Sampdoria – Chievo 2:0 (kon.) | Parma – Catania 1:2 (kon.) | Bergamo – AS Rím 2:3 (kon.)
Cagliari – Turín 4:3 (kon.) | Juventus – Siena 3:0 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:1 (0:1)
AC Miláno
Nedeľa 24.02.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť ofenzívnejšiu aktivitu v podaní celku Inter Miláno, ktorý sa snažil ofenzívne presadiť a napokon sa mu to aj podarilo. V 71. minúte na konečných 1:1 vyrovnal vystriedaný Matias Schelotto, ktorý skvelým hlavičkovým zakončením nedal gólmanovi Abbiatimu šancu na úspešný zákrok. Oba milánske celky sa tak v meststkom derby rozchádzajú nerozhodou remízou a do tabuľky si pripisujú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:41:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Schelotto poslal loptu z centrálnej časti smerom na Abbiatiho, no túto strieľanú prihrávku napokon v správny čas zachyitl pozorný Ambrosini, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    90+3
    Tento priamy kop odišiel zahrávať Guarín a chcel nájsť Cassana. To sa mu však napokon nepodarilo, keďže sa lopty zmocnil pozorný Mexès, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    90+2
    Cassano bol tentokrát nekompromisne faulovaný a zložený k zemi Ambrosinim. Na rade je priamy kop pre Inter Miláno zo vzdialenosti približne 30 metrov!
     
    90+1
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Cassano, no gólman Abbiati bol v strehu a loptu svojími nohami napokon vyrazil do bezpečia!
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    90
    Tréner AC Milána - Allegri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Muntariho nastupuje do hry oddýchnutý Ambrosini.
     
    89
    A je tu ďalšia žltá karta. Zinkasoval ju hráč AC Milána - Zapata, ktorý pri postrannej čiare nekompromisne zhodil na zem Palacia.
     
    89
    Handanovič si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát úspešne vyrazil delovku od Nianga, ktorý zakončoval nekompromisne z centrálnej časti!
     
    88
    Loptu majú momentálne v moci hráči AC Milána. Tí sa snažia ofenzívne presadiť, no Inter im za stredom ihriska nedáva veľa priestoru a očividne chce udržať aspoň remízu.
     
    87
    Na rade je aj druhé striedanie AC Milána. Namiesto El Shaarawyho nastupuje do hry oddýchnutý Bojan.
     
    86
    Po dobrom centri z rohového kopu sa k zakončeniu dostal Niang a následne to skúsil nožničkami aj El Shaarawy, no napokon trafil len dobre postaveného Schelotta!
     
    85
    Po dobrej strele od El Shaarawyho sa k lopte dostal až gólman Handanovič. Dorážať chcel ešte Zapata, no už sa mu to nepodarilo.
     
    84
    Guarín sa dostal k lopte v centrálnej časti, tesne za polovicou ihriska, no napokon bol neúspešný. Jeho snaha o prihrávku bola odvrátená pozorným Niangom.
     
    83
    Palacio sa snažil nájsť dobrým centrom z pravej strany Schelotta, no nepodarilo sa mu to. Túto prihrávkovú kombináciu následne zastavil pozorný Nocerino.
     
    82
    Lopta sa momentálne presúva zo strany na stranu. Raz ju má v moci AC, raz zase Inter. Musíme však povedať, že každopádne ostane v moci Milána.
     
    81
    Na rade je aj prvé striedanie AC Milána. Tréner Allegri posiela na trávnik namiesto Boatenga oddýchnutého Nianga.
     
    80
    Mexès zinkasoval loptu na ľavej strane, odovzdal ju Muntarimu, no ten napokon zašiel za postrannú čiaru a poskytol Interu šancu na autový hod.

    Góly: 71. Schelotto - 21. El Shaarawy

    Karty:   34. Ranocchia (INT), 43. Juan (INT) - 12. Mexès (ACM), 31. Muntari (ACM), 49. Montolivo (ACM), 89. Zapata (ACM)


    Inter Miláno: Handanovič - Nagatomo (77. Chivu), Juan, Ranocchia, Zanetti - Gargano, Cambiasso (69. Schelotto), Palacio - Álvarez (74. Kuzmanović), Guarín, Cassano.
    AC Miláno: Abbiati - Abate, De Sciglio, Muntari (90. Ambrosini), Mexès - Zapata, Nocerino, Montolivo - Balotelli, El Shaarawy (87. Bojan), Boateng (81. Niang).

    Rozhodca: P. Mazzoleni - G. Niccolai, M. Giordano