
    40:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    JOHAN FRANZÉN se dokázal uvolnit od obránce před Bobrovskym a pohotovou střelou pod břevno dává druhou branku Detroitu. Asistence: Damien Brunner, Henrik Zetterberg.
     
    24:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    To střelnice! Obrovskou chybu rozehrávajícího Zetterberga, který ztratil puk při otočce do pravé strany, trestá pohotovou golfovou střelou RICHARD ALLEN UMBERGER, který překonává Howarda téměř ze stejné pozice, jako Brassard při prvním gólu. Asistence: bez asistence.
     
    23:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Blesková odpověď Detroitu! JAKUB KINDL na nic nečekal, sjel si od modré blíže k levému kruhu pro vhazování a stejně jako před chvílí Brassard, i on vypálil nechytatelnou dělovku do pravého dolního rohu, na níž byl Bobrovsky krátký! Asistence: Pavel Dacjuk.
     
    23:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělovka DERICKA BRASSARDA nyní rozvlnila síť za zády Howarda, který neměl nárok na střelu z pravé strany, kdy si Brassard sjel od modré až do kruhu pro vhazování a vyslal nechytatelnou střelu, hosté vedou. Asistence: Fjodor Ťjutin, Cam Atkinson.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 24. Kindl (Dacjuk), 41. Franzén (Brunner, Zetterberg) – 24. Brassard (Ťjutin, Atkinson), 25. Umberger, 65. Calvert


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) - Kronwall, Ericsson, Quincey, Smith, Lashoff, Kindl - Franzén, Zetterberg, Brunner - Abdelkader, Dacjuk, Cleary - Tatár, Andersson, Eaves - Miller, Emmerton, Tootoo
    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (Mason) - Johnson, Ťjutin, Erixon, Aucoin, Nikitin, Prout - Umberger, Johansen, Foligno - Prospal, Letestu, Brassard - Drazenovic, Calvert, Atkinson - Gillies, MacKenzie, Boll

    Rozhodca: Pollock, O´Rourke - Brisebois, Rody

    Diváci: 20066