Turín – Palermo 0:0 (kon.) | Siena – Bergamo 0:2 (kon.) | Bologna – Cagliari 3:0 (kon.)
Fiorentina – Chievo 2:1 (kon.) | Sampdoria – Parma 1:0 (kon.) | Pescara – Udinese 0:1 (kon.)
Catania – Inter 2:3 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 3:1 (kon.)
koniec
Catania Calcio
2:3 (2:0)
Inter Miláno
Nedeľa 03.03.2013, 15:00 • Stadio Angelo Massimino, Catania • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Inter dal gól!
    Hosťujúcim hráčom Interu Miláno sa podarilo otočiť zápas z 0:2 na 3:2! Tretí gól hostí vsietil RODRIGO PALACIO, ktorý sa dostal k lopte v centrálnej časti po skvelej prihrávke od Cambiassa a skvelou strelou prekonal Andújara. Ten sa síce snažil ešte niečo vymyslieť, no napokon sa mu to nepodarilo. Lopta mu cez ruky prešla do brány.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    89
    Schelotto naservíroval skvelú loptu pre Cambiassa na pravú stranu, no tento hráč Interu predviedol skvelú strelu, ktorá však minula bránu domáceho celku len o pár centimetrov napravo.
     
    86
    A o malú chvíľu neskôr Cani opätuje faul. Vo vzdušnom súboji lakťom nepríjemne trafil Chivua do hlavy a okamžite získava žltú kartu.
     
    85
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Bergessia nastupuje na trávnik pozorný Cani, ktorý sa pokúsi ešte niečo vymyslieť.
     
    84
    Hosťujúci Schelotto neudržal svoje emócie na uzde a tvrdo postrčil jedného zo svojich protihráčov. Následne obdržal jasnú žltú kartu.
     
    84
    Schelotto sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon bol neúspešný! Najskôr trafil len nohy gólmana Andújara a následne ho trafil do hrude!
     
    77
    A je tu aj prvé striedania domáceho celku. Namiesto Biagiantiho nastupuje na trávnik oddýchnutý Almirón.
     
    77
    Na rade je aj posledné striedanie hosťujúceho Interu Miláno. Namiesto Guarína nastupuje do hry oddýchnutý Cambiasso.
     
    73
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Castra sa k lopte mohol dostať Bergessio, no napokon bol nekompromisne zložený k zemi pred Handanovičom. Hlavný rozhodca to však ako faul neposúdil.
     
    70
    Inter dal gól!
    A je vyrovnané! Po zbytočnom konflikte sa do rýchleho protiútoku dostali hosťujúci hráči. Pereira si s loptou skvele nabehol na ľavé krídlo a následne ju odcentroval na stred, kde skvele hlavou zakončoval RODRIGO PALACIO, ktorý nedal gólmanovi Andújarovi žiadnu šancu.
     
    70
    A druhým je domáci Gonzalo Bergessio.
     
    70
    Za zbytočné dobiedzanie si obaja účastníci konfliktu odnášajú žltú kartu. Jedným je gólman hostí - Handanovič.
     
    69
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď sa po dobrom centri od Alvareza dostal k lopte Castro. Ten následne zakončoval a jeho strela sa odrazila presne do rúk gólmana Handanoviča. Tam chcel dorážať ešte Bergessio, no následne sa nám strhla slovná potyčka medzi hráčmi oboch celkov.
     
    68
    Po skvelom centri z ľavej strany od Pereiru sa k zakončeniu dostal Guarín, no jeho delová hlavička napokon skončila len tesne nad bránou gólmana Andújara.
     
    59
    Asi to len také jednoduché, ako som spomínal, nebude. Guarín odchádza za postrannú čiaru s krývajúcou ľavou nohou a vyzerá to tak, že bude musieť byť vystriedaný.
     
    55
    Domáci Rolín to tentokrát poriadne prehnal a po tvrdom faule na Palacia tesne za stredom ihriska si odnáša žltú kartu.
     
