Sampdoria – Chievo 2:0 (kon.) | Parma – Catania 1:2 (kon.) | Bergamo – AS Rím 2:3 (kon.)
Cagliari – Turín 4:3 (kon.) | Juventus – Siena 3:0 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:0 (1:0)
AC Siena
Nedeľa 24.02.2013, 15:00 • Juventus Stadium, Turín • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    89
    Juventus Turín dal gól!
    Nedáš - dostaneš! Toto jasné pravidlo sa potvrdilo aj tentokrát, keď hostia poriadne zaváhali a PAUL POGBA si dovolil nekompromisné prízemné zakončenie spoza svojho protihráča. To mu vyšlo a loptu presne umiestnil k pravej žŕdke hosťujcej brány. Pegolo jednoducho nemal šancu.
     
    74
    Juventus Turín dal gól!
    Hosťujúca obrana sa po rýchlom striedaní nestihla zorientovať a ihneď inkasuje! Druhý gól Juventusu vsietil známy SEBASTIAN GIOVINCO, ktorý nekompromisnou delovkou z ľavej strany umiestnil loptu presne pod brvno hosťujúcej brány. Od neho sa lopta odrazila do siete.
     
    30
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci celok sa napokon dokázal gólovo presadiť! Postaral sa o to STEPHAN LICHTSTEINER, ktorý si pred bránu hostí fantasticky nabehol z pravej strany, kde zblokoval odrazenú loptu od gólmana Pegola presne do hosťujúcej brány. Celú túto akciu vypracoval skvelou prihrávkou do behu domáci Vučinić.

    Góly: 30. Lichtsteiner, 74. Giovinco, 89. Pogba

    Karty:   40. Bonucci (JUV) - 24. Rocca (SIE)


    Juventus Turín: Buffon - Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci, Pirlo, Marchisio, Asamoah (77. Chiellini), Pogba, Vučinić (65. Matri), Giovinco (81. Giaccherini).
    Tréner: Antonio Conte

    AC Siena: Pegolo - Terlizzi, Felipe, Rubin, Jorge Teixeira, Rosina (74. Agra), Vergassola, Valiani (65. Pozzi), Della Rocca (90+2. Verre), Bolzoni, Emeghara.
    Tréner: Giuseppe Iachini

    Rozhodca: D. Celi - F. Altomare, A. Crispo