Turín – Palermo 0:0 (kon.) | Siena – Bergamo 0:2 (kon.) | Bologna – Cagliari 3:0 (kon.)
Fiorentina – Chievo 2:1 (kon.) | Sampdoria – Parma 1:0 (kon.) | Pescara – Udinese 0:1 (kon.)
Catania – Inter 2:3 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 3:1 (kon.)
koniec
Catania Calcio
2:3 (2:0)
Inter Miláno
Nedeľa 03.03.2013, 15:00 • Stadio Angelo Massimino, Catania • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase Inter Miláno napokon zabral na plné obrátky a dokázal nepriaznivé skóre 0:2 otočiť na 3:2 a hostia tak získali do tabuľky cenné tri body. Tento skvelý obrat v 52. minúte načal Ricardo Álvarez, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Palacia. Následne sa dvakrát predviedol Rodrigo Palacio, ktorý svojími gólmi nedal gólmanovi Andújarovi akúkoľvek šancu.
    Catania si to teda rozohrala dobre, no Inter Miláno ukázal svoju silu v kľúčových momentoch.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:58:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Pri lopte sú síce hráči Catanie, no Inter sa už veľmi dobre bráni a vyzerá to tak, že sa už nič vážne nestane. Poklona Interu Miláno.
     
    90+2
    Inter dal gól!
    Hosťujúcim hráčom Interu Miláno sa podarilo otočiť zápas z 0:2 na 3:2! Tretí gól hostí vsietil RODRIGO PALACIO, ktorý sa dostal k lopte v centrálnej časti po skvelej prihrávke od Cambiassa a skvelou strelou prekonal Andújara. Ten sa síce snažil ešte niečo vymyslieť, no napokon sa mu to nepodarilo. Lopta mu cez ruky prešla do brány.
     
    90+2
    Castro sa dostal k dobrej šanci na pravej strane, no napokon ho pri jeho úniku skvele zneškodnil Pereira, ktorý okamžite poslal svojich do útoku.
     
    90+1
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia ešte niečo vymyslieť, no momentálne sa im zatiaľ veľmi nedarí.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Z pravej strany tentokrát tvrdo zakončoval Almirón, no lopta mu nesadla na kopačku a tento domáci hráč len tesne minul bránu Interu.
     
    89
    Schelotto naservíroval skvelú loptu pre Cambiassa na pravú stranu, no tento hráč Interu predviedol skvelú strelu, ktorá však minula bránu domáceho celku len o pár centimetrov napravo.
     
    88
    Po nepresnom centri od Almiróna sa k lopte dostal až gólman Handanovič, ktorý predvedie divákom len ďaleký odkop od svojej brány.
     
    87
    Chivu sa po malej chvíli napokon pozviechal a hráči Interu Miláno sú znovu pri lopte. Majú ešte niekoľko minút na otočenie tohto zápasu vo svoj prospech.
     
    86
    A o malú chvíľu neskôr Cani opätuje faul. Vo vzdušnom súboji lakťom nepríjemne trafil Chivua do hlavy a okamžite získava žltú kartu.
     
    86
    V strede ihriska sa vystriedaný Cani nepríjemne zrazil so Stankovićom a následne sa mu rozviazala šnúrku. Stanković ako pravý férový hráč čakal, kým si Cani zaviaže šnúrky a následne mu pomohol zodvihnúť sa.
     
    85
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Bergessia nastupuje na trávnik pozorný Cani, ktorý sa pokúsi ešte niečo vymyslieť.
     
    84
    Hosťujúci Schelotto neudržal svoje emócie na uzde a tvrdo postrčil jedného zo svojich protihráčov. Následne obdržal jasnú žltú kartu.
     
    84
    Schelotto sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon bol neúspešný! Najskôr trafil len nohy gólmana Andújara a následne ho trafil do hrude!
     
    83
    Z centrálnej časti tentokrát tvrdo zakončoval svojou pravou nohou Castro, no jeho delovka napokon len tesne minula ľavý horný roh brány hostí.
     
    82
    Izco loptu veľmi dobre odcentroval z polovice ihriska, no následne ju hlavou poslal za postrannú čiaru pozorný Zanetti. Na rade je autový hod pre domácich.
     
    81
    Bergossio sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon ho opäť úspešne odstavil pozorný Chivu. Jeho zákrok síce hraničil s faulom, no hlavný rozhodca to tak nevidel.

    Góly: 7. Bergessio, 19. Marchese - 52. Álvarez, 70. Palacio, 90+2. Palacio

    Karty:   37. Alvarez (CAT), 55. Rolín (CAT), 70. Bergessio (CAT), 86. Cani (CAT) - 70. Handanovič (INT), 84. Schelotto (INT)


    Catania Calcio: Andújar - Marchese, Alvarez, Spolli, Rolín, Izco, Biagianti (77. Almirón), Lodi, Castro, Gómez, Bergessio (85. Cani)
    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Chivu, Pereira, Juan, Gargano, Kuzmanović (46. Stanković), Guarín (77. Cambiasso), Álvarez, Schelotto, Rocchi (46. Palacio)

    Rozhodca: M. Bergonzi - G. Vuoto, A. Constanzo