    52
    Inter dal gól!
    Napokon sa dokázali gólovo presadiť aj hostia. K lopte sa na pravej strane dostal Palacio, ktorý fantastickým centrom presne našiel RICARDA ÁLVAREZA, ktorý už jednoducho nezaváhal a nekompromisným hlavičkovým zakončením nedal gólmanovi Andújarovi šancu.
     
    49
    Bergessio sa dostal spolu s Izcom do skvelého prečíslenia, no tvrdé zakončenie prvého menovaného gólman Handanovič úspešne vyrazil svojími rukami! Následná strela Izca už bola zblokovaná obrancami Interu.
     
    Na štart druhého polčasu si ešte chvíľu počkáme, keďže s Handanovičovou bránou sú mierne problémy. Na trávnik však už nastúpila skupina technikov s rebríkom a lepiacou páskou, ktorí dajú všetko do poriadku.
     
    46
    Druhé striedanie posiela z trávnika na striedačku Rocchiho, namiesto ktorého nastupuje do hry oddýchnutý Palacio.
     
    46
    Hosťujúci tréner si pre nás pripravil dva polčasové striedania. Prvým z nich je stiahnutie Kuzmanovića, namiesto ktorého nastupuje do hry Stanković.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    44
    Domáci Alvarez sa zaskvel ďalším skvelým obranným zákrokom! Tentokrát skvelým sklzom vykopol loptu po nebezpečnej prihrávke od Guarína ďaleko do bezpečia. Hosťujúci Álvarez ostáva nahnevaný.
     
    37
    Domáci hráč Alvarez zinkasoval prvú žltú kartu v tomto stretnutí, keď sa na ľavej strane previnil tvrdým sklzom a pridal k tomu aj zbytočné protesty.
     
    29
    Bergessio odviedol poriadny kus práce pri úniku cez ľavú stranu, keď si obišiel niekoľkých hráčov Interu a následne loptu poslal na Castra. Ten z voleja pálil, no lopta mu nesadla a následne sa hostia oslobodzujú spod tlaku domácich.
     
    23
    Schelotto sa dostal k lopte ešte na polovici Interu a následne sa preštrikoval cez troch domácich hráčov. O jeho odstavenie sa postaral až domáci Rolín, ktorý sa mu efektívne hodil do dráhy lopty.
     
    19
    Catania dala gól!
    Catanie sa dostáva už do dvojgólového vedenia! Hosťujúci Inter si tentokrát neustrážil vzdušný priestor a po skvelom centri od Lodiho sa k hlavičkovému zakončeniu dostal GIOVANNI MARCHESE, ktorý dodal lopte poriadnu rotáciu a následne ju umiestnil nechytateľne k ľavej žŕdke brány hostí.
     
    17
    Rolín úspešne odstavil Gargana, no následne sa k lopte dostal Guarín. Z prvej vypálil, no podarilo sa mu trafiť len jedného z domácich obrancov.
     
    7
    Catania dala gól!
    Domáci hráči sa prekvapivo dostávajú do vedenia! Ich ofenzívna aktivita napokon viedla k peknému gólu GONZALA BERGESSIA, ktorý v tvrdom súboji proti Juanovi napokon získal loptu a z ľavej strany pokutového územia skvelým strieľaným centrom preloboval gólmana Handanoviča.
     
    6
    Bergessio zinkasoval loptu po skvelom centri na pravej strane a následne zakončoval z voleja a z otočky, no jeho delovku v pravý čas zblokoval pozorný Juan.

    Góly: 7. Bergessio, 19. Marchese - 52. Álvarez, 70. Palacio, 90+2. Palacio

    Karty:   37. Alvarez (CAT), 55. Rolín (CAT), 70. Bergessio (CAT), 86. Cani (CAT) - 70. Handanovič (INT), 84. Schelotto (INT)


    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Alvarez, Spolli, Rolín, Izco, Biagianti (77. Almirón), Lodi, Castro, Gómez, Bergessio (85. Cani)
    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Chivu, Pereira, Juan, Gargano, Kuzmanović (46. Stanković), Guarín (77. Cambiasso), Álvarez, Schelotto, Rocchi (46. Palacio)

    Rozhodca: M. Bergonzi - G. Vuoto, A. Constanzo